TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Plop & de Peppers
Er is een probleem met Plop. Sinds hij een kastanje op zijn hoofd kreeg, gedraagt hij zich wel heel raar. Pol, Pip en Pepijn zoeken een oplossing, want ze willen graag hun goede vriend Plop terug naar normaal.
«
»
06:05 Plop & de Peppers
Pol moet vandaag op het huisje van Pim passen en moet ervoor zorgen dat alles netjes blijft. Ook moet Pol beloven dat Pepijn niet in het huisje komt, maar Pepijn verzint een plan om toch binnen te komen.
«
»
06:15 Plop & de Peppers
Plop is gevallen in het huisje van Pip. Pip voelt zich enorm schuldig en wil Plop verzorgen. De dierenvrienden leggen de gewonde Plop in de watten, maar de vraag is of Plop echt wel zoveel pijn heeft.
«
»
06:25 Wissper
Bert en Barry hebben een probleem met de pinguïns en komen daarmee naar Wissper. Er zijn nu zoveel pinguïns op het ijs dat de ijsberen onmogelijk kunnen schaatsen.
«
»
06:30 Wakandy
Andy Peelman gaat elke uitdaging aan die op zijn pad komt. Met veel moed en soms net iets te veel zelfvertrouwen meet hij zich met tal van topsporters en bekende Vlamingen die uitblinken in hun vakgebied.
«
»
06:40 Wickie de Viking
Op een verafgelegen eiland komen de Vikingen op krachten terwijl Tjure en Snore ruzie maken. Het loopt zo ver uit de hand dat Snorre besluit te vertrekken.
«
»
06:50 Nils Holgersson
Akka besluit dat Nils, Martin en Gorgo een examen algemene ganzenkennis moeten afleggen. Wanneer ze slagen, worden ze volwaardige leden van de troep.
«
»
07:05 K3 Dansstudio
De meiden gaan één van de stoerste sporten aller tijden doen: freerunnen. Klaasje, Hanne en Marthe houden wel van een uitdaging en leren meteen twee basissprongen. Daarna leert Marthe het dansje van Aliyee aan de kijker.
«
»
07:20 VLOGLAB Crazy #Stories
Het kamp zit erop en het is tijd voor de slotshow. Iedereen maakt zich klaar voor de voorstelling.
«
»
07:45 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Een moeder komt bij Koen en Tineke aangifte doen. Haar kindje heeft onverklaarbare brandwonden op haar benen. Een man vindt een plas bloed in zijn voortuin.
«
»
08:15 Hallo K3
Kristel probeert innerlijke rust te vinden en slaat aan het mediteren. Ze geeft ook ontspannende massages die veel bijval kennen. Josje gaat mee in de levenswijze van Kristel en zweert het materiële af. Rosie is met heel wat anders bezig.
«
»
08:40 Draken: Reddingsrijders
Als de andere draken griep krijgen, moet Summer haar angst voor paling overwinnen voor een medicijn.
«
»
09:00 Super Monsters
Drac krijgt van zijn grootvader een speciale toverdoos. Dit komt van de beroemde goochelaar genaamd Abner K. Dabner. Hierdoor staat er in een mum van tijd een geweldige goochelshow gepland.
«
»
09:10 Super Monsters
De supermonsters profiteren van een volle maan door een uitstapje naar de bibliotheek te maken. Lobo wil echter niet lezen. De bemoedigende woorden van zijn vader veranderen hier niets aan.
«
»
09:25 Jabaloe
De zes cowboys winnen met een gezamenlijk tombolaticket een mooie prijs: een paard. Maar voor wie is het paard? Joe heeft een idee. De cowboy die het langst zijn slechte gewoonte kan laten, krijgt de prijs.
«
»
09:40 De keuken van Sofie
Sofie bakt heerlijke pindakoekjes, gevuld met honing en geitenkaas.
«
»
09:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Border Security: Australia's Front Line
Twee mannen komen onder de aandacht van de grenspolitie wanneer ze betrapt worden op een poging om de inspectie van hun koffers te omzeilen. Een koppel uit China wil de boete niet betalen voor al hun verboden etenswaren.
«
»
12:20 Milo
Tijdens het optreden van No Direction valt er een masker af, maar gelukkig niet dat van Milo. Koen ontdekt een kluis waar de diamanten in zouden kunnen zitten.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:40 Familie
