TVgids - Play7

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:55 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
07:45 Dr. Phil
Tina had een verantwoordelijke baan in het ziekenhuis, totdat ze ontspoorde en dakloos raakte. Sindsdien leeft ze in haar auto.
«
»
07:55 Dr. Phil
Liz is geobsedeerd door haar stappenteller. Haar dagelijkse doel is 100.000 stappen en daar is ze iedere keer zo'n 11 tot 13 uur aan kwijt.
«
»
08:35 Dr. Phil
Alisha vertelt dat haar gezin wordt geterroriseerd door haar 10-jarige zoontje, Kevin. Het jongetje is zo agressief dat ze alle messen en aanstekers in huis moet verbergen.
«
»
09:15 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
10:15 Extreme Makeover: The Home Edition
De familie Hill
«
»
11:05 Extreme Makeover: The Home Edition
De familie Dickson
«
»
12:00 Verminkt
Esmeralda liet haar billen inspuiten met een filler, MAAR dat liep verkeerd af. Ook Gaby voelt zich verminkt na een mislukte borst- en buikoperatie.
«
»
12:50 Hello Goodbye NL
Joris spreekt op Schiphol spontaan mensen aan die iemand wegbrengen of ophalen. Deze gesprekken leiden tot ontroerende en verrassende verhalen over familie, liefde en vriendschap.
«
»
13:40 Travel Guides
Deze week trekken de Travel Guides naar Tropical North Queensland. In Cairns doen ze aan wildwaterraften en aqua-aerobics voordat ze de wonderen van het Great Barrier Reef gaan verkennen.
«
»
14:35 A Place in the Sun: Summer Sun
Het gepensioneerdz echtpaar Alan en Marilyn McCubbine heeft besloten dat ze het volgende hoofdstuk van hun leven willen willen doorbrengen op het Spaanse platteland in de provincie Almeria.
«
»
15:30 Grey's Anatomy
Een auto-ongeluk maakt slachtoffers tijdens een begrafenis, waarna de bekvechtende familie naar het ziekenhuis wordt gebracht. Arizona zit tussen twee vuren.
«
»
16:15 Grey's Anatomy
Meredith en Nathan proberen uit te zoeken wat er gaande is tussen hen. Amelia zet vraagtekens bij haar relatie met Owen. Alex probeert juist te handelen.
«
»
17:05 Grey's Anatomy
Owen zoekt hulp bij de andere dokters wanneer hij een dag op baby Harriet moet passen. Zowel de patiënt van Meredith als die van Bailey heeft een levertransplantatie nodig.
«
»
17:50 Grey's Anatomy
Een oude bekende keert terug naar het Grey Sloan Memorial Hospital. Catherine voert de druk op, waardoor Bailey snel een beslissing moet nemen over Alex.
«
»
18:40 Grey's Anatomy
De komst van een nieuwe consultant zet de dokters op scherp. Het lukt Amelia en Owen niet meer om werk en privé gescheiden te houden. Ze nemen hun persoonlijke problemen mee naar het ziekenhuis.
«
»
19:35 Verminkt
Permanente fillers in haar gezicht verwoesten al achttien jaar het leven van Marleen. Ook Samantha is diepongelukkig na twee mislukte neusoperaties.
«
»
20:30 Paramedics
De ambulanceploegen van Australië vechten om levens te redden in een race tegen de klok.
«
»
21:20 Paramedics
De ambulanceploegen van Australië vechten om levens te redden in een race tegen de klok.
«
»
22:20 Topdokters
Prof. Ann Smeets ziet een vrouw op consultatie met een knobbeltje in de borst.
«
»
23:25 In het spoor van de dader
Reportage over de Duitse seriemoordenaar en kannibaal Joachim Kroll. In de periode 1955 - 1976 vermoordde hij 14 mensen. Deze moorden werden vaak gevolgd door kannibalisme.
«
»
00:20 I Survived ...
De droomvakantie van een jong stel in een Thais strandresort verandert in een gevecht vol angst om te overleven wanneer een tsunami toeslaat.
«
»
01:15 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
05:00 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De jonge danser Merab volgt een opleiding aan een prestigieuze dansschool en vormt een talentvol duo met zijn goede vriendin Mari. Wanneer de nieuwe danser Irakli bij hun gezelschap komt, beschouwt Merab hem als een te duchten concurrent. Terwijl ze zich voorbereiden op een belangrijk auditie, ontstaat er tussen Merab en Irakli zowel een intense rivaliteit als een niet te onderdrukken aantrekkingskracht.

'And Then We Danced', om 22.35 uur op Canvas.

Dossiers