TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 Revenge Body with Khloe Kardashian
Khloé Kardashian en een team van personal trainers en stylisten helpen onzekere mensen zich opnieuw goed te voelen in hun vel.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:35 Seven Year Switch
Reality-show.
«
»
11:30 Curvy Supermodel
Tijdens hun eerste casting strijden de meiden om een plek in het modellenhuis. De casting bestaat uit een bikinishoot onder toeziend oog van Nigel Barker en curvy topmodel Danielle van Grondelle.
«
»
12:30 Disney Fairy Tale Weddings: Special
Een unieke blik achter de schermen van de magische bruiloften die plaatsvinden in verschillende Disney-pretparken over de hele wereld.
«
»
13:45 Kids in Drag: We're Fabulous
Leo, Fabian en Stephan zetten hun pruiken op, trekken hun pumps aan en tonen waar ze goed in zijn: zich omtoveren tot dragqueens.
«
»
14:45 Hotter Than My Daughter NL
Reality-show.
«
»
15:40 Ik vertrek
Benny (51) en Andrea (52) Ploeg verruilen Assen voor het Noorse Åmdals Verk, om er een voormalig ouderencentrum om te toveren tot bed and breakfast met campercamping.
«
»
16:45 Frank en Rogier Checken In
Nadine en Simon hebben begin dit jaar een vakantiehoeve overgenomen. Net toen ze wilden beginnen, gooide corona roet in het eten.
«
»
17:40 Steenrijk, straatarm
Deze keer ruilen de welgestelde Aaldertjes uit Capelle aan de IJssel hun luxenieuwbouwhuis voor het sociale huurappartement van de familie Wijmans in Vlaardingen.
«
»
18:40 Extraordinary Places to Eat: The Insider's Guide
Fred reist met sterrenchef Michel Roux Jr. naar de Franse hoofdstad Parijs.
«
»
20:00 World Matchplay Darts
De World Matchplay 2021 wordt de 28e editie van de World Matchplay. Het toernooi wordt georganiseerd door de PDC en wordt gehouden van 17 tot en met 25 juli 2021 in de Winter Gardens, Blackpool.
«
»
23:20 Crimson Tide
De burgeroorlog in Rusland breidt uit, waardoor de US Navy in opperste staat van paraatheid wordt gebracht. De kernonderzeeër USS Alabama wordt in de regio op patrouille gestuurd.
«
»
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The Good Doctor' (foto: Videoland - © RTL 2018)

De afdeling verwelkomt enkele nieuwe stagiaires en gedurende enkele dagen strijden zes kandidaten om de vier gegeerde residentieplekken. Shaun, Claire en Park staan in voor hun begeleiding. Andrews bespreekt een moeilijke operatie op een minderjarige. Shaun beledigt Lea per ongeluk. Morgan roept de hulp in van Claire en Lim.

'The Good Doctor', om 22.55 uur op VTM.

Dossiers