TVgids - FOX

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:40 Storage Hunters
De kopers gaan tot het uiterste om een bedekt obect te scoren dat lijkt op een auto. Wacht de winnaar euforie of teleurstelling wanneer het doek eindelijk wordt weggetrokken?
«
»
06:00 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:05 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:10 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:15 Storage Hunters
Brandon en Lori gaan tot het uiterste wanneer ze een interessante opslagruimte onder ogen krijgen.
«
»
06:35 Storage Hunters
Koper Jesse waagt een gok op een opslagruimte met Afrikaanse kunst. Het zweet breekt hem echter uit wanneer de authenticiteit van de stukken in twijfel wordt getrokken.
«
»
07:00 Storage Hunters
De kopers gaan tot het uiterste om een bedekt obect te scoren dat lijkt op een auto. Wacht de winnaar euforie of teleurstelling wanneer het doek eindelijk wordt weggetrokken?
«
»
07:25 Desperate Housewives
Lynette past zich aan aan de beslissing van Tom om opnieuw te gaan studeren. Carlos' nicht komt in Wisteria Lane wonen, en het leven van Susan en MJ is in groot gevaar.
«
»
08:25 Desperate Housewives
Mike hakt de knoop door. Bree probeert Orson uit haar leven te bannen. Het nichtje van Carlos blijft Gabrielle pesten en tot wanhoop drijven. Susan wordt blij verrast met een bezoek van Julie.
«
»
09:20 Desperate Housewives
Bree zet haar relatie met Karl verder, al brengt ze zo haar vriendschap met Susan in het gedrang. Na de aanranding van Julie heerst er grote onrust in Wisteria Lane. Wie is de dader en waarom?
«
»
10:05 Desperate Housewives
Na een toevallige ontmoeting met John Rowland begint Carlos te vermoeden dat zijn vrouw nog altijd een oogje heeft op John. Daarop zet hij zijn nichtje Ana in als spionne.
«
»
11:00 Desperate Housewives
Susan ontdekt dat Julie contact had met een getrouwde man vooraleer ze werd aangevallen. Gabrielle is woedend omdat John en Ana zo goed met elkaar kunnen opschieten.
«
»
11:50 Storage Wars
Door half gokkers, half antiekexperts worden grote risico's genomen bij het bieden op verlaten opslagboxen. Vaak weten ze niet eens wat er in zit.
«
»
12:15 Storage Wars
De bieders maken zich op in Costa Messa waar Dave en zijn vervreemde broer botsen over rocksouvenirs en Barry een kostbaar modern kunstwerk ontdekt.
«
»
12:45 Storage Wars
Mission Hills is in last als een mysterieuze nieuwe bieder de concurrentie wil onderwerpen. Darrell heeft zijn zinnen gezet op een drumstel. Voor Jarrod en Brandi dreigt een verlies van 3000 dollar.
«
»
13:15 Storage Wars
Barry wordt naar een mysterieuze kluis gelokt met een vreemd gat in de wand, en Jarrod gebruikt een oude truc om een mysterieus bod te doen. Wat nemen ze mee naar huis?
«
»
13:40 Storage Wars
Jarrod en Brandi leren dat groot geld in kleine coupures komt, een besluiteloze Darrell heeft het dilemma van een bieder en Mark Balelo is terug met zijn gebruikelijke bravoure.
«
»
14:05 Storage Wars
Dave heeft vreemd genoeg geen zin om mee te doen aan het bieden. Ondertussen vinden Jarrod en Brandi een zeldzame sieradendoos. Maar is die 2.700 dollar waard?
«
»
14:30 Storage Wars
De kopers keren terug naar Santa Ana, waar Darrell met een pandjesbaas tost om een doos scouting-insignes. Ze kosten 300 dollar of ze zijn gratis, afhankelijk van hoe de munt valt.
«
»
15:00 Storage Wars
De kopers denken dat Dave blut is, maar hij doet een flink bod op een box vol motoronderdelen. Maar kan hij het wel betalen?
«
»
15:30 Storage Wars
Jarrod en Brandi hebben mazzel met kunst uit de Grote Depressie en Darrell vindt een pistool van een Wells Fargo-postkoets. Maar het is alleen iets waard als het echt is.
«
»
16:00 Storage Wars
In Upland, Californië, worden Brandi en Jarrod verliefd op een box vol meubels, en Dave doet z'n best voor een box juwelen. Maar zijn z'n nieuwe stenen echt?
«
»
16:25 Below Deck Sailing Yacht
De ruzie tussen Adam en Jenna is een domper voor de bemanning. Parker vindt Ciara te bazig. Kapitein Glenn roept het team bij elkaar. Madison en Ciara blunderen bij de picknick, Jenna is ziedend.
