TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:55 A Murder to Remember
Javier en Robin zijn een jaar getrouwd en gaan kamperen om dit te vieren. Hun uitstap loopt dramatisch af wanneer Javier om het leven komt en Robin dan alleen moet zien te overleven.
«
»
09:20 Killer at the Crime Scene
In oktober 2000 verdwijnt de 26-jarige Sinead Healy spoorloos. Forensische wetenschap is absoluut noodzakelijk om de moordenaar in Hammersmith, Londen, te arresteren en te veroordelen.
«
»
10:05 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
Een oplichter uit Hilversum blijkt ook zijn eigen kinderen voor vele tienduizenden euro's te hebben gedupeerd. Hij is naar Aruba gevlucht, waar hij denkt veilig te zitten. Kees neemt zijn zoon en dochter mee voor een emotionele confrontatie.
«
»
10:50 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
De lichamelijk gehandicapte Karola heeft in haar leven zeer veel te verduren gehad. Op internet zoekt ze steun voor haar verdriet. Ze stuit op een man die haar van bijna 50.000 euro berooft.
«
»
11:35 Cold Case
Het team onderzoekt de moord op een vrouw die de krantenkoppen haalde toen ze verdween op Halloween 1938, de nacht van de radio-uitzending 'War of the Worlds' van Orson Welles, terwijl haar familie zich voorbereidde om te ontsnappen van Mars.
«
»
12:25 Dying For A Baby
Amber en Kyle zijn klaar om verder te gaan na een auto-ongeluk. Hun wereld staat echter op zijn kop wanneer Jessica, de andere bestuurder die haar ongeboren baby is verloren in het ongeluk, naast hen komt wonen.
«
»
14:00 Killer at the Crime Scene
In oktober 2000 verdwijnt de 26-jarige Sinead Healy spoorloos. Forensische wetenschap is absoluut noodzakelijk om de moordenaar in Hammersmith, Londen, te arresteren en te veroordelen.
«
»
14:50 Snapped
Wanneer een jonge vrouw op mysterieuze wijze doodgeschoten wordt aangetroffen langs een afgelegen snelweg, gaan rechercheurs uit Michigan op zoek naar antwoorden in het verleden van het slachtoffer. Ze leggen een web van ontrouw en verraad bloot.
«
»
15:40 The First 48
Een detective in Tulsa Oklahoma zoekt een sadistische moordenaar die de broer van de man die zijn truck stal vermoordde.
«
»
16:30 The First 48
Een drugdeal op een parkeerplaats in Atlanta loopt uit in een vuurgevecht dat het leven van twee mannen kost en een executie in Tulsa escaleert tot een dubbele moord als de moordenaar een getuige spot.
«
»
17:15 Britain's Deadliest Kids
De vijftienjarige James Fairweather heeft een lokale gemeenschap geterroriseerd met willekeurige dodelijke aanvallen, met twee moorden als gevolg. Een kijkje naar wat hem gebracht heeft tot deze brute moorden.
«
»
18:00 Britain's Deadliest Kids
Tienerliefdes Kim Edwards en Lucas Markham worden veroordeeld voor de moord op haar moeder Elizabeth en jongere zus Katie in april 2016. Een kijkje naar wat hen ertoe heeft gebracht om te moorden.
«
»
18:50 Killer at the Crime Scene
De politie vindt de lichamen van twee vrouwen, waarschijnlijk vermoord door dezelfde moordenaar.
«
»
19:40 Snapped
Het onderzoek naar de moord op een jonge gamer begint met een 911-telefoontje van zijn moeder. Rechercheurs vinden bewijsmateriaal op de plaats delict. De zaak verandert in een zoektocht naar een verdachte met een gebroken hart.
«
»
20:30 Cold Case Files
Begin 1984 is de driejarige Vanessa Bennett de enige die de brute moord op haar familie heeft overleefd. De politie denkt in eerste instantie aan een seriemoordenaar, maar na tientallen jaren blijkt uit DNA dat er maar één man de moordenaar kan zijn.
«
»
21:15 World's Most Evil Killers
Ian Stewart is al veroordeeld voor de afschuwelijke moord op een kinderboekenschrijver. Nu krijgt hij een tweede veroordeling voor de moord op zijn vrouw, zes jaar eerder.
«
»
22:00 Cold Case
Het team onderzoekt de zaak van een jongen die in een vriezer verschijnt en zijn wijsvinger mist. Ze ontdekken drie andere kinderen vermoord in dezelfde omstandigheden en de connectie die alle kinderen hebben is hun liefde voor hetzelfde videospel.
«
»
22:45 CSI: Miami
Het team moet vechten voor het leven van een zwangere vrouw nadat ze aangevallen wordt in haar auto. Het onderzoek wijst uit dat zij niet een willekeurig slachtoffer was, maar dat haar auto gesaboteerd is.
«
»
23:25 FBI
Het team haast zich om een seriemoordenaar te stoppen nadat drie vrouwen verzwaard op de bodem van een meer worden aangetroffen. Jubal onderzoekt een oudere opgeloste zaak nadat er meerdere overeenkomsten zijn met de recente slachtoffers.
«
»
00:10 Castle
Detective Slaughter vraagt Castle om help bij een vooraanstaande overvalzaak. Al snel blijkt echter dat het bewijs in de richting van Slaughter wijst.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers