TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:45 Geen uitzending
«
»
08:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:55 Sturm der Liebe
Helene begrijpt niet waarom Werner haar afraadt om terug naar Zuid-Afrika te gaan. Werner wil haar niet kwetsen en zegt dat ze met André moet praten, in de hoop dat hij alles zal opbiechten.
«
»
11:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:10 Vertical Limit
Peter Garrett, een jonge bergbeklimmer, begint aan een gevaarlijke en buitengewone reddingsoperatie op de K2, de op een na hoogste bergtop ter wereld. Peter moet zijn eigen leven op het spel zetten om dat van zijn zus Annie, en haar team, te redden.
«
»
16:25 Schooled
Als Lainey de atleten makkelijke lessen geeft, vraagt coach Mellor haar om zijn leerlingen uit te dagen. CB wijst Felicia erop dat ze haar cv moet uitbreiden voor ze gaat studeren. Glascott overtuigt zijn nichtje om klassenvoorzitter te worden.
«
»
16:55 Buffy the Vampire Slayer
Terwijl Faith zich tracht in te leven in haar leidersrol, gaat Buffy alleen naar de wijngaard voor een confrontatie met Caleb, waar ze in een ondergrondse kamer een formidabel wapen vindt.
«
»
17:45 How I Met Your Mother
Barney zit midden in de ruzie tussen Robin en Loretta. Marshall en Daphne ontdekken een verstekeling in de auto tijdens de rit. Ted en Cassie bezoeken een vuurtoren.
«
»
18:15 Schooled
Twee leerlingen komen op school met hun kleding achterstevoren. Lainey probeert haar zover te krijgen dat ze hun kleding normaal dragen, om te voorkomen dat ze uitgelachen worden. CB wil juist dat ze hun eigenzinnigheid omarmen.
«
»
18:45 Parks and Recreation
Leslie benoemt Ann als haar nieuw campagneleider, maar haar poging om de campagne te hervatten begint afschuwelijk. Chris ontdekt dat Ben depressief is. April en Andy adopteren een huisdier.
«
»
19:15 The Simpsons
Homer probeert te profiteren van de nieuwe wet van Springfield, die het homohuwelijk toestaat, en wordt een trouwambtenaar die via internet werkt.
«
»
19:45 S.W.A.T.
Hondo's team jaagt, samen met de FBI, op een militiegroep die levensbedreigende binnenlandse terroristische aanslagen aan het beramen is. Tegelijkertijd begint Jessica's initiatief steeds meer vorm te krijgen.
«
»
20:40 Zorro
Verhalen over Zorro verschijnen in The Californiano en brengen Ivanova op een idee. Zorro zou het ontbrekende stukje in haar plannen kunnen zijn.
«
»
21:40 Zorro
Nah-Lin ontdekt dat Lolita Diego's zwakke punt is. Ze dreigt haar te vermoorden op de dag van haar huwelijk, als hij er niet mee instemt om zijn bestaan als Zorro op te geven.
«
»
22:45 Magnum P.I.
Magnum gaat tot het uiterste om de waarheid te achterhalen over een misdaad waar zijn overleden vriend Nuzo mogelijk bij betrokken is.
«
»
23:40 L.A.'s Finest
Terwijl het team op zoek gaat naar de crimineel achter de Koreatown-misdaad, wordt McKenna gestoord door herinneringen aan zijn ervaringen in Irak. Ondertussen ontdekt South een band tussen Jen en een onverwachte klant.
«
»
00:30 Las Vegas
Delinda wordt verliefd op de knappe rodeokampioen Cody Barnes.Ondertussen komt Sam in grote problemen als ze ontdekt dat een klant het Montecito gebruikt om drugsgeld wit te wassen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play6 logo

U.S. Navy SEAL Chris Kyle gaat naar Irak met slechts één missie: zijn medesoldaten beschermen. Met zijn vaste hand redt hij talloze levens op het slagveld en dankzij de verhalen over zijn heldenmoed krijgt hij al snel de bijnaam Legend. Daardoor wordt er echter ook een prijs op zijn hoofd gezet; hij wordt het doelwit van de rebellen. Ondanks het gevaar en de tol die dit eist van het thuisfront, gaat Chris in totaal vier keer naar Irak en wordt hij het levende symbool van het SEAL-motto: nooit iemand achterlaten. Maar eenmaal thuis komt hij er al snel achter dat het de oorlog is die hij niet kan achterlaten.

'American Sniper', film uit 2015 met oa. Bradley Cooper en Sienna Miller, om 20.20 uur op Play6.

Dossiers