TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
11:20 Lentebeelden
Sfeerbeelden vanuit verschillende Europese vakantiebestemmingen.
«
»
12:20 Sporza: EK Atletiek 2024
Verslag van het EK atletiek in Rome, Italië. Met o.m. 4x100m (vrouwen), tienkamp (mannen)
«
»
14:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
16:00 Radio 1: De wereld vandaag
Nieuwsprogramma, live vanuit de Radio 1-studio.
«
»
17:22 Saving paradise
Meer dan duizend kilometer voor de kust van Ecuador vormen de Galapagoseilanden een verbazingwekkende archipel in het midden van de Stille Oceaan. De Galapagoseilanden en de vulkanen herbergen unieke diersoorten.
«
»
18:15 Ruiters
Jumping Mechelen is de jaarlijkse hoogmis van de Belgische paardensport. In de daverende arena wil elke Belg zich tonen, maar als kind van de streek is het voor Niels Bruynseels een erezaak om hier zijn seizoen te redden.
«
»
19:00 Sporza: EK Atletiek 2024
Verslag van het EK atletiek in Rome, Italië. Met o.m. tienkamp (mannen, vanaf 20.00 uur gaat het verslag verder op het kanaal van Ketnet)
«
»
20:00 Terzake
Terzake gaat dieper in op de actualiteit. Met gasten en reportages die het nieuws bepalen aan de hand van scherpe, kritische en verhelderende interviews.
«
»
20:35 De Afspraak
Dagelijks duidingsprogramma waarin de presentatoren een afspraak hebben met gasten uit het nieuws.
«
»
21:20 Jan Ullrich, de opgejaagde
Jan Ullrich is altijd een buitenbeentje geweest. Dat wist ook zijn jeugdvriend en latere ploeggenoot André Korff. Ze zaten samen op een elitesportschool in Berlijn en kwamen zo in het Oost-Duitse topsportcircuit terecht.
«
»
22:10 Disco: Soundtrack of a Revolution
In de nasleep van de Stonewall-rellen in 1969 leidde een gevoel van bevrijding tot een nieuw geluid in de straten van New York. Minderheidsgroepen vonden elkaar tijdens hun zoektocht naar een vrije ruimte, zonder discriminatie en geweld.
«
»
23:05 Osama Bin Laden: The Inside Story
Osama Bin Laden groeit op in weelde in Saudi-Arabië. Hij houdt van westerns en voetbal, maar niet van geweld. In 1980 sluit hij zich aan bij de moedjahedien en hun strijd tegen de Sovjets. Kort daarna mengt hij zich in de oorlog in Afghanistan.
«
»
23:50 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play6 logo

U.S. Navy SEAL Chris Kyle gaat naar Irak met slechts één missie: zijn medesoldaten beschermen. Met zijn vaste hand redt hij talloze levens op het slagveld en dankzij de verhalen over zijn heldenmoed krijgt hij al snel de bijnaam Legend. Daardoor wordt er echter ook een prijs op zijn hoofd gezet; hij wordt het doelwit van de rebellen. Ondanks het gevaar en de tol die dit eist van het thuisfront, gaat Chris in totaal vier keer naar Irak en wordt hij het levende symbool van het SEAL-motto: nooit iemand achterlaten. Maar eenmaal thuis komt hij er al snel achter dat het de oorlog is die hij niet kan achterlaten.

'American Sniper', film uit 2015 met oa. Bradley Cooper en Sienna Miller, om 20.20 uur op Play6.

Dossiers