TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:40 Father Brown
Er wordt een voedselmarkt georganiseerd in Kembleford, en Father Brown en zijn vrienden nemen deel aan de organisatie. De ontspannen sfeer neemt een nare wending wanneer een gerespecteerde voedselcriticus dood wordt aangetroffen.
«
»
03:25 The Coroner
In een op het strand aangespoelde container wordt een man dood aangetroffen. Davey is ervan overtuigd dat het een ongeluk is, maar Jane vreest dat er duisterder krachten in het spel zijn.
«
»
04:15 Silent Witness
Het team vindt nieuwe aanwijzingen, waarmee DCI Ford de benodigde informatie heeft voor een onverwachte arrestatie. Ondertussen neemt het onderzoek een nieuwe wending wanneer de verdachte zijn dochter bezoekt.
«
»
05:10 Murdoch Mysteries
Julia en Emily zijn uitgenodigd voor een feestelijk vrijgezellenfeestweekend op een afgelegen eiland. Maar de festiviteiten komen abrupt tot een einde als een van de gasten dood wordt aangetroffen met een bijl in zijn rug.
«
»
06:00 Ghosts
Nadat er op het landgoed een wildkampeerder is aangetroffen, ontdekken Alison en Mike met de hulp van de geesten dat ze met Kerstmis meer te bieden hebben dan ze zich realiseerden.
«
»
06:30 Mrs Sidhu Investigates
De eerste dag waarop Mrs Sidhu bij de luxe fitnessclub Sharpetone de catering doet, neemt een onverwachte wending wanneer in de spa twee lichamen worden aangetroffen.
«
»
07:15 Father Brown
Als er iemand met een problematisch verleden terugkeert naar Kembleford, is dat voor Father Brown aanleiding om de onlangs in het dorp neergestreken Kerk van Apollo te onderzoeken.
«
»
08:00 Death in Paradise
De zanger van een band wordt dood op het podium gevonden. Het is niet zeker dat hij vermoord is: de andere bandleden denken dat hij zelfmoord gepleegd heeft. Detective Poole is daarvan niet overtuigd, en gaat op onderzoek uit.
«
»
08:55 Midsomer Murders
Daniel Talbot is een student aan de prestigieuze Devington School. Tijdens de jaarlijkse race van de school op St. Malley's Day, wordt hij overvallen. Hij gaat terug om hulp te halen en valt kort daarna dood neer. Barnaby ondezoekt de zaak.
«
»
09:45 Midsomer Murders
Barnaby en zijn vrouw Joyce wonen de St Malley's Day-run bij op de chique privéschool Devington School. Ze kijken met afgrijzen toe hoe de intelligente en gevoelige Daniel Talbot bij de finish in elkaar zakt.
«
»
10:40 The Mallorca Files
Wanneer een aanstaande bruidegom dood in het zwembad van een luxe villa wordt gevonden, verdenken Miranda en Max een prostituee van wie bekend is dat ze haar klanten met een stroomstootwapen uitschakelt om ze te beroven.
«
»
11:25 Death in Paradise
Het team onderzoekt de moord op de echtgenoot van een bekende calypsozangeres. Ondertussen worstelt Neville met de bekentenis van Sophie. Hij vraagt zich af of hij nog wel een toekomst heeft op Saint Marie.
«
»
12:20 Grantchester
De Keatings zijn op een welverdiende zomervakantie bij Merries Holiday Camp, die helaas voor Will en Geordie in een soort werkvakantie verandert wanneer de eigenaar van het kamp dood wordt aangetroffen.
«
»
13:10 Grantchester
Will wordt beschuldigd van doodslag door roekeloos rijgedrag. Geordie kan niet geloven dat Will schuldig is en doet er alles aan om hem vrij te pleiten.
«
»
14:00 Queens of Mystery
Wanneer er nog een moord plaatsvindt en de hoofdrolspeelster wordt vermist, is het theatergezelschap genoodzaakt de rolbezetting te wijzigen.
«
»
