TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:15 Neighbours: A New Chapter
Chelsea probeert haar geheime agenda verborgen te houden en Karl twijfelt aan Melanie's beslissing.
«
»
02:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:56 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:50 Cold Case
Het Philadelphia Moordteam werpt licht op een andere zaak die in het ongewisse is gelaten. Lilly en het team onderzoeken opnieuw de moord op een marinier in 1951 die dood werd gevonden nadat hij was ontvoerd.
«
»
07:35 ER
Pratt en Kovac liggen met elkaar in de clinch nadat een jonge vrouw het leven schenkt aan een premature baby. Pratt wil tot het uiterste gaan om het kind te redden, terwijl Kovac dat zonde vindt van de middelen van het ziekenhuis.
«
»
08:20 Neighbours: A New Chapter
Chelsea probeert haar geheime agenda verborgen te houden en Karl twijfelt aan Melanie's beslissing.
«
»
08:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:15 CSI: Miami
Horatio gaat diep om Natalia te redden, voordat het team door kan met hun zoektocht naar de ontsnapte seriemoordenaar Jack 'The Incinerator' Toller.
«
»
10:05 FBI
Maggie, OA en het team moeten een hacker stoppen die levensreddende apparatuur uitschakelt in verschillende ziekenhuizen in New York City. Jubals zoon wacht op een belangrijke operatie in een van de getroffen ziekenhuizen.
«
»
10:55 Castle
Een met bijlen-zwaaiende psychiatrisch patiënt valt dood neer in het kantoor van Castle. Hij onderzoekt de zaak samen met Beckett, Castle denkt dat ze te maken hebben met de Antichrist.
«
»
11:45 NCIS
Een dode marinecommandant draagt een ongebruikelijk kostuum onder zijn uniform. Het onderzoek leidt het team naar een geheim genootschap dat bestaat uit superhelden. Samen moeten ze de schurk opsporen en krijgen daarbij hulp van Tony's ex-verloofde.
«
»
12:35 Bones
Een effectenmakelaar - die 's nachts werkt als stripper - wordt vermoord. Booth's moeder keert plotseling terug.
«
»
13:25 Younger
Liza keert terug uit de Hamptons en krijgt te maken met de nasleep. Een beroemde levenscoach, wiens boek Empirical achtervolgt, dwingt Liza om enkele harde waarheden onder ogen te zien.
«
»
13:55 ER
Lewis heeft handenvol werk in het ziekenhuis. Neela en Pratt behandelen een achttienjarige jongen die werd neergestoken in de gevangenis.
«
»
14:50 Neighbours: A New Chapter
Nicolette heeft een riskante ontmoeting, Chelsea weet JJ te overtuigen om een stap te zetten.
«
»
15:20 Cold Case
Een vrouw wordt dood aangetroffen in de kofferbak van een auto die op het punt staat te worden gesloopt. Het slachtoffer, een alleenstaande moeder die bij een autodealer werkte, werd in 1981 als vermist opgegeven.
«
»
16:15 CSI: Miami
Nadat het lichaam van een jonge man is gevonden in een hotel, duikt het CSI team in de schimmige en geheime wereld van de gigolo's van Miami.
«
»
17:05 Castle
Castle en Beckett hebben een aanwijzing, en staan klaar om de strijd aan te gaan met LokSat. Maar een onverwachtse kanteling zorgt ervoor dat alles in gevaar is.
«
»
17:55 FBI
Het team vindt een verband tussen bomaanslagen en een particuliere veteranenclub in New York City. Isobel vraagt OA om een voormalige legerkameraad te rekruteren om informatie in te winnen.
«
»
18:50 Criminal Minds
Dit keer wordt Seattle bezocht door analisten die zullen proberen de bommenwerper te arresteren die de stad heeft geterroriseerd. De bommenwerper is achter bedrijven en plaatsen aan gegaan die automatisering en geavanceerde technologie gebruiken.
«
»
19:40 Bones
Het team probeert de verspreiding van een dodelijk virus te voorkomen. Arastoo Vaziri blijkt ook ineens besmet te zijn.
«
»
20:35 Walker
Walker vertelt zijn familie over de bewakingscamera's in hun huis en werkt samen met Denise om de kijker te lokken. Liam vertrouwt Denise of haar man niet, wat Walker frustreert, die de rivaliteit tussen de families probeert te herstellen.
«
»
21:25 Walker
De spanningen lopen hoog op wanneer Walker en Liam samen een onopgeloste zaak onderzoeken. Micki doet nog steeds papierwerk en zoekt langzaam haar weg terug naar het veld. Trey gaat mee vissen.
«
»
22:20 Walker
Micki vertelt Trey de waarheid overhaar verleden en ze vragen zich af wat dit voor hun toekomst betekent. Na een hartverscheurend gesprek beseft Micki dat het misschien tijd is om aan iets nieuws te beginnen.
«
»
23:15 Harrow
Harrow's vermoedt dat een prominente internationale zakenman betrokken was bij de dood van twee jonge reizigers, maar hij wordt bij elke beurt in de war gebracht door gevestigde bureaucratische krachten.
«
»
00:10 Neighbours: A New Chapter
Nicolette heeft een riskante ontmoeting, Chelsea weet JJ te overtuigen om een stap te zetten.
«
»
00:45 ER
Lewis heeft handenvol werk in het ziekenhuis. Neela en Pratt behandelen een achttienjarige jongen die werd neergestoken in de gevangenis.
«
»
01:45 Neighbours: A New Chapter
Chelsea probeert haar geheime agenda verborgen te houden en Karl twijfelt aan Melanie's beslissing.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play6 logo

U.S. Navy SEAL Chris Kyle gaat naar Irak met slechts één missie: zijn medesoldaten beschermen. Met zijn vaste hand redt hij talloze levens op het slagveld en dankzij de verhalen over zijn heldenmoed krijgt hij al snel de bijnaam Legend. Daardoor wordt er echter ook een prijs op zijn hoofd gezet; hij wordt het doelwit van de rebellen. Ondanks het gevaar en de tol die dit eist van het thuisfront, gaat Chris in totaal vier keer naar Irak en wordt hij het levende symbool van het SEAL-motto: nooit iemand achterlaten. Maar eenmaal thuis komt hij er al snel achter dat het de oorlog is die hij niet kan achterlaten.

'American Sniper', film uit 2015 met oa. Bradley Cooper en Sienna Miller, om 20.20 uur op Play6.

Dossiers