TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Neighbours: A New Chapter
Het gedeelde verdriet blijft de bewoners tot het uiterste drijven. JJ's heldendaden halen hem in.
«
»
02:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 Cold Case
Het team heropent de zaak uit 2004 van een tiener die ten onrechte naar een jeugdgevangenis werd gestuurd, waar hij werd vermoord voordat Valens zijn belofte kon nakomen om de tiener vrij te krijgen.
«
»
08:05 ER
De stagiaires krijgen een bepaald aantal patiënten te zien in één shift en gaan aan de slag om er zoveel mogelijk te verwerken. Ray ziet de uitdaging als een wedstrijd die hij kan winnen, maar maakt een fout.
«
»
08:50 Neighbours: A New Chapter
Het gedeelde verdriet blijft de bewoners tot het uiterste drijven. JJ's heldendaden halen hem in.
«
»
09:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:45 CSI: Crime Scene Investigation
Het team onderzoekt de moord op een getrouwd stel in een verlopen hotelkamer. Ze ontdekken dat de dochter van het echtpaar wordt vermist en een fanatieke prediker met een crimineel verleden, kan daarmee te maken hebben.
«
»
10:35 FBI
Tijdens een geheime operatie probeert het team een enorme bom uit handen te houden van een illegale verhandelaar. Maar ze ontdekken dat het apparaat al in de verkeerde handen is gevallen.
«
»
11:20 Unforgettable
Na een explosie in een laboratorium met dodelijke afloop, komen Carrie en Al op het spoor van een gestoorde bommenlegger. Mike probeert uit te vinden waarom zijn zoon zich zo geheimzinnig gedraagt en roept daarbij de hulp van Tanya in.
«
»
12:05 NCIS
Wanneer een Marinereservist thuiskomt, is haar man vermist en in de huiskamer ligt bloed. Ze vraagt het team om hulp. Ondertussen vermoedt Tony dat Ziva de dood van haar vader wil wreken.
«
»
12:50 Bones
Een rijke man bezoekt zijn eigen begrafenis. Het team achterhaalt de ware identiteit van de dode. Finn verdient veel geld met zijn nieuwe saus.
«
»
13:40 Younger
Liza en Kelsey komen op gespannen voet te staan wanneer een selfmade miljardair een boek pitcht.
«
»
14:05 ER
Kovac, Abby en Sam worstelen om het leven te redden van Charlie Metcalf, wiens eerste klacht over buikpijn veel meer blijkt te zijn dan iemand ooit had gedacht.
«
»
15:00 Neighbours: A New Chapter
Nicolette bereikt een breekpunt met haar verdriet, Chelsea laat haar autoriteit gelden en Toadie probeert het verhaal in handen te nemen.
«
»
15:25 Cold Case
Het team onderzoekt de moord op een muzikant in 1970 die zijn betrokkenheid bij de muziekscene van Philadelphia geheim hield voor zijn strenge predikervader. Lilly ontmoet haar tienerstiefbroer.
«
»
16:20 CSI: Crime Scene Investigation
Het team onderzoekt de dood van een transgender tiener, terwijl ze ondertussen de identiteit proberen te achterhalen van een skelet, dat is gevonden tussen de ruïnes van een voormalig hotel.
«
»
17:05 Unforgettable
Carrie onderzoekt de moord op haar aartsvijand terwijl ze vermoedt dat zij verantwoordelijk is.
«
»
17:55 FBI
Wanneer een agent en de eigenaar van een pandjeshuis worden doodgeschoten, probeert het team uit te zoeken waarom een jonge voormalig Ivy League-speler in verband wordt gebracht met de misdaad.
«
»
18:50 Criminal Minds
Het BAU-team staat, in Milwaukee, voor één van de moeilijkste opdrachten ooit. Ze jagen op een seriemoordenaar die zijn bloedeigen zoon als lokaas gebruikt om vrouwen te ontvoeren.
«
»
19:40 Bones
De overblijfselen van een oud-student worden in het bos gevonden. Wendell keert terug na te zijn begonnen met de kankerbehandelingen.
«
»
20:35 The Girl With the Dragon Tattoo
De journalist Mikael Blomkvist wordt ingehuurd om een vrouw te vinden die al veertig jaar wordt vermist. Hij krijgt in zijn zoektocht hulp van de hacker Lisbeth Salander. Al snel ontdekken ze dat er een groter verhaal achter de verdwijning zit.
«
»
23:25 The Secrets She Keeps
Agatha is op de vlucht met baby Rory. Zal Meghan haar zoontje terugkrijgen?
«
»
00:25 Harrow
Harrow heeft het over wat lijkt op zelfmoord, hij wil bewijzen dat het in feite moord is. Onderweg zal hij de geheimen van een familie ontdekken, terwijl hij gedwongen wordt zijn eigen geheimen te verbergen.
«
»
01:25 Neighbours: A New Chapter
Nicolette bereikt een breekpunt met haar verdriet, Chelsea laat haar autoriteit gelden en Toadie probeert het verhaal in handen te nemen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT 1 logo

Thomas ontvangt een mysterieuze uitnodiging voor de reünie van zijn school, waar hij zijn vrienden Max en Fanny terugziet. De verdwijning van hun vriendin Vinca, 25 jaar geleden, blijft als een schaduw over hen hangen. Thomas is vastbesloten om de waarheid te achterhalen, terwijl hij tegelijkertijd alles doet om zijn betrokkenheid bij het begraven van het lichaam van zijn leraar in de muur van de gymzaal te verbergen, een muur die binnenkort gesloopt zal worden.

'The Reunion', om 21.25 uur op VRT 1.

Dossiers