TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:30 Grantchester
Wanneer in dezelfde nacht dat er een moord wordt gepleegd ook Amanda's verlovingsring wordt gestolen, onderzoeken Sidney en Geordie of de twee zaken mogelijk verband met elkaar houden.
«
»
03:20 Death in Paradise
Het lichaam van de pas getrouwde Lisa Moore wordt gevonden in een kamer waarvan zij geen sleutel had. Het onderzoek leidt detective Richard Poole tot de conclusie dat ze een affaire gehad moet hebben met haar moordenaar.
«
»
04:15 Silent Witness
Nadat een tiener in de explosie van een methlab sterft, confronteert zijn leraar de dealers die de gemeenschap teisteren. Nieuwe drugs komen op de markt, en de effecten worden duidelijk wanneer het team verschillende sterfgevallen onderzoekt.
«
»
05:10 Murdoch Mysteries
Dokter Ogden en de suffragettes moeten klappen incasseren op verkiezingsdag. Murdoch moet een moordzaak zien op te lossen die gevolgen heeft voor de nationale veiligheid.
«
»
06:00 Ghosts
Mike en Alison komen erachter dat hun chique buren, Bunny en Barclay Beg-Chetwynde, een oude claim op hun land hebben. Ze besluiten een formeel diner te geven in de hoop de netelige kwestie op te lossen.
«
»
06:30 The Coroner
Jane en Davey's relatie wordt op de proef gesteld als ze een lijk in een inloopvriezer vinden. Ze verschillen van mening over wie de dader zou kunnen zijn.
«
»
07:15 Father Brown
Flambeau is verbijsterd als hij zijn vader weer ontmoet, die een plan in gedachten heeft.
«
»
08:00 Death in Paradise
Op de laatste avond van haar vrijgezellenfeestje wordt een aanstaande bruid vermoord. Elk bruidsmeisje heeft een alibi. Camille moet een moeilijke beslissing nemen.
«
»
08:55 Midsomer Murders
Arthur Leggott, gepensioneerd muziekleraar en een inspiratie voor iedereen, is met een zaklamp doodgeslagen. Barnaby en Scott gaan op onderzoek uit en ontdekken dat er een diepgaande familievete in de familie van de overledene bestond.
«
»
09:45 Midsomer Murders
Arthur Leggott, gepensioneerd muziekleraar en een inspiratie voor iedereen, is met een zaklamp doodgeslagen. Barnaby en Scott gaan op onderzoek uit en ontdekken dat er een diepgaande familievete in de familie van de overledene bestond.
«
»
10:30 Call the Midwife
Zuster Frances worstelt de onafhankelijke Grace hulp te laten accepteren met de zorg voor haar zieke man Albert, zieke moeder Minnie en haar dochtertje Ingrid.
«
»
11:25 New Tricks
Wanneer het tehuis waar Pullmans moeder naar toe zou verhuizen onder verdenking komt te staan voor een onopgelost sterfgeval, gaan de leden van het team undercover om de zaak op te lossen.
«
»
12:15 Death in Paradise
Detective Richard Poole staat voor een raadsel met een schijnbare zelfmoord in een kliniek voor plastische chirurgie. Hij is vastbesloten om te bewijzen dat het slachtoffer vermoord is, maar kan daarvoor niet genoeg bewijs vinden.
«
»
13:10 Miss Fisher's Murder Mysteries
Een mysterieuze moord zet Phryne Fisher ertoe aan om op onderzoek uit te gaan samen met haar vriendin. Daarnaast wil ze er ook voor zorgen dat de crimineel die vastzit voor de verdwijning van haar zussen nooit meer vrij komt.
«
»
14:05 Miss Fisher's Murder Mysteries
Wanneer een vrouw verdwijnt tijdens een treinreis en kort daarna vermoord wordt gevonden, laat Phryne Fisher de kans niet voorbijgaan om inspecteur Jack Robinson een handje te helpen bij het onderzoek.
«
»
15:10 Murdoch Mysteries
Murdoch onderzoekt de moord op de directeur van warenhuis Eaton's, die niet erg geliefd was bij de winkelmeisjes.
«
»
16:05 Midsomer Murders
Barnaby en Troy doen onderzoek naar een aantal vreemde gebeurtenissen in een commune. De leider van de groep is vermoord en Barnaby vindt aanwijzingen die leiden naar een meedogenloze magnaat die op zoek is naar zijn dochter.
«
»
17:00 Midsomer Murders
Barnaby en Troy doen onderzoek naar een aantal vreemde gebeurtenissen in een commune. De leider van de groep is vermoord en Barnaby vindt aanwijzingen die leiden naar een meedogenloze magnaat die op zoek is naar zijn dochter.
«
»
18:00 Death in Paradise
Op een avond wordt een gevierd concertpianist in zijn studio vermoord. Catherine komt onverwacht in gevaar door haar vriendschap met de familie van het slachtoffer.
«
»
19:00 Death in Paradise
Neville buigt zich over een mysterie uit het verleden dat meer duidelijkheid moet brengen over wie de concertpianist heeft vermoord en waarom. Gelukkig is hulp nabij met de terugkeer van een voormalige brigadier.
«
»
20:00 Murdoch Mysteries
Murdoch is op jacht naar een seriemoordenaar die macabere trofeeën van zijn slachtoffers verzamelt. Maar voor hij het goed en wel beseft, loopt hij zelf gevaar.
«
»
21:00 Peaky Blinders
Er moet een vergadering gehouden worden nadat de familie slecht nieuws krijgt uit de VS. Ada probeert iets geheim te houden en een journalist duikt in het verleden van Tommy, waar hij niet blij mee is.
«
»
22:00 Peaky Blinders
Er worden steeds meer anonieme berichten bezorgd en het dreigt wel eens gevaarlijk te kunnen worden. Oswald Mosley doet Tommy een voorstel en er ontstaat twijfel over Micheals loyaliteit.
«
»
23:00 Miss Scarlet and the Duke
Eliza Scarlet bundelt haar krachten met een Scotland Yard Inspector om de misdaad in het 19e-eeuwse Londen op te lossen.
«
»
00:00 Murdoch Mysteries
Rechercheur Murdoch onderzoekt de moord op een pandjesbaas in zijn pandjeshuis. Elders wordt inspecteur Brackenreid geconfronteerd met de dood van een oude legervriend, die na een moeilijke periode in de gevangenis belandde.
«
»
00:45 The Castaways
Erin raakt verder verstrikt in een gevaarlijk complot dat ze niet begrijpt en brengt zichzelf in gevaar in de hoop dichter bij de verblijfplaats van haar zus te komen.
«
»
01:35 Stath Lets Flats
Michael and Eagle Lettings belandt na de dood van Julian in een crisis. De medewerkers zijn hun kantoor kwijt en niemand krijgt loon uitbetaald. Ondertussen kan Carole elk moment bevallen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT 1 logo

Thomas ontvangt een mysterieuze uitnodiging voor de reünie van zijn school, waar hij zijn vrienden Max en Fanny terugziet. De verdwijning van hun vriendin Vinca, 25 jaar geleden, blijft als een schaduw over hen hangen. Thomas is vastbesloten om de waarheid te achterhalen, terwijl hij tegelijkertijd alles doet om zijn betrokkenheid bij het begraven van het lichaam van zijn leraar in de muur van de gymzaal te verbergen, een muur die binnenkort gesloopt zal worden.

'The Reunion', om 21.25 uur op VRT 1.

Dossiers