TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:05 Mystery 101: Playing Dead
Professor Amy Winslow werkt aan een toneelstuk. De hoofdrolspeelster komt in levensgevaar, en overlijdt kort daarna aan een hartaanval. Amy vermoedt dat er opzet in het spel is. Ze ontdekt met rechercheur Travis Burke een link met een serie inbraken.
«
»
09:30 Killer at the Crime Scene
De politie vindt de lichamen van twee vrouwen, waarschijnlijk vermoord door dezelfde moordenaar.
«
»
10:15 Criminal Confessions
De politie is achterdochtig wanneer een moeder met twee kinderen verdwijnt. De politie denkt dat ze weer aan de drugs is, maar volgens haar familie en vrienden is er sprake van een misdrijf.
«
»
11:05 Cold Case
Het team onderzoekt de zaak van een jongen die in een vriezer verschijnt en zijn wijsvinger mist. Ze ontdekken drie andere kinderen vermoord in dezelfde omstandigheden en de connectie die alle kinderen hebben is hun liefde voor hetzelfde videospel.
«
»
11:50 World's Most Evil Killers
Ian Stewart is al veroordeeld voor de afschuwelijke moord op een kinderboekenschrijver. Nu krijgt hij een tweede veroordeling voor de moord op zijn vrouw, zes jaar eerder.
«
»
12:40 A Murder to Remember
Javier en Robin zijn een jaar getrouwd en gaan kamperen om dit te vieren. Hun uitstap loopt dramatisch af wanneer Javier om het leven komt en Robin dan alleen moet zien te overleven.
«
»
14:10 Killer at the Crime Scene
De politie vindt de lichamen van twee vrouwen, waarschijnlijk vermoord door dezelfde moordenaar.
«
»
15:00 Snapped
Het onderzoek naar de moord op een jonge gamer begint met een 911-telefoontje van zijn moeder. Rechercheurs vinden bewijsmateriaal op de plaats delict. De zaak verandert in een zoektocht naar een verdachte met een gebroken hart.
«
»
15:50 Cold Case Files
Begin 1984 is de driejarige Vanessa Bennett de enige die de brute moord op haar familie heeft overleefd. De politie denkt in eerste instantie aan een seriemoordenaar, maar na tientallen jaren blijkt uit DNA dat er maar één man de moordenaar kan zijn.
«
»
16:35 World's Most Evil Killers
Ian Stewart is al veroordeeld voor de afschuwelijke moord op een kinderboekenschrijver. Nu krijgt hij een tweede veroordeling voor de moord op zijn vrouw, zes jaar eerder.
«
»
17:25 InstaPsycho
Een selfie heeft fatale gevolgen. Een vrouw moet haar tienerdochter beschermen van een vriend die geobsedeerd is door social media.
«
»
18:50 Killer at the Crime Scene
In 2013 wordt een levenloos lichaam in een greppel gevonden. Het daaropvolgende onderzoek naar de moordenaar krijgt een nieuwe dimensie wanneer er nog twee pogingen tot moord worden gemeld.
«
»
19:40 Snapped
Een onthullende droom leidt detectives in Florida naar het lichaam van een vermiste verpleegster. Het daaropvolgende onderzoek onthult brutaal verraad van een wraakzuchtige moordenaar, aangewakkerd door jaloezie.
«
»
20:30 Cold Case Files
Op paaszondag 1992 wordt het lichaam van de vermiste vrouw Lisa Ziegert gevonden in een veld. Het onderzoek levert honderden aanwijzingen op, maar geen verdachte. Na meer dan twee decennia leidt DNA-fenotypering naar antwoorden.
«
»
21:15 World's Most Evil Killers
Zahid Zaman, een ogenschijnlijk onschuldige en vriendelijke 43-jarige man, blijkt de sadistische leider van een sekte in North Tyneside. Hij wordt beschuldigd van mishandeling, marteling en moord.
«
»
22:05 Cold Case
September 1963 is de start van het schooljaar. De zestienjarige tomboy-stijl Samantha Randall komt haar nieuwe klaslokaal binnen. Ze is meteen de bron van spot en gekibbel door een kerel, Red Buckley.
«
»
22:55 CSI: Miami
Een suikerfabriek explodeert, en bij het onderzoek komt het team achter het schokkende geheim van een van de werknemers. Het onderzoek brengt ook een dood lichaam naar boven.
«
»
23:40 FBI
De leider van een drugskartel en één van 's werelds meest gezochte mannen, Antonio Vargas, wordt door het team opgepakt. Het hele hoofdkwartier van de FBI komt in gevaar wanneer zijn handlangers een terroristische dreiging onthullen.
«
»
00:25 Castle
Een befaamde casanova wordt op brutale wijze om het leven gebracht. Castle en Beckett moeten zich onderdompelen in de wereld van de elite om de moordenaar te vinden.
«
»
01:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Bij de landing in Normandië op D-day komt de Amerikaanse soldaat Sean Ryan om het leven. Als blijkt dat twee broers van hem ook sneuvelden in de oorlog, besluit de top van het Amerikaanse leger om de laatst overgebleven broer van het gezin naar huis te sturen. Probleem is dat James Ryan met de paratroopers van de 101ste Airborne Division ergens in Frankrijk is gedropt en men geen idee heeft waar hij zich bevindt. Kapitein Miller en zijn team krijgen de opdracht om soldaat Ryan achter de vijandelijke linies op te sporen en veilig naar huis te brengen.

'Saving Private Ryan', vrijdag 14 juni om 21.30 uur op VRT CANVAS.

Dossiers