TVgids - Play 6

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:20 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
06:00 NRJ Night
Muziekprogramma.
«
»
10:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
11:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
11:30 MacGyver (2016)
De moordenaars die Murdoc rond zich verzameld heeft, keren zich tegen hem en leveren hem uit aan Phoenix.
«
»
12:10 NCIS
Gibbs krijgt een vreemd verzoek van zijn kapper Eddie. De man wil dat Gibbs voor hem uitzoekt of zijn zoon Cameron de beruchte seriemoordenaar The Dead Rose Slasher is.
«
»
12:55 NCIS
Het team onderzoekt de moord op sergeant Theodore Lemere. Die werd tijdens een missie in het Afghaanse Kabul neergeschoten door een sluipschutter.
«
»
13:40 NCIS
Marineschip USS Borealis komt in een storm terecht. Tijdens het onweer wordt het lichaam van scheepsdokter Brian Haber gevonden. Al snel wordt duidelijk dat hij werd vermoord.
«
»
14:30 NCIS
Het NCIS-team onderzoekt de verdwijning van Noah, de man van marinier Callie Daniels.
«
»
15:20 NCIS
Ziva en Tony zijn te weten gekomen dat Ilan Bodnar zich in Berlijn bevindt. Ze besluiten hem achterna te gaan.
«
»
16:10 NCIS
Tony en Ziva worden na het ongeluk naar het ziekenhuis overgebracht. Bodnar is er met de diamanten vandoor. McGee en Gibbs komen Bodnar op het spoor en volgen hem naar een huis op het platteland.
«
»
17:05 NCIS
Onderofficier Lowry roept de hulp in van Gibbs en zijn team. Hij beweert achtervolgd te worden door een onbekende.
«
»
18:00 NCIS
Richard Parsons zet zijn onderzoek naar het team verder en heeft het daarbij duidelijk op Gibbs gemunt. Vance doet een beroep op voormalig advocaat-generaal AJ Chegwidden om Gibbs te helpen.
«
»
18:50 NCIS
Gibbs komt tot de vaststelling dat een huurmoordenaar de leden van het NCIS-team een voor een probeert uit te schakelen. Vance ontdekt dat Ziva het volgende doelwit is.
«
»
19:45 NCIS
Gibbs en zijn team zetten de jacht op Parsa en zijn terreurgroep verder. Ze ontdekken dat Tomás Mendez, lid van een antiterreurbeweging, hun volgende doelwit zou kunnen zijn.
«
»
20:35 NCIS
Bij een ontploffing in een appartement komt de conciërge van het flatgebouw om het leven. Het appartement behoort toe aan luitenant Terence Keith, die al een tijdje spoorloos is.
«
»
21:30 NCIS
Tony en McGee onderzoeken de dood van sergeant Patricia Moreno. Ze ontdekken dat Moreno drie jaar geleden omkwam tijdens een missie in Afghanistan.
«
»
22:20 NCIS
Het NCIS-team onderzoekt de moord op cryptoanalist Andrew Wells. Ze komen Anton Markin op het spoor, een man die vroeger door Tony werd ingezet als informant bij de Russische maffia.
«
»
23:15 NCIS
De kustwacht en het NCIS-team werken samen wanneer er zich een explosie voordoet op een olieplatform. Ondertussen heeft een anonieme grappenmaker het op de leden van het team voorzien.
«
»
00:10 CSI: Miami
Het lichaam van een man valt tegen hoge snelheid op het dak van een auto. Het team komt ter plaatse en probeert te achterhalen waar het lichaam vandaan komt.
«
»
01:00 CSI: Miami
Een pornoproducent die werd vrijgesproken voor de moord op zijn vrouw in Los Angeles wordt nu verdacht van moord in Miami.
«
»
01:50 Scorpion
Om de United States Special Forces te redden, moet Team Scorpion de barre temperaturen van Antarctica doorstaan.
«
»
02:35 Scorpion
Sylvester komt oog in oog te staan met zijn vader, een voormalig generaal. Hij vraagt Team Scorpion om hulp, omdat hij gelooft dat een dictator in Afrika van plan is een dodelijk wapen te gebruiken.
«
»
03:15 Scorpion
Het Scorpion-team moet de NASA helpen bij de geheime lancering van een raket. De missie dreigt echter in het gedrang te komen wanneer Walter een telefoontje krijgt van Linda.
«
»
03:55 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»
05:00 LOOP Play6
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De jonge danser Merab volgt een opleiding aan een prestigieuze dansschool en vormt een talentvol duo met zijn goede vriendin Mari. Wanneer de nieuwe danser Irakli bij hun gezelschap komt, beschouwt Merab hem als een te duchten concurrent. Terwijl ze zich voorbereiden op een belangrijk auditie, ontstaat er tussen Merab en Irakli zowel een intense rivaliteit als een niet te onderdrukken aantrekkingskracht.

'And Then We Danced', om 22.35 uur op Canvas.

Dossiers