TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:20 Police Interceptors
Interceptor Nick Priestley krijgt een wazige blik na een achtervolging op hoge snelheid van een ongewone ontsnappingsauto uit een vervlogen tijdperk, namelijk een Rover 75. Ondertussen staan Tom Whitehouse en David Robson op wacht.
«
»
15:10 Top Gear
Paddy onthult zijn ultieme goedkope, luxueuze off-roader, de zelfgemaakte Dirty Rascal. Chris racet in een McLaren Speedtail van 2,5 miljoen pond tegen de nieuwste jet van de RAF. Romesh Ranganathan is te gast.
«
»
16:15 Walker, Texas Ranger
Cordell Walker en James Trivette zijn Texas Rangers. Ze hebben elk hun eigen methodes om de misdaad te bestrijden. Trivette gelooft in de technologische vooruitgang als hulpmiddel voor politieoptredens, maar Walker gebruikt liever geweld.
«
»
17:10 Stargate Atlantis
Het Stargateteam belandt tijdens een verkenningsmissie op een afgelegen planeet, die geregeerd wordt door de charismatische Lucius Lavin.
«
»
18:05 Police Interceptors
Katie Eustace jaagt op een oude Golf die niet is gestopt en wordt bezet door een zeer ongewone criminele combinatie: een moeder en haar zoon. Het Operation Reacher-team voert een ochtendaanval uit op een vermoedelijke drugsdealer.
«
»
19:00 De alarmcentrale: pech onder de zon
Jochen van Gelder loopt mee met ANWB-medewerkers, die kapotte voertuigen van Nederlandse vakantiegangers in Europa repareren. Terwijl de ANWB-medewerkers aan de slag gaan, gaat Jochem in gesprek met de gestrande Nederlanders.
«
»
19:55 De Familie Backeljau
Komische serie.
«
»
20:30 First Man
Ingenieur Neil Armstrong begint zijn werk bij NASA in de jaren zestig. Op 16 juli 1969 kijkt de wereld vol verwondering toe hoe Armstrong en zijn collega-astronauten Buzz Aldrin en Michael Collins aan een historische missie naar de maan beginnen.
«
»
23:00 Asteroid: Final Impact
Na een meteorenstorm verkondigen wetenschappers dat het om een eenmalige gebeurtenis gaat. Astrofysicus Steve Thomas deelt die mening echter niet, maar hij wordt tegengewerkt.
«
»
00:40 De alarmcentrale: pech onder de zon
Jochen van Gelder loopt mee met ANWB-medewerkers, die kapotte voertuigen van Nederlandse vakantiegangers in Europa repareren. Terwijl de ANWB-medewerkers aan de slag gaan, gaat Jochem in gesprek met de gestrande Nederlanders.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

'TOTZ' trok in de jaren 90 en 2000 wekelijks tienduizenden liefhebbers naar Blankenberge. Nostalgie en een stevige dosis knaldrang na de coronalockdown zorgden voor een comeback van de show in 2021. Camille liet voor het eerst haar single 'Vuurwerk' los op een livepubliek, Kathleen Aerts had een droom en de jongens van Get Ready! bewezen dat ze het nog steeds in zich hadden.

'Tien om te zien: De zomer van', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers