TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 Supernanny US
Jo probeert door te dringen tot het gezin van Megan en Jonathan Robertson. Ze begonnen met het ouderschap in hun tienerjaren, maar vier kinderen later zijn ze nooit echt volwassen geworden. Zo is papa te druk met gamen om te helpen bij de opvoeding.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Love Bites
Culinaire vaardigheden worden op de proef gesteld in de jacht naar liefde. Een groepje vrijgezellen gaat koken in de hoop een afspraakje te winnen met de 24-jarige Paige uit Hyde, Greater Manchester.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:00 Supernanny US
Amy en Justin zijn overweldigd en uitgeput doordat ze aparte schema's voor hun kinderen onder de vier jaar proberen te maken. Bovendien zit Amy's schuldgevoel haar vertrouwen in het ouderschap in de weg. Jo probeert dit gezin weer op weg te helpen.
«
»
13:55 Blind getrouwd: Australië
Tijdens de Toezeggingsceremonie van vanavond heeft iedereen het over de openbaring van het etentje van gisteravond. Eden en Jayden bespreken hoe Sara's geheim en de daaruit voortvloeiende angst van Eden voor problemen tussen hen zorgden.
«
»
15:25 Urk!
Terwijl corona wereldwijd om zich heen grijpt, lijkt op Urk de tijd stil te staan en heeft iedereen het druk met zijn eigen verbouwing.
«
»
16:20 Help, Mijn Man Is Klusser
Vijftien jaar geleden kochten Jan Pieter en Karin een huis in Zeeland. Jan Pieter wilde graag een klushuis om lekker bezig te kunnen blijven en dat is gelukt: 15 jaar later heeft Karin nog steeds geen degelijke hal en keuken.
«
»
17:20 My Kitchen Rules
In Adelaide laten moeder- en zoonteam, Sonia en Marcus, graag hun vaardigheden op het gebied van bakken en het maken van pasta zien met hun stevige familierecepten. Het duurt echter niet lang voordat ze beginnen met kibbelen.
«
»
18:50 Home and Away
Het komt opnieuw tot een aanvaring tussen Theo en Kirby wanneer hij probeert te achterhalen waarom ze hem nooit iets verteld heeft over haar trauma. Remi en Eden proberen de brokken te lijmen.
«
»
19:20 Blind getrouwd: Australië
Tijdens de feedbackweek confronteren de koppels elkaar met een reeks taken die bedoeld zijn om de banden van hun relaties op de proef te stellen, maar niet iedereen vindt het leuk om op de proef te worden gesteld.
«
»
20:40 Een huis vol emigreert
Het is eindelijk zo ver voor de familie Kraan: de dag van de grote emigratie is aangebroken. En nu hét huis definitief gevonden is, staan Johan en Janneke te trappelen om het aan hun drie oudste dochters te laten zien.
«
»
21:40 De Bauers - 20 jaar later
Het is drie weken voor Frans zijn 50e verjaardag. Frans wil niet te veel aandacht besteden aan zijn aankomende verjaardag. Maar Mariska heeft andere plannen en wil dit niet zomaar voorbij laten gaan.
«
»
22:25 Echte Meisjes in de Jungle
Een van de meiden moet de jungle per direct verlaten en Esmee wordt naar het ziekenhuis gebracht. Er staat weer een verblijf in het luxekamp op het programma. Bij de geldopdracht gaan de teams elkaar met pijl en boog te lijf.
«
»
23:25 Emergency on Sunny Beach
Het zomerseizoen is van start gegaan. Agenten houden een razzia in de grootste club van de stad.
«
»
00:30 Blind getrouwd: Australië
Tijdens de feedbackweek confronteren de koppels elkaar met een reeks taken die bedoeld zijn om de banden van hun relaties op de proef te stellen, maar niet iedereen vindt het leuk om op de proef te worden gesteld.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play6 logo

U.S. Navy SEAL Chris Kyle gaat naar Irak met slechts één missie: zijn medesoldaten beschermen. Met zijn vaste hand redt hij talloze levens op het slagveld en dankzij de verhalen over zijn heldenmoed krijgt hij al snel de bijnaam Legend. Daardoor wordt er echter ook een prijs op zijn hoofd gezet; hij wordt het doelwit van de rebellen. Ondanks het gevaar en de tol die dit eist van het thuisfront, gaat Chris in totaal vier keer naar Irak en wordt hij het levende symbool van het SEAL-motto: nooit iemand achterlaten. Maar eenmaal thuis komt hij er al snel achter dat het de oorlog is die hij niet kan achterlaten.

'American Sniper', film uit 2015 met oa. Bradley Cooper en Sienna Miller, om 20.20 uur op Play6.

Dossiers