TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:10 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
11:53 Zomerbeelden
Programma waarin rustige zomerse beelden langskomen.
«
»
12:55 Sporza: Ronde van Frankrijk 2024
Rit 11: Evaux-les-Bains > Le Lioran (211 km, vanaf 13.30 uur gaat het verslag verder op VRT 1)
«
»
13:35 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
15:00 Villa Politica
Met een liveverslag van de eedafleggingen in het Federaal Parlement.
«
»
16:35 Radio 1: Sporza Tour
Live vanuit de Radio 1-studio.
«
»
17:25 Earth, a living body
Water in de vorm van regen en wolken die de overtollige warmte filteren, het zijn twee belangrijke voorwaarden voor het leven op aarde. Lucht, bodem, planten en dieren hebben een complexe relatie.
«
»
18:15 Secrets of the Superagers
Dr. Mosley gaat op zoek naar de nieuwste methoden om ons hart en onze botten en spieren gezond te houden. Hij reist naar Okinawa in Japan, een eiland dat beroemd is om zijn langlevende mensen. Hij proeft hun unieke dieet en ontdekt lokale gewoonten.
«
»
19:04 Laurent: prins op overschot
Begin jaren negentig wordt Laurent het populairste lid van de koninklijke familie. Via de media wordt hij prins populair. Zijn populariteit is van korte duur.
«
»
20:00 Terzake
Terzake gaat dieper in op de actualiteit. Met gasten en reportages die het nieuws bepalen aan de hand van scherpe, kritische en verhelderende interviews.
«
»
20:35 Wild Oman: Wonder of Arabia
Het sultanaat Oman is het best bewaarde geheim van het Midden-Oosten. Er wonen buitengewone en zeldzame wezens, waaronder unieke walvissen, wolven en zeeschildpadden, maar ook kameleons, caracals en gieren.
«
»
21:30 Concorde: The Untold Story
Dit is het verhaal van het einde van de Amerikaanse supersonische droom en de daaropvolgende strijd tussen de Russische TU144 en de Europese Concorde. De vraag is of deze droom weer opgewekt kan worden.
«
»
22:15 Hospital
De lockdown heeft voor een ware babyboom gezorgd. Als gevolg hiervan is de kraamafdeling van het University Hospital Coventry drukker dan ooit. Vandaag zien we hoe ze hier omgaan met complexe en risicovolle zwangerschappen.
«
»
23:15 Burning
Aspirant schrijver Jong-su is, na de verdachte verdwijning van zijn onbereikbare liefde, verwikkeld raakt in een web van wantrouwende denkbeelden, alarmerende ambiguïteit en onoplosbare enigma's.
«
»
01:40 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT 1 logo

Thomas ontvangt een mysterieuze uitnodiging voor de reünie van zijn school, waar hij zijn vrienden Max en Fanny terugziet. De verdwijning van hun vriendin Vinca, 25 jaar geleden, blijft als een schaduw over hen hangen. Thomas is vastbesloten om de waarheid te achterhalen, terwijl hij tegelijkertijd alles doet om zijn betrokkenheid bij het begraven van het lichaam van zijn leraar in de muur van de gymzaal te verbergen, een muur die binnenkort gesloopt zal worden.

'The Reunion', om 21.25 uur op VRT 1.

Dossiers