TVgids - NPO 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:35 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse.
«
»
08:01 Olympische Dromen
Wilfried de Jong zit aan de rand van het bed van een Nederlandse topsporter die droomt van glorie op de Olympische Spelen in Japan. Hij tracht hun gedachten te lezen.
«
»
08:05 Nederland op film
Hoe we eruitzagen, hoe dat veranderde, en hoe dat is vastgelegd door de amateurfilmers van Nederland.
«
»
08:45 Wandelhart
Dag 5. Het einde is in zicht. Joris loopt langs de Linge en ziet bij kasteel Heukelum niemand minder dan zanger Tim Knol aankomen.
«
»
09:15 Opera Kurt Weill: Seven Deadly Sins
Sopraan Eva-Maria Westbroek (Anna I) en actrice Anna Drijver (Anna II) vertolken twee kanten van dezelfde Anna uit Louisiana die in zeven Amerikaanse steden in aanraking komt met de zeven hoofdzonden.
«
»
10:05 The Ballroom
Naast actrice is Meral Polat ook zangeres. Met het in de zomer van 2020 gevormde Meral Polat Trio neemt ze ons mee op een reis van de Koerdische volksmuziek naar 'protest desert blues'.
«
»
10:30 ADE: Colin Benders + Metropole Orkest
Openingsconcert van het Amsterdam Dance Event 2018 dat het Metropole Orkest o.l.v. Jules Buckley gaf met Colin Benders, jarenlang bekend onder de naam Kyteman.
«
»
11:50 De Nieuwe Buur
Danielle vangt migranten op. Vooral met Mubarak heeft ze een soort moeder-zoon relatie. Dit tot ongenoegen van de dochter Francesca, die vindt dat ze te weinig aandacht krijgt
«
»
12:20 Randland
De buitenwereld ziet een schijnheilig dorp waarin de inwoners zaterdagavond losgaan met rellen en zondagochtend weer vroom in de kerk zitten.
«
»
12:45 Metterdaad
Prinses Joss is de kleindochter van de laatste koning van Rwanda. Tijdens de Rwandese genocide in 1994 maakte een bloeddorstige meute jacht op Joss en haar moeder.
«
»
13:00 NOS Journaal
Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang, en een weersvoorspelling
«
»
13:10 2 voor 12
De quizvragen gaan over de meest uiteenlopende onderwerpen en de antwoorden geven een sleutel tot het vormen van een twaalfletterwoord, dat uiteindelijk de oplossing van de quiz is.
«
»
13:55 Sterren op het doek
Na een succesvolle carrière als actrice, met twee Gouden Kalveren op zak, besluit Hadewych Minis de stap te wagen naar soloshows als zangeres en muzikant.
«
»
14:45 Kijken op gevoel
Wieteke van Zeil zoekt stilte in een bos vol geluidskunst. Ze laat zien hoe het verlangen naar vrouwelijk naakt in de kunstgeschiedenis ons beeld van vrouwen nog altijd beïnvloedt.
«
»
15:30 Fryslân DOK
Imke de Boer is hoogleraar dierlijke productiesystemen in Wageningen. Ze wil de burger betrekken bij de productie van zijn eigen voedsel, zodat hij zich daar ook verantwoordelijk voor voelt.
«
»
16:05 De verwondering zomerdromers
Annemiek Schrijver kruipt bij theatermaker Mart van Berckel (26) op bed om zijn 'zomerdroom' te weten te komen.
«
»
16:10 Geloofsgesprek
Kamphuis 'Ahoy' is in 1954 gesticht vanuit de parochie van de Kruisvinding in Rotterdam-Zuid. Voor kinderen toen was vakantie geen vanzelfsprekendheid. En dat is het voor velen nog steeds niet.
«
»
16:25 Roderick Zoekt Licht
Roderick Vonhögen fietst naar een stukje Rome in Nederland: Oudenbosch. Mark Buijs vertelt het fascinerende verhaal van de ondernemende Brabantse bouwpastoor Willem Hellemons.
«
»
17:00 NOS Journaal
Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang, en een weersvoorspelling
«
»
17:10 Petrus in het land
We zijn op bezoek in de Minderbroederskerk van de Protestantse Gemeente in Roermond, waar dit jaar The Passion te gast is. We staan stil bij de overgang van Goede Vrijdag naar Pasen.
«
»
17:30 Metterdaad
In Afrika noemen ze Anko van Bergeijk 'de man die de zon inpakt'. De joviale Zeeuw plaatst tweedehands zonnepanelen uit Nederland op Afrikaanse scholen en klinieken.
«
»
18:05 Nederland zingt
Zelfs als het moeilijk is, is God dichtbij. Ook als dat niet zo gevoeld of ervaren wordt. Liederen kunnen daarbij helpen.
«
»
18:40 BinnensteBuiten
Margot werd op slag verliefd toen ze de verkoopfoto's van het smalste huis van Dordrecht zag. Het pandje is slechts 280 cm breed, maar één ding weet ze zeker: hier wil ze oud worden.
«
»
19:15 Ik mis je
Clara-Marij Star-van de Groep (44) is nog maar zeven jaar als haar vader overlijdt. Ze heeft fijne herinneringen aan hem en herinnert zich de dag van zijn overlijden nog heel goed.
«
»
19:45 Dwars door de Middellandse Zee
Op zijn tocht door de Middellandse Zee is Arnout aangekomen aan de westkust van Griekenland. Op Kefalonia herinneren de eilandbewoners zich de aardbeving van 1953 nog alsof het gisteren was.
«
»
20:40 Hollandse zaken
We verdiepten ons in de Utrechtse Merwedekanaalzone, een nieuwbouwproject niet ver van de Jaarbeurs, CS en de Utrechtse binnenstad. Daar komt het dichtstbebouwde stukje Nederland. Op een klein stukje grond zijn meer dan 7000 huizen gepland.
«
»
21:30 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse.
«
»
22:00 Nu te Zien!
De beroemde kunstenaar Marc Chagall was een vluchteling. Marc de Beyer van Museum Gouda ontdekt in Uden hoe de Russisch-joodse kunstenaar worstelde met religie en het leven tussen culturen.
«
»
22:15 McDonald & Dodds
Een dakloze man wordt neergeschoten in het verlaten landhuis van één van Baths meest prominente industriëlen, de uitvinder Maxton Crockett.
«
»
23:50 Colette
Een jonge plattelandsvrouw trouwt met een beroemde literaire ondernemer rond de eeuwwisseling in Parijs. Op verzoek van haar man schrijft ze bestsellers die onder zijn naam gepubliceerd worden.
«
»
01:35 De Nachtzoen
Presentator Milouska Meulens heeft een rijk droomleven. In de ochtend buitelen de nachtelijke belevenissen in haar hoofd over elkaar heen. Wat hebben ze haar te zeggen?
«
»
01:45 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse.
«
»
02:25 EenVandaag
Het laatste nieuws en achtergronden uit binnen- en buitenland. Via het EenVandaag Opiniepanel kunnen 50.000 leden hun stem laten horen en reageren op actuele thema's.
«
»
02:50 NOS Journaal
Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang, en een weersvoorspelling
«
»
03:25 Nieuwsuur
Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Paul verdiept zich in de manier van frauderen waarbij mensen investeringen worden aangepraat die niet bestaan en waardoor velen van hen al hun spaarcenten zijn kwijtgeraakt. Hij praat ook met een ex-oplichter over deze manier van frauderen.

'Undercover: Fighting the Fraudsters', om 22.35 uur op VTM 4.

Dossiers