TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:47 TekstTV
Actualiteitenmagazine.
«
»
06:30 Pingu
Kleianimatieserie over de kleine pinguïn Pingu.
«
»
06:35 Sarah and Duck
Sarah en Eend horen op het nieuws dat er vallende sterren te zien zullen zijn, maar met hun sterrenkijker kunnen ze die niet vinden. De Maan en Venus proberen hen te helpen.
«
»
06:45 Bol & Smik
Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen.
«
»
06:55 Sesamstraat
Ieniemienie gaat in haar eentje naar bed. En ze is niet bang in het donker.
«
»
07:10 Karsten og Petra
Jeugdserie over de twee vijfjarigen Casper en Emma die voor het eerst naar de basisschool gaan. Ze hebben allebei een knuffel: Caspers knuffel heet Welpje en Emma's knuffel heet Mevrouw Konijn. Deze knuffels kunnen praten!
«
»
07:20 Karsten og Petra
Jeugdserie over de twee vijfjarigen Casper en Emma die voor het eerst naar de basisschool gaan. Ze hebben allebei een knuffel: Caspers knuffel heet Welpje en Emma's knuffel heet Mevrouw Konijn. Deze knuffels kunnen praten!
«
»
07:35 Karsten og Petra
Jeugdserie over de twee vijfjarigen Casper en Emma die voor het eerst naar de basisschool gaan. Ze hebben allebei een knuffel: Caspers knuffel heet Welpje en Emma's knuffel heet Mevrouw Konijn. Deze knuffels kunnen praten!
«
»
07:45 K3 Dansstudio
Hanne, Klaasje en Marthe leren in elke aflevering de danspasjes van een K3-liedje aan. Na elke dansles kan er meegedanst worden met de volledige videoclip van het liedje.
«
»
08:00 BabyBeestenBoel
De babydieren gaan slapen.
«
»
08:10 KRO Kindertijd
Hoera het is vakantie! In deze serie laten kinderen zien wat zij doen tijdens hun vakantie: logeren in een raket, kamperen in de stad of een paar dagen naar een speciaal vakantiepark.
«
»
08:15 De Zoo
Breng een uniek bezoekje aan de dierentuin, waar Jurgen en zijn vreemde gorilla-crew een geheime wereld van pratende dieren onthullen.
«
»
08:30 Jill
In Jills wereld kan alles: dit keer woont ze op haar eigen kasteel. Ze wil er een middeleeuws feest geven. Priscill heeft ook wel zin in een party.
«
»
08:45 ZappSport
Ron en Britt hebben voor The Battle een Friese sport uitgekozen: fierljeppen. Polsstokverspringen betekent het en twee Nederlandse kampioenen stomen de jongens en de meiden klaar voor de wedstrijd.
«
»
09:00 Los Bando
Rockband Los Bando bestaat uit de tieners Grim en Aksel, en de achtjarige Thilda, virtuoos op de cello. Ze trekken in een 'geleende' camper naar een prestigieus nationaal muziekconcours.
«
»
10:30 Street Magic
De wereldberoemde goochelaars Rob en Emiel reizen het land af om de jeugd te verbazen en te verrassen met hun magische acts vol humor.
«
»
10:35 Britt's beestenbende
Wat voor een dier is een zeekat? Hoe begroeten prairiehonden elkaar? En welk dier heeft vierkante poep? Dit en nog véél meer kom je te weten in deze hilarische dierenquiz.
«
»
11:00 Betreden Op Eigen Risico
Vlogger Nina Warink gaat samen met iemand uit het publiek zichzelf van een hele andere kant laten zien. Keywan krijgt een boodschap van zijn grote held.
«
»
11:25 ZappDetective: Summervibes
Acht bekende jeugdsterren beginnen een camping. Maar de eerste nacht verdwijnt Britt Dekker. Wat is er met haar gebeurd? En ook op de camping gaat vanalles mis.
«
»
11:40 Kaal of Kammen
Met een flinke dosis humor onderwerpt Sascha Visser de kandidaten aan de meest idiote, spannende en smerige opdrachten. Inzet: hun haar! Want de verliezer zet de tondeuse op z'n hoofd.
«
»
12:00 De Eindmusical
Een groep 8 gaat op musicalkamp, waar een professioneel team bestaande uit Maurice Wijnen, Sanne de Winter en Carolina Dijkhuizen de klas helpt met het instuderen van hun afscheidsmusical.
«
»
12:20 Leeuwenkuil
Honderden ondernemers krijgen drie minuten de tijd om hun idee voor te leggen aan vijf zakenmensen: Bart Verhaeghe, Conny Vandendriessche, Luc Van Mol, Jürgen Ingels en Bart Deconinck.
«
»
14:20 Flexe Gasten
Als Steef, Lucas en Oscar op de eerste schooldag gelijk weer het doelwit zijn van pesterijen, zijn de jongens het definitief zat om altijd maar de losers van de school te zijn.
«
»
14:30 Flexe Gasten
Steef, Lucas en Oscar gaan vol enthousiasme aan de slag met hun eerste track, maar al snel blijkt dat ze geen idee hebben waar ze mee bezig zijn. Maar dan krijgt Steef een idee.
«
»
14:40 Flexe Gasten
De Flexe gasten hebben hun eerste track online gezet, maar los van hun tante luistert niemand. In een poging trending te worden besluit Steef de jongens in te schrijven voor het open podium op school.
«
»
14:55 Flexe Gasten
De jongens kijken uit naar hun eerste sessie met muziekdocent Stanley. Hij gaat hen vast helpen een vette hiphoptrack te maken, maar niets blijkt minder waar.
«
»
15:05 Flexe Gasten
Wanneer Steef, Oscar en Lucas kampen met een writers block denken ze als 'echte' rappers wiet nodig te hebben om tot inspiratie te komen. Maar waar haal je dat eigenlijk?
«
»
15:30 Rico, Oscar en de spookschaduwen
De 10-jarige Rico is minder begaafd dan de andere kinderen van zijn leeftijd, maar hij heeft wel de macht om dingen op te merken die zij niet zien. Rico sluit vriendschap met de 8-jarige Oskar.
«
»
16:55 Willem Wever Flits
Voor alle nieuwsgierige agen: Een vraag en antwoord uit Willem Wever.
«
»
17:00 Willem Wever Flits
Voor alle nieuwsgierige agen: Een vraag en antwoord uit Willem Wever.
«
»
17:10 ZappDetective: Summervibes
Acht bekende jeugdsterren beginnen een camping. Maar de eerste nacht verdwijnt Britt Dekker. Wat is er met haar gebeurd? En ook op de camping gaat vanalles mis.
«
»
17:25 Wat maak je Menu?
Culinaire tweelingbroers Jasper en Marius maken samen met een jonge topkok in hun veldkeuken heerlijke gerechten met bijzonder vreemde ingrediënten voor hun onwetende gasten in het Testaurant.
«
»
17:50 Junior Bake Off Vlaanderen
De eerste opdracht die de bakkers voor de kiezen krijgen is een pannenkoek in de vorm van Jerooms gezicht. Niet evident wanneer de man in kwestie over je schouder meekijkt.
«
»
18:35 Klaas kan alles
Klaas staat voor een spannende uitdaging. De missie is: 'Kan Klaas net als Sherlock Holmes de dader van een misdrijf ontmaskeren?'
«
»
19:00 Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
19:20 De Boomhut Battle
We zijn op de melkveeboerderij van de familie Kloosterboer in Deventer. Tussen de koeien en varkens wonen vader Geertjan en moeder Nathalie en hun drie zoons: Finn, Mats en Kai.
«
»
19:45 De Boomhut Battle
We maken kennis met de familie Vermeer uit Drenthe. Dit bijzondere gezin heeft vijf kinderen en een aantal pleegkinderen.
«
»
20:10 De regels van Floor
Regel: Je mag best ineens gothic worden, maar dan moet je niet piepen als je ouders dat ook zijn. Kees is gothic en doet alles wat daarbij hoort.
«
»
20:26 Socutera
De Leprastichting zorgt voor het vroegtijdig opsporen, behandelen en revalideren van leprapatiënten, zodat ze weer kunnen deelnemen aan de maatschappij.
«
»
20:30 Heksejakt
Ida Waage is CFO bij een gerenommeerd Noors advocatenbureau. Als zij op een dag een verdachte transactie moet goedkeuren, krijgt ze argwaan en besluit ze op onderzoek uit te gaan.
«
»
22:05 Amy Winehouse in Nederland
Wat is haar invloed op de muziek en op de artiesten van nu, zowel internationaal als nationaal, geweest?
«
»
23:15 Amy Winehouse: Live at Shepherd's Bush
De Britse popzangeres bracht er onder meer de nummers Back To Black, Tears Dry On Their Own, Love Is A Losing Game, Valerie en Rehab.
«
»
00:15 Quiz
Er ontstaat een macaber, psychologisch spel tussen een bekende quizmaster en een vreemde man die beweert zijn vrouw en kinderen te hebben ontvoerd.
«
»
01:40 Jeugdjournaal met gebarentolk
Mix van het belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland, het weer en een nieuwsgerelateerde stelling.
«
»
02:02 TekstTV
Actualiteitenmagazine.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

De Aston Martin van koning Boudewijn, een schilderij van de Belgische kunstenaar Jef Verheyen en een doosje om krekels in te bewaren. Het zijn maar enkele van de bijzondere stukken die vandaag geveild worden. Docuserie waarin veilingmeesters van de meest uiteenlopende Vlaamse veilinghuizen een inkijk geven in hun wereld.

'Het Hoogste Bod', om 21.45 uur op Eén.

Dossiers