TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 TEAM OCHTEND
Bart De Raes neemt de ochtendshow van Play Nostalgie tussen 6 en 9 voor zijn rekening. Bart, de luisteraars en wisselende gasten Yanko Beeckman, Liesa Naert, Gene Thomas, Céline Van Ouytsel en Fleur Brusselmans vormen samen 'Team Ochtend'.
«
»
09:00 Hollyfood
Eddy Kerkhofs kan zich de lievelingskok en persoonlijke vriend noemen van vele beroemde filmsterren. In deze reeks serveert Eddy een stukje Hollywoodgeschiedenis op je bord en bereidt hij de favoriete gerechten van zijn beroemde vrienden.
«
»
09:15 De Zomerkeuken
Chef Peppe Giacomazza denkt bij zomer aan het Zuiden en vooral aan Italië. Daarom steekt hij zijn gegrilde lamszadel in een Italiaans jasje. Hij maakt ook panzerotti fritti, leuke pasteitjes die ideaal zijn als aperohapje.
«
»
09:40 Peppe's Sicilië
Siculiana is niet groot, maar herbergt wel ongelooflijk veel mooie plekjes. Gaby, de eigenares van een agriturismo in Siculiana, neemt Peppe mee naar haar moestuin, waar jonge Sicilianen het veld bewerken. De oogst van de dag: een krat tuinbonen.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:35 The Nanny
Wanneer Fran ontdekt dat haar ex-vriend Danny een einde gemaakt heeft aan zijn relatie met de vrouw voor wie hij haar heeft verlaten, besluit ze langs te gaan in zijn winkel. Danny vraagt Fran onmiddellijk ten huwelijk.
«
»
13:05 The Nanny
Moederdag is altijd een zware dag voor Maggie, Brighton en Maggie. Daarom heeft Maxwell dit jaar voor wat afleiding gezorgd. Hij heeft zijn gezin ingeschreven in een prestigieuze country club, waar allerlei activiteiten gepland zijn.
«
»
13:30 Friends
Rachel en Barry gaan weer daten hoewel hij verloofd is met Mindy, die Rachel als getuige heeft gevraagd.
«
»
13:55 Friends
Wanneer Monica's creditcard is gestolen, besluit ze de dief te gaan vangen.
«
»
14:20 Likoké on Tour
Piet Huysentruyt gaat met zijn team op een culinaire ontdekkingstocht door Singapore.
«
»
14:35 Meesterlijke Klassiekers
Chef-kok Peter Goossens bereidt in zijn restaurant een Franse klassieker: duif clamart.
«
»
15:10 Beach Barbecue
Vandaag stookt chef Dagny Ros de kolen heet voor een gezellige barbecue op het strand. Ze verwent haar gasten met varkenskoteletten, gevulde aardappelen, en een gegrilde zalm met algensalade. Als dessert: een gesmolten Camenbert.
«
»
15:35 Tussen 4 Buren
In 'Tussen 4 Buren' wisselen de beste buren 48 uur van huis om er één kamer in een compleet nieuw jasje te steken. Twee dagen lang klussen, schilderen en decoreren ze erop los. Ze staan er niet alleen voor; Jani en een interieurdesigner helpen.
«
»
16:15 The Nanny
Fran vindt dat meneer Sheffield met meer vrouwen moet uitgaan. Uiteindelijk heeft hij een date met iemand die wel erg veel weg heeft van Fran. Brighton heeft een probleem omdat hij kleiner is dan de anderen op school.
«
»
16:45 The Nanny
Maxwell werkt samen met de eigenzinnige musicalregisseur Phillipe Cohen aan een herwerkte versie van Romeo en Julia. Vervolgens staat hij voor de grootste uitdaging in zijn carrière wanneer Phillipe Fran uitkiest om de rol van Julia te spelen.
«
»
17:15 Friends
Nadat hij door haar is ontmaagd, biecht Monica's vriendje op dat hij nog op de middelbare school zit. Phoebe werkt op uitzendbasis als Chandlers secretaresse.
«
»
17:50 Friends
Carol moet bevallen terwijl Ross, Phoebe en Susan opgesloten raken in een kast.
«
»
18:20 De Spor
Met nog drie wedstrijden te spelen zit Sporting Hasselt nog steeds op titelkoers. Maar een absolute rampweek herschikt de kaarten volledig.
«
»
19:25 Tussen 4 Buren
In 'Tussen 4 Buren' wisselen de beste buren 48 uur van huis om er één kamer in een compleet nieuw jasje te steken. Twee dagen lang klussen, schilderen en decoreren ze erop los. Ze staan er niet alleen voor; Jani en een interieurdesigner helpen.
«
»
20:10 Stukken van mensen
Een verkoper probeert een exclusief pronkstuk voor een zo hoog mogelijke prijs aan een van de vier topdealers te verkopen. Met bluffen en gokken hoopt de verkoper dat ze tot een overeenkomst kunnen komen aan de onderhandelingstafel.
«
»
21:15 Chasing Beauty
Leerkracht Jelena is op zoek naar perfectie. Ze heeft al heel wat operaties achter de rug en er staan er ook nog verschillende gepland, toch beseft ze dat ze veel te ver gaat in haar zoektocht naar schoonheid.
«
»
22:15 Gent West
Tom besluit om zijn werk weer op te pakken. Hij heeft een confrontatie met de groep vrouwen die hij verdenkt van de moord op Christel. Vera probeert haar rol te vervullen, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.
«
»
23:15 Blind gekocht
Dit keer is het aan Lore en Armand, het laatste gezin van Blind Gekocht dit seizoen. Zij krijgen wel meteen een stevige opdoffer te verwerken: door vertragingen op de werf geraakt hun nieuwe woning niet tijdig klaar.
«
»
00:40 Stukken van mensen
Een verkoper probeert een exclusief pronkstuk voor een zo hoog mogelijke prijs aan een van de vier topdealers te verkopen. Met bluffen en gokken hoopt de verkoper dat ze tot een overeenkomst kunnen komen aan de onderhandelingstafel.
«
»
01:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play6 logo

U.S. Navy SEAL Chris Kyle gaat naar Irak met slechts één missie: zijn medesoldaten beschermen. Met zijn vaste hand redt hij talloze levens op het slagveld en dankzij de verhalen over zijn heldenmoed krijgt hij al snel de bijnaam Legend. Daardoor wordt er echter ook een prijs op zijn hoofd gezet; hij wordt het doelwit van de rebellen. Ondanks het gevaar en de tol die dit eist van het thuisfront, gaat Chris in totaal vier keer naar Irak en wordt hij het levende symbool van het SEAL-motto: nooit iemand achterlaten. Maar eenmaal thuis komt hij er al snel achter dat het de oorlog is die hij niet kan achterlaten.

'American Sniper', film uit 2015 met oa. Bradley Cooper en Sienna Miller, om 20.20 uur op Play6.

Dossiers