TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:55 Top Gear
Freddie, Chris en Paddy zijn in Wales en maken een glamoureuze roadtrip in de nieuwste grand tourers van Bentley, Aston Martin en McLaren, voordat ze het opnemen tegen hun Duitse rivalen en Formule 1-legende Heinz-Harald Frentzen.
«
»
14:45 All New Traffic Cops
Traffic Cop Matt Copestake sluit zich aan bij een snelle achtervolging van twee gezochte personen. De agenten hebben geen andere keuze dan de auto te rammen, nadat deze weigert te stoppen.
«
»
15:40 Walker, Texas Ranger
Een oliemagnaat wordt ontvoerd door crimineel Victor LaRue en zijn kompanen, alsook enkele omstaanders die toevallig in de buurt waren. Onder hen ook Alex.
«
»
16:40 Stargate Atlantis
Een wetenschapper van het Stargate Atlantis-team komt om bij een ongeluk in de computerkamer van de Daedalus. McKay vreest dat er een computervirus in het systeem van het schip zit, waardoor het overgenomen kan worden.
«
»
17:35 Police Interceptors
Hondenbegeleider Duncan en het team belanden in een gespannen confrontatie met verdachte drugsdealers die bewapend kunnen zijn. Duitse herder Tia wordt eropuit gestuurd en vindt meer dan het team had verwacht.
«
»
18:35 All New Traffic Cops
In Derbyshire drijft een snelle en gevaarlijke chauffeur de Traffic Cops tot het uiterste en haalt snelheden van meer dan 240 km/u op de M1 en scheurt met meer dan 160 km/u over donkere landelijke wegen.
«
»
19:30 Random Breath Test
De verkeerspolitie voert een eindeloze strijd tegen bestuurders die onder invloed van alcohol of drugs achter het stuur kruipen. Er wordt gekeken naar roekeloos rijgedrag van automobilisten die zichzelf en anderen in gevaar brengen.
«
»
20:00 De Familie Backeljau
F.C. Superbeton, de zaalvoetbalploeg van 'Magic Maria' Backeljau, moet tegen K.V. Ferrometal spelen. Reden genoeg om de voetbaltenues iets vrouwelijker te maken. Intussen belooft Cois onmiddellijk te stoppen met roken als Superbeton de finale haalt.
«
»
20:35 American Pie
Vier jongens beloven hun maagdelijkheid te verliezen in de overtuiging dat het essentieel is voordat ze naar de universiteit gaan. Ze strijden tegen elkaar om de eerste te zijn die de daad verricht. Hun inspanningen zijn niet allemaal succesvol.
«
»
22:30 Advocaat van de Duivel
Adriaan van den Hoof houdt een vurig pleidooi tegen het amateurisme van de zogenaamde doe-het-zelvers. Jens Dendoncker schept duidelijkheid over wat er volgens hem zoal mis is met de Belgische kust. Hun lot ligt in handen van de volksjury.
«
»
23:05 World's Deadliest Drivers
Een overzicht met filmpjes van falende takelwagens, krankzinnige vrachtwagens en roekeloze chauffeurs in het verkeer. Ook is er aandacht voor een aantal adembenemende persoonlijke verhalen over tragische incidenten.
«
»
23:40 Police Interceptors
Hondenbegeleider Duncan en het team belanden in een gespannen confrontatie met verdachte drugsdealers die bewapend kunnen zijn. Duitse herder Tia wordt eropuit gestuurd en vindt meer dan het team had verwacht.
«
»
00:35 Walker, Texas Ranger
Een oliemagnaat wordt ontvoerd door crimineel Victor LaRue en zijn kompanen, alsook enkele omstaanders die toevallig in de buurt waren. Onder hen ook Alex.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play6 logo

U.S. Navy SEAL Chris Kyle gaat naar Irak met slechts één missie: zijn medesoldaten beschermen. Met zijn vaste hand redt hij talloze levens op het slagveld en dankzij de verhalen over zijn heldenmoed krijgt hij al snel de bijnaam Legend. Daardoor wordt er echter ook een prijs op zijn hoofd gezet; hij wordt het doelwit van de rebellen. Ondanks het gevaar en de tol die dit eist van het thuisfront, gaat Chris in totaal vier keer naar Irak en wordt hij het levende symbool van het SEAL-motto: nooit iemand achterlaten. Maar eenmaal thuis komt hij er al snel achter dat het de oorlog is die hij niet kan achterlaten.

'American Sniper', film uit 2015 met oa. Bradley Cooper en Sienna Miller, om 20.20 uur op Play6.

Dossiers