TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:25 A Bride's Nightmare
Leah wordt op haar trouwdag ontvoerd door Kayla, de ex-vriendin van haar verloofde die nogal last van waanideeën lijkt te hebben. Leah probeert te ontsnappen, maar begint zich vervolgens af te vragen of Faith eigenlijk haar leven probeerde te redden.
«
»
09:50 Dying For A Baby
Amber en Kyle zijn klaar om verder te gaan na een auto-ongeluk. Hun wereld staat echter op zijn kop wanneer Jessica, de andere bestuurder die haar ongeboren baby is verloren in het ongeluk, naast hen komt wonen.
«
»
11:25 Britain's Deadliest Kids
De vijftienjarige James Fairweather heeft een lokale gemeenschap geterroriseerd met willekeurige dodelijke aanvallen, met twee moorden als gevolg. Een kijkje naar wat hem gebracht heeft tot deze brute moorden.
«
»
12:15 Britain's Deadliest Kids
Tienerliefdes Kim Edwards en Lucas Markham worden veroordeeld voor de moord op haar moeder Elizabeth en jongere zus Katie in april 2016. Een kijkje naar wat hen ertoe heeft gebracht om te moorden.
«
»
13:05 Cold Case Files
In 1983 worden vijf mensen uit een fastfoodrestaurant ontvoerd waarna ze op beestachtige wijze worden vermoord. De hoofdverdachte is een lokale man met goede connecties, totdat er nieuw bewijs boven water komt en de echte daders bekend worden.
«
»
13:50 Cold Case Files
Als de zesendertigjarige computerprogrammeur Lisa Valdez niet op haar werk verschijnt, wordt ze door de manager van haar appartement dood gevonden. Haar lichaam is doorzeefd met steekwonden en de muren zijn bedekt met bloed.
«
»
14:40 Cold Case Files
In een stad met acht miljoen mensen verdwijnt in maart 2006 Bruce Blackwood spoorloos. Er is geen lichaam, maar de NYPD weet zeker dat het om moord gaat. De daaropvolgende negen jaar zijn de NYPD en Burce's broer Ed op zoek naar antwoorden.
«
»
15:30 Cold Case Files
Een brand in januari 2007 eiste het leven van WO II-veteraan Bennie Angelo. Nader onderzoek op de plaats delict onthult dat Bennie reeds dood was voor de brand. Er zijn weinig aanwijzingen en de zaak ligt stil, totdat een getuige zich meldt.
«
»
16:15 Killer at the Crime Scene
De moord in 2002 op de 87-jarige gepensioneerde Gladys Godfrey in Mansfield. De moordenaar forceert midden in de nacht toegang tot haar bungalow en mishandelt en misbruikt Gladys voordat hij haar vermoordt.
«
»
17:05 Killer at the Crime Scene
Nadat een student dood in zijn auto wordt aangetroffen, proberen rechercheurs een smerig en dodelijk familiecomplot rond het slachtoffer en zijn vriendin te ontrafelen.
«
»
17:55 Killer at the Crime Scene
Angelika Kluk, een 23-jarige studente uit Polen, verbleef in de kapel van de St. Patrick's Church in Glasgow toen ze plotseling verdween. De autoriteiten komen er al snel achter dat de dader een veroordeelde zedendelinquent is.
«
»
18:45 Killer at the Crime Scene
Forensische wetenschap blijkt van cruciaal belang om een lokale Britse Pakistaanse bende op te pakken en te veroordelen voor de ontvoering van en moord op de 15-jarige schooljongen Kriss Donald in Glasgow.
«
»
19:35 Killer at the Crime Scene
In oktober 2000 verdwijnt de 26-jarige Sinead Healy spoorloos. Forensische wetenschap is absoluut noodzakelijk om de moordenaar in Hammersmith, Londen, te arresteren en te veroordelen.
«
»
20:30 Mystery 101: Playing Dead
Professor Amy Winslow werkt aan een toneelstuk. De hoofdrolspeelster komt in levensgevaar, en overlijdt kort daarna aan een hartaanval. Amy vermoedt dat er opzet in het spel is. Ze ontdekt met rechercheur Travis Burke een link met een serie inbraken.
«
»
22:00 Mystery 101: Playing Dead
Professor Amy Winslow werkt aan een toneelstuk. De hoofdrolspeelster komt in levensgevaar, en overlijdt kort daarna aan een hartaanval. Amy vermoedt dat er opzet in het spel is. Ze ontdekt met rechercheur Travis Burke een link met een serie inbraken.
«
»
23:30 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
Een oplichter uit Hilversum blijkt ook zijn eigen kinderen voor vele tienduizenden euro's te hebben gedupeerd. Hij is naar Aruba gevlucht, waar hij denkt veilig te zitten. Kees neemt zijn zoon en dochter mee voor een emotionele confrontatie.
«
»
00:15 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
De lichamelijk gehandicapte Karola heeft in haar leven zeer veel te verduren gehad. Op internet zoekt ze steun voor haar verdriet. Ze stuit op een man die haar van bijna 50.000 euro berooft.
«
»
01:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers