TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 BBQ Vanavond?!
Bart Desmidt maakt vanavond Chinese kool met worst en aardappeltjes, meloen met gorgonzola en lamsvlees met gegrilde aubergine op de barbecue.
«
»
02:20 De Garde van Gert
Gert Verhulst verwelkomt deze keer Steffi Vertriest. Taco's van bakbananen met kip en avocadodressing staan op het menu.
«
»
02:50 De Garde van Gert
Presentator en foodie Gert Verhulst roert vandaag in de potten met de wandelende encyclopedie van njam!, namelijk Jan Buytaert. Jan heeft pladijs mee en samen met Gert maakt hij het visje klaar in een groentesoep.
«
»
03:20 Hidden Gems
Tante Tid en haar drie zussen koken kleverige bamboerijst op een traditionele manier. Ondanks de modernisering blijft tante Tid vastberaden. Voor haar gaat het niet alleen om geld verdienen, maar is het ook een band met haar wortels.
«
»
04:05 De Garde van Gert
Gert Verhulst verwelkomt deze keer Steffi Vertriest. Taco's van bakbananen met kip en avocadodressing staan op het menu.
«
»
04:35 Ainsley Eats The Streets
Ainsley reist naar IJsland, waar hij kennismaakt met visrecepten en de cuisine van de Vikingen.
«
»
05:25 Ottolenghi - Jerusalem on a Plate
De bekende chef-kok Yotam Ottolenghi keert terug naar zijn geboorteplaats Jeruzalem om de verborgen schatten van de bijzonder rijke en gevarieerde eetcultuur van de stad te ontdekken.
«
»
06:20 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden geniet van het warme water bij Millie Bore. Legende Dick Estens ontvangt Hayden in Moree om verbazingwekkende kunst te bekijken. En tenslotte is de lammerenboerderij van Sam en Emma Rose aan de beurt en overnacht Hayden op hun boerderij.
«
»
06:45 Foodies & The City
Hasseltse jenever, Hasseltse speculaashoempen en verse Hasseltse bloemen van bij de bloemencowboy. Tess, Maud en Lynn stranden vandaag in de Limburgse hoofdstad voor een inspirerende, culinaire ontdekkingstocht.
«
»
07:10 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Bart. Vandaag zwiert hij zeeduivel op de grill, maakt hij een leuke variant op vitello tonnato en hij begint met pizza met een lekkere brok Stilton kaas. Ideaal om te delen, want 'sharing is caring'.
«
»
07:35 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden geniet van het warme water bij Millie Bore. Legende Dick Estens ontvangt Hayden in Moree om verbazingwekkende kunst te bekijken. En tenslotte is de lammerenboerderij van Sam en Emma Rose aan de beurt en overnacht Hayden op hun boerderij.
«
»
08:00 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt een vrouw die culinair stevig weet te score(n): Moerman Lore. Ze maakt een gerechtje dat ook in haar restaurant op de kaart staat: burrata met basilicumolie, hazelnoten, abrikozen en gebrande ui.
«
»
08:25 De Garde van Gert
Gert Verhulst verwelkomt deze keer Steffi Vertriest. Taco's van bakbananen met kip en avocadodressing staan op het menu.
«
»
09:00 BBQ Vanavond?!
Bart Desmidt maakt vanavond Chinese kool met worst en aardappeltjes, meloen met gorgonzola en lamsvlees met gegrilde aubergine op de barbecue.
«
»
09:25 Hidden Gems
Tante Tid en haar drie zussen koken kleverige bamboerijst op een traditionele manier. Ondanks de modernisering blijft tante Tid vastberaden. Voor haar gaat het niet alleen om geld verdienen, maar is het ook een band met haar wortels.
«
»
10:10 Soep!
De chefs maken een witlofsoep en een goulashsoep.
«
»
10:30 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
11:55 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden geniet van het warme water bij Millie Bore. Legende Dick Estens ontvangt Hayden in Moree om verbazingwekkende kunst te bekijken. En tenslotte is de lammerenboerderij van Sam en Emma Rose aan de beurt en overnacht Hayden op hun boerderij.
«
»
12:20 Sarah's Sweet Table
Sarah zet vandaag twee desserts op tafel die perfect bij haar bakfilosofie aansluiten: een simpel maar lekker karamel-notentaartje en een tropische variant op de traditionele eton mess met rood fruit.
«
»
12:40 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt het culinaire genie van de Hasseltse city: Breysem Anne-Sophie. Ze maakt tagliatelle van inktvis. En combineert met zelfgemaakte guacamole, pompelmoes, tomaten en olijven. Een heerlijk inspirerend recept.
«
»
13:05 Foodies & The City
Hasseltse jenever, Hasseltse speculaashoempen en verse Hasseltse bloemen van bij de bloemencowboy. Tess, Maud en Lynn stranden vandaag in de Limburgse hoofdstad voor een inspirerende, culinaire ontdekkingstocht.
«
»
13:40 Het Weekmenu
Peppe Giacomazza bereidt gevuld kalfsgebraad met aardappelsalade, zwaardvis met mediterraanse tomatensalsa, vegetarische pastarolletjes met spinazie en ricotta en een lasagne van risottorijst, tomaat en ragu.
«
»
14:15 Op de Rooster
Johan bereidt samen met Annelien Coorevits côte à l'os, ribbekes, wilde gamba's en krabbenpoten.
«
»
14:40 Streetfood
Rotterdam, de mooiste rotstad die er is. Of dat zeggen ze toch zelf, volgens Lynn. Én ze hebben er ook ontzettend lekker streetfood. Ze gaat op ontdekking bij De Foodhallen en vindt er zelfs een portie authentiek Hollands streetfood.
«
»
15:25 Peppe's Sicilië
Peppe's tafelgast vandaag is Gerlando. Hij is de beste vriend van zijn vader, een geweldige kok en hij is vooral verliefd op de zee Gerlando en Peppe maken samen mosselen en zee-egels.
«
»
15:50 Beach Barbecue
Chef Bart Desmidt grilt een sappige lamsbout en combineert die met groene groenten en gremoulata. Ook op het menu: een turkse pizza met lamsgehakt en een zeebaarsspies. De chef poft verse kokkels op de barbecue en maakt er een oosters sausje bij.
«
»
16:15 Karola's Kitchen
Vandaag reist Karolien naar Azië door middel van haar heerlijke gerechten. Ze maakt een exotische noedelsoep, op basis van zelfgemaakte currypasta. De pasta komt terug in haar zalmballetjes die ze in de soep doet én wordt als aperitief serveert.
«
»
16:35 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden geniet van het warme water bij Millie Bore. Legende Dick Estens ontvangt Hayden in Moree om verbazingwekkende kunst te bekijken. En tenslotte is de lammerenboerderij van Sam en Emma Rose aan de beurt en overnacht Hayden op hun boerderij.
«
»
17:00 Nuances
Thierry Theys laat zijn creativiteit los op het Inlandse ree om tot nieuwe smaken te komen.
«
»
17:30 De Garde van Gert
Gert Verhulst kookt zij aan zij met chef Thierry Theys. Ze gaan de 'terre et mer' toer op en bereiden sint-jakobsvruchten met witte pens. Boerenkool is de groente die het gerecht compleet maakt.
«
»
18:05 Bal National
Wim roostert tomaten met smaakmakers en mixt ze tot een coulis. Daarbij serveert hij balletjes van lamsgehakt, gevuld met schapenkaas en een kaassaus. Tomaten zijn ook de ideale kuipjes om rijkelijk te vullen.
«
»
18:35 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam's reis begint met een bezoek aan een ongewoon openluchtrestaurant. Yotam bezoekt ook een joods restaurant dat Tunesische gerechten met een draai serveert. Daar maakt hij kipgehaktballetjes met mais, geserveerd met een pittige citroensalsa.
«
»
19:25 Beach Barbecue
Bart Desmidt speelt een thuismatch vandaag, want hij steekt de barbecue aan op het strand van Knokke-Heist. Op het menu staan gegrilde oesters, een gerookte zalm, een Caraïbische Kip Jerk en een overheerlijke Baba als dessert.