Mathias komt niet opdagen voor de afspraak met Niko bij de FOD Belastingen. Niko moet dus zelf alles op alles zetten om onder de boete uit te komen. Lucas belt Guido om een uitstapje te regelen met Mila en Milou.
«
»
14:15 Wittekerke
Valerie is door de politie ondervraagd over Andy, de gangster die Elkes garage in brand stak. Ze eist dat Andy onmiddellijk het kuststadje verlaat om haar betrokkenheid te verbergen.
«
»
15:25 The Good Doctor
Het team weet na een wekenlange strijd tegen het coronavirus eindelijk kleine successen te boeken, maar de positieve sfeer slaat snel om als een van de teamleden besmet raakt. Intussen neemt Shaun een ingrijpende beslissing om een patiënt te redden.
«
»
16:35 B&B zoekt Lief
Terwijl Dirk hard aan het werk is in Vicq, struimen Nancy en Regine de lokale markt af op zoek naar een leuk cadeautje voor hem. Marc wordt in Montréal verrast door een tête-à-tête met Annika.
«
»
17:10 B&B zoekt Lief
In Montbrun-les-Bains strijden Maurice en Tom om wie de lekkerste pistousoep kan maken.
«
»
17:50 Border Security: Australia's Front Line
Een per post verstuurde rugzak trekt de aandacht van agenten wanneer geen van de aangegeven spullen lijken te zijn wat ze zouden moeten zijn. Nadere inspectie onthult een grote hoeveelheid verdovende middelen.
«
»
18:15 De kotmadam
De nieuwe ploegbaas van Jef is een vrouw. Dieter laat Jef daar de voordelen van zien. Vervolgens denkt Jeanne dat Jef een affaire heeft met die dame. Gentil neemt wraak op Lus en Hugo en geeft een verzonnen alternatieve cursus om slim te worden.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
20:05 Milo
Milo aarzelt over haar rol als backing vocal voor Liam. Koen zoekt wanhopig naar de diamanten en roept professionele hulp in. Johan schakelt de politie in om geheimen rond de woonboot te ontrafelen.
«
»
20:40 Familie
Stefanie zoekt raad bij Hanne over wat te doen met Lars. Ze wil de confrontatie uit de weg gaan.
«
»
21:15 Boer zkt Vrouw - 20 jaar
Voor de laatste keer blikken we terug op twintig jaar 'Boer zkt Vrouw'. Nog één keer reist Dina heel Vlaanderen door om herinneringen op te halen bij enkele boeren van de afgelopen seizoenen.
«
»
22:45 Erfgenaam gezocht NL
In de zoektocht naar de erfgenamen van Clara Kamphuis duikt Ruben in de oorlogsjaren van Hengelo. Om de erfgenamen van meneer Ginsburg te vinden, reist Ruben naar Zwitserland. Het gaat hier om de grootste nalatenschap van het programma.
«
»
00:10 Chicago Med
Scott en Halstead kampen met een oneerlijke patiënt. Een rijke donor doet ongepaste avances in de richting van Hammer. Vanessa, Marcel en Charles vinden dat een jonge vrouw zich moet laten opereren.
«
»
01:10 Familie
Stefanie zoekt raad bij Hanne over wat te doen met Lars. Ze wil de confrontatie uit de weg gaan.
«
»
01:45 The Good Doctor
Het team weet na een wekenlange strijd tegen het coronavirus eindelijk kleine successen te boeken, maar de positieve sfeer slaat snel om als een van de teamleden besmet raakt. Intussen neemt Shaun een ingrijpende beslissing om een patiënt te redden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play6 logo

U.S. Navy SEAL Chris Kyle gaat naar Irak met slechts één missie: zijn medesoldaten beschermen. Met zijn vaste hand redt hij talloze levens op het slagveld en dankzij de verhalen over zijn heldenmoed krijgt hij al snel de bijnaam Legend. Daardoor wordt er echter ook een prijs op zijn hoofd gezet; hij wordt het doelwit van de rebellen. Ondanks het gevaar en de tol die dit eist van het thuisfront, gaat Chris in totaal vier keer naar Irak en wordt hij het levende symbool van het SEAL-motto: nooit iemand achterlaten. Maar eenmaal thuis komt hij er al snel achter dat het de oorlog is die hij niet kan achterlaten.

'American Sniper', film uit 2015 met oa. Bradley Cooper en Sienna Miller, om 20.20 uur op Play6.

Dossiers