15:00 Murdoch Mysteries
Tijdens een gekostumeerd bal wordt Murdoch gedrogeerd en wanneer hij bij kennis komt, ontdekt hij dat hij de hoofdverdachte is in een moordzaak.
«
»
16:00 Midsomer Murders
Op het jaarlijkse oogstfestival komt de eigenaar van een manege onder een paard terecht. Barnaby onderzoekt de zaak. Al snel blijkt dit geen ongeluk te zijn geweest.
«
»
17:00 Midsomer Murders
Op het jaarlijkse oogstfestival komt de eigenaar van een manege onder een paard terecht. Barnaby onderzoekt de zaak. Al snel blijkt dit geen ongeluk te zijn geweest.
«
»
17:55 Death in Paradise
Een jong model wordt gewurgd na een modeshow waarin zij heeft gelopen. Detective Goodman moet zich in de gespannen modewereld begeven om haar moordenaar te vinden. Ondertussen komt JP weer in contact met een oude vlam.
«
»
19:00 Death in Paradise
Als de voormalige mentor van Dwayne wordt vermoord, trekken de detectives zich de zaak al snel persoonlijk aan. Dwayne ontvangt een bericht dat een aanknopingspunt geeft voor het onderzoek.
«
»
20:00 Murdoch Mysteries
De Amerikaanse president McKinley wordt neergeschoten tijdens een bezoek aan de stad Buffalo in de VS, en zowel de Canadese als de Amerikaanse regering zijn bang dat de dader en eventuele sympathisanten zullen proberen naar Canada te ontsnappen.
«
»
21:00 Grantchester
Leonard is ontdaan wanneer een bewoner van het opvanghuis dood wordt aangetroffen. De man had bij Will opgebiecht dat hij zelfmoordgedachten had. De vraag blijft of het zelfmoord of moord was.
«
»
22:00 Happy Valley
Catherine probeert ermee om te gaan dat Tommy Lee Royce nog steeds op vrije voeten is. Clare organiseert een verjaardagsfeestje in de hoop dat ze ervan zal opvrolijken, maar Catherine's zoon, Daniel, is dronken en zorgt voor overlast.
«
»
23:00 Silent Witness
Het Lyell-team identificeert de overblijfselen van Derek Marshall, overleefd door zijn vrouw Sue en zus Ann. Clarissa vindt betalingen aan een cryogene faciliteit, wat tot een ontdekking van een andere dood leidt.
«
»
00:05 Murdoch Mysteries
Tijdens repetities voor de opera La Boheme zakt de understudy voor de stersopraan plotseling in elkaar, ter plekke dood. Murdoch vermoedt al snel dat de sterzanger het echte doelwit van de misdaad was.
«
»
00:55 Whitstable Pearl
Wanneer tijdens het naspelen van een historische veldslag een tragedie plaats vindt, komen Pearl en Mike tegenover elkaar te staan. Uit het onderzoek komt naar voren dat de gemeenschap tot op het bot is verdeeld.
«
»
01:45 Father Brown
Flambeau wil dat Father Brown hem helpt het cadeau dat de Paus aan de koningin van Engeland gegeven heeft ter ere van haar troonsbestijging te stelen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play6 logo

U.S. Navy SEAL Chris Kyle gaat naar Irak met slechts één missie: zijn medesoldaten beschermen. Met zijn vaste hand redt hij talloze levens op het slagveld en dankzij de verhalen over zijn heldenmoed krijgt hij al snel de bijnaam Legend. Daardoor wordt er echter ook een prijs op zijn hoofd gezet; hij wordt het doelwit van de rebellen. Ondanks het gevaar en de tol die dit eist van het thuisfront, gaat Chris in totaal vier keer naar Irak en wordt hij het levende symbool van het SEAL-motto: nooit iemand achterlaten. Maar eenmaal thuis komt hij er al snel achter dat het de oorlog is die hij niet kan achterlaten.

'American Sniper', film uit 2015 met oa. Bradley Cooper en Sienna Miller, om 20.20 uur op Play6.

Dossiers