«
»
17:25 Below Deck Sailing Yacht
Jenna en Adam redden de strandpicknick. Georgia verrast de gasten. Jenna ontdekt waarom Madison steeds zo moe is. Parker wil zichzelf bewijzen. Jenna is klaar met Madison en bespreekt dit met Glenn.
«
»
18:20 Below Deck Sailing Yacht
Glenn en Jenna praten met Madison. Georgia, Ciara en Paget zijn erg close. Parker heeft weer contact met z'n ex Kati. Na een heerlijke dag zijn Adam en Jenna eindelijk samen, maar Adam is jaloers.
«
»
19:10 Below Deck Sailing Yacht
Jenna zoekt bescherming bij Georgia. Madison werkt hard om Jenna's vertrouwen te herwinnen. De Playboy-gasten zijn creatief met schelpen. Parker komt in een neerwaartse spiraal terecht.
«
»
20:05 Below Deck Sailing Yacht
Glenn voert veranderingen door die de bemanning furieus maken. Madison is kwaad dat Jenna en Adam seks hadden in een passagiershut. Jenna wordt onzeker gemaakt. Er is een ruzie tijdens het diner.
«
»
21:00 Law and Order
Een man wordt vermoord kort nadat hij 400.000 dollar op zijn rekening had gestort. De herkomst van het geld onthult dat hij een identiteitsfraude had opgezet.
«
»
21:55 The X-Files
Een gewapende man die met een dodelijke ziektekiem is besmet, stapt in Mulders auto en draagt de agent op om te blijven rijden, omdat anders zijn hoofd zal ontploffen.
«
»
22:55 The X-Files
Door een tijdsvervorming in de Bermudadriehoek belandt Mulder in 1939 aan boord van een luxueus lijnschip vol moorddadige nazi's. Hij ziet ook een paar bekende gezichten.
«
»
23:50 12 Monkeys
Team Splinter gaat terug in de tijd naar de beschavingsgrens op zoek naar een wapen waarmee de Getuige verslagen kan worden.
«
»
00:40 CSI: NY
In een steegje wordt het levenloze lichaam van James Manning aangetroffen. Die was de voorbije jaren al meermaals met de politie in aanraking gekomen.
«
»
01:25 CSI: NY
Tijdens het proces tegen de vermoedelijke moordenaar van Christine Reynolds komt Stella de zaal binnen met bewijs dat de verdachte onschuldig is.
«
»
02:05 Storage Hunters
Het blijkt helemaal niet Jesse's geluksdag te zijn wanneer hij een locker met duur gereedschap aan zijn neus voorbij moet laten gaan aan Dan.
«
»
02:30 Storage Hunters
De dag start met een knal wanneer er een hevige biedoorlog losbarst om een opslagruimte vol visgerei.
«
»
02:50 Storage Hunters
De kopers bieden op een opslagruimte met recreatiemateriaal en een verborgen item dat lijkt op een tractor. Wanneer het zeil weggetrokken wordt, wacht hen de verrassing van hun leven.
«
»
03:15 Storage Hunters
De kopers maken zich op voor de strijd van hun leven wanneer ze aan de start staan van de grootste veiling van zeecontainers van het land.
«
»
03:35 Storage Hunters
Het gehuwde koppel Brandon en Lori Bernier reizen door de Verenigde Staten op zoek naar zeldzame schatten in opslagruimtes.
«
»
03:55 Storage Hunters
Brandon en Lori gaan de strijd aan voor een opslagruimte van een muziekproducent en stuiten op wat een onbetaalbaar stukje rock-'n-rollgeschiedenis zou kunnen zijn.
«
»
04:15 Storage Hunters
Brandon en Lori hopen hun eerste grote reis naar New Orleans te kunnen verzilveren, maar zullen eerst de lokale bieders het hoofd moeten bieden.
«
»
04:35 Storage Hunters
Brandon en Lori zijn terug in the bayou en hopen hun handen op enkele kostbare verlaten kluizen te leggen.
«
»
04:55 Storage Hunters
Brandon en Lori wagen hun kans in Sin City, maar stuiten op weerstand van een groep lokale bieders met dubieuze strategieën.
«
»
05:15 Storage Hunters
Jesse zoekt ruzie met Brandon en Lori. Victor betaalt veel geld voor wat misschien vervalsingen zijn. Brandon en Lori stuiten op een voorraad vuurwapens.
«
»
05:35 Storage Hunters
Brandon en Lori keren terug naar Boston en beconcurreren hun voormalige protégé Wade. Dit zou wel eens in een rel kunnen eindigen.
«
»
05:55 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers