TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:05 A Place in the Sun: Home or Away
Derek en Julie Kalinski willen graag een huis kopen waar ze eindelijk kunnen genieten van hun pensioen. Het probleem is dat ze het niet eens kunnen worden over de locatie. Julie houdt van de kust van North Devon, terwijl Derek droomt van Bretagne.
«
»
06:50 Travel Guides
De reisgidsen zijn op weg naar de VS, voor hun allereerste tweeweekse vakantie: een roadtrip door Texas en het diepe zuiden. De gidsen laten weten wat ze vinden van hun USA roadtrip.
«
»
07:35 Travel Guides
De USA roadtrip gaat verder in het middelpunt van het diepe zuiden. In de staat Louisiana ontdekken de gidsen de muziek, het eten en de cultuur die het diepe zuiden tot iets bijzonders maken.
«
»
08:20 The Block Australia
Er wordt gewerkt aan de logeer- en badkamer. Scotty en Shelley maken zich zorgen om Sharon en Ankur.
«
»
09:25 Love It or List It UK
De vastgoedgoeroes bezoeken het prachtige Bury St. Edmunds. Daar wonen Lauren en Christian Grant in een vrijstaande 'beige doos' met vier slaapkamers, die simpelweg niet bij hen past.
«
»
10:20 Dr. Phil
Dr. Phil zegt dat emoties het hart kunnen beschadigen. De zelfverklaarde workaholic Emily krijgt een hartaanval. Tylers hartproblemen ontstaan na de dood van zijn vijfjarige zoon.
«
»
11:05 Love Island
De eilandbewoners beleven een zomer die ze nooit zullen vergeten, maar er blijven vragen over wie op zoek is naar liefde en wie het spel speelt. Toby leert nieuwe eilandbewoner Abigail kennen.
«
»
12:10 Love Island
Iedereen staat te popelen om erachter te komen wie er gaat koppelen en wie gedumpt dreigt te worden.
«
»
13:00 Hello Goodbye
Joris Linssen spreekt op Schiphol mensen aan die staan te wachten op een aankomst of vertrek, op zoek naar persoonlijke verhalen over liefde, familiebanden en vriendschap.
«
»
13:50 Hello Goodbye
Joris Linssen spreekt op Schiphol mensen aan die staan te wachten op een aankomst of vertrek, op zoek naar persoonlijke verhalen over liefde, familiebanden en vriendschap.
«
»
14:40 The Block Australia
De deelnemers proberen hun logeerkamers en badkamers op tijd af te krijgen voor de beoordeling.
«
»
15:55 Paramedics
Mike en Eamon behandelen een moeder die een beroerte heeft. Jodie en Nathan proberen zichzelf te beschermen terwijl ze een patiënt verzorgen die zichzelf en anderen in gevaar brengt.
«
»
16:50 Dr. Phil
Ashley, Ebony en Fallon zeggen dat hun broer ten onrechte is veroordeeld voor moord. Nancy voelt zich schuldig nadat ze hoort dat de persoon van wie ze zegt dat ze haar heeft misbruikt, is gearresteerd wegens het misbruiken van andere kinderen.
«
»
17:35 MasterChef: The Professionals
De koks worden gevraagd een forel te fileren. Vervolgens moeten ze een klassieke crêpe Suzette bereiden, waarbij precisie van cruciaal belang is om de smaak van de sinaasappelsaus goed over te brengen.
«
»
18:45 Love It or List It UK
Het team gaat naar Noord-Ierland om een echtpaar te helpen beslissen of ze hun landelijke bungalow uit 1970 willen houden, of dat ze beter kunnen verhuizen naar een compleet nieuw huis.
«
»
19:45 Chateau Meiland
De familie Meiland verhuist binnenkort naar een nieuw droomhuis, en dat levert toch weer de nodige discussies en stress op. Ondertussen komt de trouwdag van Maxime en Leroy steeds dichterbij, en bij zo'n plechtigheid komt een heleboel kijken.
«
»
20:35 The Cruise
Het is 'omkeerdag' en de bemanning moet 3.300 gasten helpen bij het uitchecken en een nieuwe groep verwelkomen binnen slechts een paar uur tijd.
«
»
21:30 The Cruise
Medewerkers strijden om de felbegeerde titel van medewerker van de maand. Met een hoofdprijs van 500 dollar zijn er ook zogeheten dekprivileges, rondleidingen, diners en extra vrije tijd te verdienen.
«
»
22:30 A Place in the Sun: Home or Away
De druk is groot om twee nieuwe huizen te vinden voor Tim en Lili Maher. Ze willen het grootste deel van het jaar aan de noordelijke Costa Blanca doorbrengen, maar in de zomer ook naar Great Yarmouth willen terugkeren.
«
»
23:30 Love Island
Een van de eilandbewoners vraagt een andere inwoner om zijn vriendin te worden.
«
»
00:40 Love Island
De singles zetten zich schrap voor nog meer verrassingen en de geldprijs komt steeds dichterbij.
«
»
01:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play6 logo

U.S. Navy SEAL Chris Kyle gaat naar Irak met slechts één missie: zijn medesoldaten beschermen. Met zijn vaste hand redt hij talloze levens op het slagveld en dankzij de verhalen over zijn heldenmoed krijgt hij al snel de bijnaam Legend. Daardoor wordt er echter ook een prijs op zijn hoofd gezet; hij wordt het doelwit van de rebellen. Ondanks het gevaar en de tol die dit eist van het thuisfront, gaat Chris in totaal vier keer naar Irak en wordt hij het levende symbool van het SEAL-motto: nooit iemand achterlaten. Maar eenmaal thuis komt hij er al snel achter dat het de oorlog is die hij niet kan achterlaten.

'American Sniper', film uit 2015 met oa. Bradley Cooper en Sienna Miller, om 20.20 uur op Play6.

Dossiers