TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 Maya!
Maya raakt bevriend met zweefvlieg Syrphie, een vlieg die eruitziet als een wesp. Wanneer de wespen de honing van een speciale boodschapper stelen, helpt Syrphie Maya om de honing terug te krijgen.
«
»
06:05 Maya!
Er komen vier baby-vuurvliegjes aangewandeld die honger hebben. Willy en Maya gaan op zoek naar iets te eten, maar het probleem wordt steeds groter omdat er steeds nieuwe baby-vuurvliegjes bij komen.
«
»
06:15 Dawn of the Croods
Via een schaduwspel maakt Thunk de eerste film ter wereld en iedereen is razend enthousiast. Totdat ze het einde van het programma zien.
«
»
06:40 Lol
Bekende YouTubers, TikTokkers en BV's geven hun mening over virale YouTube-clips en beelden uit het vtm-archief. De duo's gaan uit hun dak als ze de clips die ze te zien krijgen naspelen.
«
»
06:50 Lol
Bekende YouTubers, TikTokkers en BV's geven hun mening over virale YouTube-clips en beelden uit het vtm-archief. De duo's gaan uit hun dak als ze de clips die ze te zien krijgen naspelen.
«
»
07:00 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Tekenfilm.
«
»
07:25 De Avonturen van De Gelaarsde Kat
Tekenfilm.
«
»
07:50 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:00 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:15 Kattenoog
Eli moet de zombie in Kattenoog in de val zien te lokken met zijn griezelige vermomming. Daphne ziet Eli met campinguitbater Jeff praten en verwart Eli met M door zijn vermomming.
«
»
09:00 Lenderd
Magazine.
«
»
09:10 Booh!
Bij een spelletje wordt de bril van Jonas gestolen. Daardoor kan hij niet meer in contact komen met de spoken. Wie is de dief? En zal de bril opnieuw opduiken?
«
»
09:20 Booh!
Wanneer Kronkel Jonas hoort praten tegen een 'onzichtbaar' vriendinnetje denkt hij dat zijn zoon overspannen is.
«
»
09:30 Nonkel Jef
Bruno leest in de krant dat er een grote boerenbetoging op komst is. Jef is eveneens ontevreden en wil aan de actie deelnemen.
«
»
09:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 Gooische vrouwen
Om haar verdriet te verwerken, geeft Cheryl een etentje. Dat stelt Willemijn in staat op sluwe wijze de aandacht van Evert te herwinnen. Ook Claire voert diezelfde avond iets in haar schild.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:35 Chicago P.D.
Een kandidaat-burgemeester wordt door een sluipschutter doodgeschoten. De politie moet de dader zien te vinden voor deze nog een volgend slachtoffer maakt.
«
»
14:35 Diary of a Wimpy Kid: the Long Haul
Greg overtuigt zijn familie om een roadtrip te ondernemen om de 90ste verjaardag van zijn overgrootmoeder bij te wonen. Dit is echter een dekmantel voor wat hij echt wil: een gameconventie bijwonen.
«
»
16:35 Goed Verlof
Lia (57) en Pippo (55) uit Genk zijn echte foodies. Maar terwijl de ene een echte durfal is, houdt de andere het liever rustig. Samen met Guga gaan ze in eigen land op zoek naar een goedkope citytrip.
«
»
17:45 Rijker dan je denkt?
Staf Coppens trekt naar het Gentse stadspaleis Hotel D'Hane-Steenhuyse. Daar krijgt hij onder meer een vliegende schotel, een boogschutterscape en een schildpadklok te zien.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:45 Het weer
Weerbericht.
«
»
19:55 De 25
Vandaag in de aanbieding: de leukste muzikale momenten van VTM.
«
»
20:30 Kingsman: The Secret Service
Straatboef Gary vult zijn dagen door in de kroeg te hangen met vrienden. De doorgewinterde geheim agent Harry Hart van de geheime organisatie Kingsman neemt hem onder zijn vleugels.
«
»
23:00 Dode Hoek
Op zijn laatste dag als politieagent wordt Jan Verbeeck, een compromisloze commissaris, door een onderzoek naar Charleroi geleid, waar een inval in een drugslabo plaatsvindt.
«
»
01:00 Fosse/Verdon
Nu Bob het ziekenhuis heeft mogen verlaten, gaan de repetities voor 'Chicago' eindelijk van start. Bob pakt Gwen hard aan en suggereert zelfs dat ze moeite heeft om de jongere cast bij te benen.
«
»
02:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:30 Qmusic
Radio op tv.
«
»
05:25 Brandweerman Sam
Tekenfilm.
«
»
05:35 Kabouter Plop
De schoorsteen van Plop zit verstopt. Klus zal dat probleem wel eventjes snel oplossen. Hij klimt op het dak, maar valt in de schoorsteen en komt klem te zitten.
«
»
05:45 Kabouter Plop
Plop, Smul en Kwebbel willen in het bos bloembollen planten. Klus had beloofd een handje toe te steken, maar moest dringend weg.
«
»
05:50 Maya!
Het is tijd voor de jaarlijkse koninginnentaart, zodat ze de rest van het jaar weer eitjes kan leggen. Willy slaapwandelt en eet de hele taart op. Die moet voor zonsondergang vervangen worden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De jonge danser Merab volgt een opleiding aan een prestigieuze dansschool en vormt een talentvol duo met zijn goede vriendin Mari. Wanneer de nieuwe danser Irakli bij hun gezelschap komt, beschouwt Merab hem als een te duchten concurrent. Terwijl ze zich voorbereiden op een belangrijk auditie, ontstaat er tussen Merab en Irakli zowel een intense rivaliteit als een niet te onderdrukken aantrekkingskracht.

'And Then We Danced', om 22.35 uur op Canvas.

Dossiers