«
»
19:50 Foodies & The City
Hasseltse jenever, Hasseltse speculaashoempen en verse Hasseltse bloemen van bij de bloemencowboy. Tess, Maud en Lynn stranden vandaag in de Limburgse hoofdstad voor een inspirerende, culinaire ontdekkingstocht.
«
»
20:20 Soep!
De chefs maken cowboy wrangler soep en een zoete aardappelsoep.
«
»
20:37 Chef In Eigen Tuin
Haal die barbecue tevoorschijn. Onze chef in eigen tuin, Jeroen De Pauw, maakt vandaag mosseltjes op de plancha klaar. Voor extra veel smaak mengt hij die met een groentenmix en een sausje van dragon, sjalot en azijn.
«
»
20:40 De Garde van Gert
Gert Verhulst verwelkomt chef en levensgenieter Bert Meewis. Bert roert normaal gezien in de potten van restaurant Slagmolen in Opglabbeek, maar komt nu dus Gert vergezellen. Samen maken ze grietfilet met witloof en mosterdsaus.
«
»
21:10 Hidden Gems
Het verhaal van de onvoorwaardelijke liefde tussen Jaii en zijn dochter waarbij noedels de link zijn. Het vertelt de reis van hun familie, de noedels en onuitgesproken liefde.
«
»
21:55 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden geniet van het warme water bij Millie Bore. Legende Dick Estens ontvangt Hayden in Moree om verbazingwekkende kunst te bekijken. En tenslotte is de lammerenboerderij van Sam en Emma Rose aan de beurt en overnacht Hayden op hun boerderij.
«
»
22:20 Wordt aangekondigd
«
»
22:40 Soep!
De chefs maken een IJslandse maaltjdsoep en een knolselderij-peterseliewortelsoep.
«
»
23:00 De Garde van Gert
Gert Verhulst ontvangt deze keer de bekende chef Steffi Vertriest in zijn keuken.
«
»
23:35 Foodies & The City
Hasseltse jenever, Hasseltse speculaashoempen en verse Hasseltse bloemen van bij de bloemencowboy. Tess, Maud en Lynn stranden vandaag in de Limburgse hoofdstad voor een inspirerende, culinaire ontdekkingstocht.
«
»
00:05 Beach Barbecue
Hoewel de weergoden Dagny Ros vandaag niet echt gunstig gezind zijn, wordt het toch een zomers eetfestijn op het strand. Met haar lamskroon, gegrilde zalm en banaan met chocolade brengt Dagny haar gasten helemaal in zomerse sferen.
«
»
00:30 De Eregast
In het prachtige heuvelland verwelkomen Peppe, Dominque en Jeroen Driesterrenchef Tim Boury als eerste eregast. Ze verwennen hun culinaire held met een feestelijk menu en polsen naar de toekomst en de druk die bij drie sterren komt kijken.
«
»
01:25 Roger van Damme: Bakken
Bakker van dienst Roger van Damme maakt vandaag een sinaasappelcake in een tulband. Hij toont ons als kers op de taart hoe je sinaasappel zelf kan konfijten bij wijze van afwerking.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play6 logo

U.S. Navy SEAL Chris Kyle gaat naar Irak met slechts één missie: zijn medesoldaten beschermen. Met zijn vaste hand redt hij talloze levens op het slagveld en dankzij de verhalen over zijn heldenmoed krijgt hij al snel de bijnaam Legend. Daardoor wordt er echter ook een prijs op zijn hoofd gezet; hij wordt het doelwit van de rebellen. Ondanks het gevaar en de tol die dit eist van het thuisfront, gaat Chris in totaal vier keer naar Irak en wordt hij het levende symbool van het SEAL-motto: nooit iemand achterlaten. Maar eenmaal thuis komt hij er al snel achter dat het de oorlog is die hij niet kan achterlaten.

'American Sniper', film uit 2015 met oa. Bradley Cooper en Sienna Miller, om 20.20 uur op Play6.

Dossiers