TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
23:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Een rij gele speeltjes, een puzzel van een slak, en boek-meisje gebruikt magie op een vaatwasser.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Stoppeltje
Op een ijsschots ontmoet Stoppeltje Cristal, een vriendelijke eskimo die haar witte teddybeer, Bichon, overal mee naartoe neemt. Cristal is verheugd om haar speelgoed met Stoppeltje te kunnen delen.
«
»
06:15 Sarah danst
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met DJ Sokpop danst ze op de leukste beats.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Frits en Frats zijn vies geworden van het buiten spelen. Wanneer ze van Kaatje in bad moeten, willen ze niet. Kameraadje Tille laat zien dat dieren ook in bad moeten en verzorgd moeten, ook haar hondje gaat naar de honderkapper.
«
»
06:25 Rintje
Henriette geeft Tobias dansles, zodat hij kan dansen op het klassenfeestje. Dat valt Tobias echt niet mee. Als hij tegen een tafelpoot aanstoot, valt er bijna een beker op zijn hoofd.
«
»
06:30 Dinostad
DinoCity organiseert binnenkort een gloednieuwe dierenshow. Ricky's vrienden bezitten een aantal verbazingwekkende en zeldzame wezens met aanzienlijke talenten, en iedereen bereidt zich voor op de wedstrijd.
«
»
06:35 Pingu in de stad
Wanneer de chef-kok een openluchtrestaurant lanceert, probeert Pingu te helpen door vis te vangen.
«
»
06:40 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:50 Dropje
Dropje ontmoet de dochter van de glazenwasser, die heel graag op vakantie wil. Samen maken ze een tent en echte regendruppels op het tentdoek. En dan is het net een 'echte' vakantie.
«
»
06:55 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
07:00 Simon Superkonijn
In bad vindt Simon het leuk om Gaspard bang te maken met een plastic octopus. Maar terwijl hij rondwaggelt in het bad, trekt hij per ongeluk de badstop eruit, waardoor het water wegloopt terwijl Simon doet alsof de reuzenoctopus hen wil opzuigen.
«
»
07:05 Pop Papierstad
Zip plant de route van de jaarlijkse Pop Papierstad Zeepkistenrace. Hij is zo bang dat het niet spannend genoeg is, dat hij de boel omgooit en zijn vriendjes in de problemen brengt.
«
»
07:15 Saïd & Anna
Een verdrietig jongetje loopt de winkel in. Zijn teddybeer is stuk. Sameer moet echter eerst een verfklus afmaken. Maar dat vinden Saïd en Anna niet ok. De beer heeft pijn en moet nu beter gemaakt worden. Dan moeten Saïd en Anna zelf aan de slag.
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson vindt een ei. Hij wil het stiekem uitbroeden als verrassing voor Marie. Marie wil met Samson gaan wandelen en leuke dingen doen, maar Samson kan niet weg uit zijn mandje omdat hij het ei moet uitbroeden.
«
»
07:30 Molang
Merlijn helpt iedereen die hulp nodig heeft met een draai aan zijn toverstaf. Molang en Piu Piu proberen hem duidelijk te maken dat er ook voldoening te vinden is in het zelf doen.
«
»
07:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Lilit heeft een vriendschapsboom gemaakt waaruit blijkt dat iedereen in en om Zwamdorp een vriend heeft. Behalve Modler dan. En daar neemt Lilit geen genoegen mee, dus besluit ze vriendschap te sluiten met hem.
«
»
07:50 Lou
Lou's moeder verwacht bezoek van haar vroegere universiteitsvriendin Amélie. Ze was toen al erg ouderwets en verlegen en klampte zich aan haar moeder vast. Om aan haar te ontsnappen, vlucht Emma en zegt Lou voor haar te zorgen.
«
»
08:00 Kids on the block
Het schoolbal zindert na. Iedereen praat over de date van Younes. Dit geeft de Boefjes het idee om een datingbureau op te starten voor de kinderen uit de buurt.
«
»
08:15 Wannabe's
Mike heeft een date. Hij mag mee met Vicky naar een feest voor superfans van Harry Putter, de tovenaarsleerling bekend van boeken en films. Maar Mike kent daar niets van en dat is een probleem.
«
»
08:30 De Smurfen
Gargamel verandert zichzelf in een slak zodat Boerensmurf hem naar het Smurfendorp zal leiden.
«
»
08:45 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
08:50 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
09:00 Molang
In de Middeleeuwen zien Molang en Piu Piu hoe de koning achter een kleine spin aanrent. De koning struikelt echter, valt in een magische ketel en verandert vervolgens zelf in een spin.
«
»
09:05 Molang
Molang en Piu Piu gaan aan boord van een spookschip waar de kapitein is getroffen door een kwade vloek. Om deze vreselijke vloek te beëindigen moeten Molang en Piu Piu de kapitein leren zwemmen.
«
»
09:10 Ziggy en de Zootram
De vrienden hebben vrije tijd en kunnen genieten van een luie dag op hun kratereiland. Wanneer juffrouw Emily probeert te breien, ontdekt ze dat haar tas er niet is. Bunburry en Ziggy helpen haar en nemen de trein om de handtas te zoeken.
«
»
09:20 Ziggy en de Zootram
Wanneer Ziggy een vlieger maakt waarmee Shackleton kan vliegen, vergeet hij het touw vast te maken.
«
»
09:30 De Smurfen
Smurfbloesem heeft ruzie met Smurfstorm en Smurflelie. Ze vertrekt naar het bos met Wilde Smurf.
«
»
09:40 De Smurfen
Als Brilsmurf wil bewijzen dat hij de grootste hersenen heeft en daarom het intelligentst is, vindt hij de Smurfenweegschaal uit. Helaas, in plaats van zijn hersenen te wegen, zorgt het apparaat ervoor dat hij dom wordt.
«
»
09:50 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Onbedoeld hebben Piya en de kakkerlakken Oggy's geliefde boom omgehakt. Piya moet manieren vinden om Oggy thuis te houden terwijl de kakkerlakken deze grote fout proberen te herstellen.
«
»
10:00 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
10:05 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
10:15 De avonturen van kleine pinguïn
Oscar en Leah voegen zich bij Nimit en Pranit in het nabijgelegen pinguïndorp.
«
»
10:20 Het betoverde dorp van Pinokkio
Pinokkio moet na het weekend op school vertellen wat hij heeft meegemaakt, maar hij heeft helemaal geen spannend weekend gepland. Als Victor hem uitdaagt om de onderbroek van de Grote Boze Wolf te stelen gaat hij die uitdaging graag aan...
«
»
10:30 Het betoverde dorp van Pinokkio
Pinokkio en Bettina worden gered uit de klauwen van de Grote Boze Wolf door een mysterieuze jager.
«
»
10:45 Royals Next Door
Het is tijd voor het schooltoneelstuk, en het schoolhoofd zegt dat iedereen naar de auditie moet. Stella haat acteren, en gaat met tegenzin het podium op.
«
»
10:55 Royals Next Door
Wanneer Bruno de Ridder een anoniem geschenk ontvangt, vermoedt Stella dat hij een geheime aanbidder heeft. Samen met Mia en Freya besluit ze uit te zoeken wie deze mysterieuze persoon zou kunnen zijn.
«
»
11:10 Lou
Terwijl Emma haar kat probeert te laten stoppen met plassen in de flat, windt haar dochter Lou zich weer op. Vorige week werd ze uitgelachen door de meisjes in haar klas vanwege haar zelfontworpen broek.
«
»
11:25 Lou
De zomervakantie begint en Lou weet nog steeds niet of haar crush Tristan ook gevoelens voor haar heeft. Als Mina haar vertelt dat er bepaalde signalen zijn die bewijzen of hij verliefd op haar is, wil Lou meteen uitzoeken of er iets aan de hand is.
«
»
11:35 Dodo
Joe Connolly heeft nog nooit op school gepoept, maar daar komt vandaag verandering in.
«
»
11:45 Dodo
Na een aantal lessen waarin zijn vrienden lachen om zijn piepende schoen, pakt Joe Frisbo terug.
«
»
11:55 Kapot gaan
Francisco uit #LikeMe, Jean-Romy uit Hoppers en Ketnet-wrapster Gloria nemen het tegen elkaar op in de gekste uitdagingen. De vraag is wie van hen het hardst kapot zal gaan.
«
»
12:05 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
12:10 Ket & Doc
Aiko, een meisje van tien, trekt na de lockdown de stad in en gaat op zoek naar nieuwe verhalen voor haar vlog. Op verschillende plaatsen in de stad ontmoet ze andere kinderen die ritmisch of muzikaal uiting geven aan hun gevoelens.
«
»
12:25 GameKeepers
Mats en Sari worden in het spel uitgezonden om een wetenschapster te redden. In een zoektocht naar nieuwe grondstoffen stuitte zij met haar team op een gevaarlijke, eeuwenoude alien. Wie of wat hun tegenstander precies is, is maar de vraag.
«
»
12:50 Helden
Waterraket en hoovercraft.
«
»
13:05 DierenDetectives
Als het baasje van varken Lulu een hartaanval krijgt, vlucht Lulu het huis uit. Als een voorbijgaande man haar ziet, rent ze weer terug naar huis. De man volgt haar en ziet het slachtoffer liggen.
«
»
13:30 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Oggy laat Piya kennismaken met schilderen. De olifant is best goed. De kat wil het talent van zijn nichtje aanmoedigen, maar het wordt al snel ingewikkeld als de kakkerlakken zich ermee gaan bemoeien.
«
»
13:40 Dodo
Het is Valentijnsdag en Joe Connolly heeft een plan om Lily Scott een Valentijnskaart te sturen.
«
»
13:50 Lou
Het schooljaar loopt ten einde en Lou heeft nog niet de moed gehad om met Tristan te praten. Emma voelt hetzelfde voor haar buurman Richard. Dus sluiten dochter en moeder een pact: ze willen allebei nog die avond hun liefde gaan opbiechten.
«
»
14:05 Royals Next Door
Stella probeert Mia op te vrolijken door te voorspellen dat haar team de komende voetbalwedstrijd zal winnen. De Koningsduif denkt dat Stella's voorgevoel duidelijke helderziendheid is.
«
»
14:20 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
14:25 De avonturen van kleine pinguïn
Iedereen in het kleine pinguïndorp hoopt dat hun twee kostbare bomen het Festival zullen winnen.
«
»
14:30 Prinsessia
De prinsesjes krijgen de opdracht om samen een schoolkrant te maken. Ze kunnen het echter niet eens worden over de inhoud. Ze besluiten een wedstrijdje te houden: elk prinsesje maakt zelf een schoolkrant, en Juf Flora mag de winnaar kiezen.
«
»
14:45 Het betoverde dorp van Pinokkio
De Grote Boze Wolf probeert zijn woede onder controle te krijgen zodat Paulo's vrienden niet meer bang voor hem zijn. Maar zijn geduld wordt op de proef gesteld als Paulo's vrienden naar hun huis komen om te spelen...
«
»
14:55 Mega Mindy
In een voetbaltoernooi komen de commissaris en Toby aan verschillende kanten te staan. Balthazar Bal is erg succesvol, maar dat blijkt hij niet verdiend te hebben.
«
»
15:20 Molang
Molang en Piu Piu bevinden zich in de woestijn. Hier vinden ze een magische lamp die hun wensen kan vervullen, maar ook onverwachte bijwerkingen heeft.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Tarik doet mee aan een ijseetwedstrijd tegen Samson. Ze kiezen beiden hun favoriete smaak. Tarik speelt vals, hij heeft voor de gelegenheid een lange jas aan en kiepert het ijs in zijn vele binnenzakken. Tot het ijs smelt.
«
»
15:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Truf heeft een nieuw huisdier, een bijzonder gulzig soort houtworm. Chep weet dat Trufs huisdier een gevaarlijke eetlust heeft, maar hij moet wel eerst de anderen zien te overtuigen.
«
»
15:50 Mr. Magoo
Fizz nodigt al zijn internetvrienden uit voor zijn verjaardag en hoopt op meer dan tienduizend cadeautjes. Er komen geen vrienden voor de verjaardag van Mr. Magoo, dus proberen Mr. Cat en Weasel iets te organiseren.
«
»
15:55 Mr. Magoo
Fizz is het zat dat Mr. Magoo al zijn briljante plannen dwarsboomt. Hij is van plan de buurman en zijn hond in de val te lokken en voor eens en altijd van ze af te komen.
«
»
16:00 Imago
De helden ontmoeten de inwoners van een plaatselijk gehucht nadat de karavaan beschadigd is door een aardbeving. De inwonders zweren bij de krachten van de wijze Bomoyo, de enige Nabakh in het gebied die de Geest van de Bergen kan beheersen.
«
»
16:25 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Terwijl Piya in het kleine zwembad met de kakkerlakken speelt, blaast Bob een enorm zwembad op voor Kevin. Oggy is beledigd. De kat en de hond beginnen een absurde wedstrijd om te zien wie de hoogste duikplank kan bouwen.
«
»
16:32 Rox
In het hele land worden overheidsgebouwen opgeblazen. Team Rox moet de misdaden oplossen. Olivia gaat undercover, maar dat gaat niet zoals gepland. Toch lukt het haar om Rick en Xavier te waarschuwen.
«
»
17:00 Ghost Rockers: compilatie
Vlaamse fictiereeks over mysterieuze gebeurtenissen in een artiestenacademie.
«
»
17:50 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Bezorgd over Piya's vertrek, neemt Oggy foto's van haar om herinneringen aan haar te bewaren.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 Schijtluizen
De hoornaar is een gigantische wesp. Sien en Naomi maken kennis met twee verschillende soorten: de Europese en de Aziatische. Naomi laat zich door een van de twee steken om te kunnen meten hoeveel pijn het doet.
«
»
18:15 Nachtwacht
Enkele jongeren betreden stiekem een magisch doolhof, maar moeten al snel worden gered. Wilko, Keelin en Vladimir proberen hen te redden, maar worden in de weg gezeten door Ranger Cooper.
«
»
18:40 De Hoppers
Geert is in shock wanneer hij ontdekt dat zijn jeugdheld en fishstickicoon, Kapitein Frigo, vervangen is door een nieuwe, jongere kapitein. Hij hoopt samen met Daria en Jackie handtekeningen te verzamelen om de oude kapitein Frigo terug te krijgen.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 Wannabe's
Na jaren wil het pastamerk Bertoni opnieuw een spotje opnemen met Mike als Tony Ravioli, een olijke kok met dikke buik. Mike is vereerd en stemt meteen in, maar hij vergeet één detail.
«
»
19:25 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
19:30 Find Me in Paris
Lena is erg zenuwachtig voor de tussentijdse showcase. Gelukkig zorgt Max voor afleiding. Hij weet ervoor te zorgen dat Lena zich kan ontspannen met zijn speciale `chill methode'.
«
»
19:55 2 kleine vogels
De gevleugelde vrienden genieten van een zonnige dag totdat een klein wolkje zich boven de witte vogel nestelt. De regen valt en drenkt de witte vogel, waardoor de zwarte vogel moet lachen.
«
»
20:00 Sporza: EK Atletiek 2024
Verslag van het EK atletiek in Rome, Italië. Met o.m. tienkamp (mannen), hoogspringen (mannen), hinkstapspringen (mannen), 400m horden (mannen & vrouwen), 10.000m (vrouwen), speerwerpen (vrouwen), 200m (vrouwen)
«
»
23:00 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
23:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play6 logo

U.S. Navy SEAL Chris Kyle gaat naar Irak met slechts één missie: zijn medesoldaten beschermen. Met zijn vaste hand redt hij talloze levens op het slagveld en dankzij de verhalen over zijn heldenmoed krijgt hij al snel de bijnaam Legend. Daardoor wordt er echter ook een prijs op zijn hoofd gezet; hij wordt het doelwit van de rebellen. Ondanks het gevaar en de tol die dit eist van het thuisfront, gaat Chris in totaal vier keer naar Irak en wordt hij het levende symbool van het SEAL-motto: nooit iemand achterlaten. Maar eenmaal thuis komt hij er al snel achter dat het de oorlog is die hij niet kan achterlaten.

'American Sniper', film uit 2015 met oa. Bradley Cooper en Sienna Miller, om 20.20 uur op Play6.

Dossiers