TVgids - njam!

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:45 De sterrenkaart
Op 1 mei 1997 begon chef Sang-Hoon Degeimbre, een in Korea geboren Belg, een restaurant.
«
»
06:20 Bal National
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
06:50 De smaaktoerist
Vandaag is groen! de kleur van De Smaaktoerist. Want in Wallonië heb je ontzettend leuke groene plekjes. Jeroen De Pauw trekt er naar de meest weelderige moestuin. Hij bezoekt ook een imker.
«
»
07:20 Lekker Lang Leven
Michaël Sels maakt een gezond alternatief voor chips met een heerlijke dip erbij. En als hoofdgerecht waagt hij zich nog aan een risotto met verborgen spruitjes.
«
»
07:45 Vlaanderen Kookt
Jan gaat een kijkje nemen hoe de 52-jarige Christian het mysterieus klinkende 'Kip à la Tijl Uilenspiegel' bereidt, een recept dat hij kreeg van zijn groottante.
«
»
08:00 Comfort Food
Soms voel je het als je zelfs nog in je bed ligt: het wordt "one of those days". Jeroen De Pauw heeft daar een goede remedie tegen: eten! Te starten? 's Morgens vroeg.
«
»
08:15 In de Mix (magazine Njam)
Steffi Vertriest gaat voor zero food waste, Jeroen De Pauw maakt ijscreaties, Alexia Stevens houdt iedereen 'glutenblij' en Julie Van den Driesschen sluit af met smakelijke baksels.
«
»
08:50 Lekker Lang Leven
Chef en diëtist Michaël Sels nodigt ons uit voor healthy English tea met zelfgemaakte scones. Daarna kiest hij voor veggie met een krokante falafelsaté van zoete aardappel en kikkererwten.
«
»
09:10 De Zomerkeuken
Peppe legt de Italiaanse zon op ons bord met gevulde tomaten van caponata en een frisse tapenade van olijven en bottarga. Maar de beauty vandaag is de varkensschouder waar hij porchetta van maakt.
«
»
09:42 De Garde van Gert
Gert Verhulst kookt vandaag met de jonge chef Jan Tournier van sterrenrestaurant Cuchara in Lommel. De chef tovert een eenvoudig stukje spiering om in een echte smaakbom.
«
»
10:15 De sterrenkaart
Op 1 mei 1997 begon chef Sang-Hoon Degeimbre, een in Korea geboren Belg, een restaurant.
«
»
10:50 Bal National
Wim bakt ovenverse trendy tijgerpistolets. Hij tovert ze nadien om in twee rijkelijke broodjes gehaktbal. Puur comfortfood om elke kleine of grote honger te stillen.
«
»
11:25 De smaaktoerist
Vandaag is groen! de kleur van De Smaaktoerist. Want in Wallonië heb je ontzettend leuke groene plekjes. Jeroen De Pauw trekt er naar de meest weelderige moestuin. Hij bezoekt ook een imker.
«
»
12:00 Lekker Lang Leven
Michaël Sels maakt een gezond alternatief voor chips met een heerlijke dip erbij. En als hoofdgerecht waagt hij zich nog aan een risotto met verborgen spruitjes.
«
»
12:25 In de Mix (magazine Njam)
Steffi Vertriest gaat voor zero food waste, Jeroen De Pauw maakt ijscreaties, Alexia Stevens houdt iedereen 'glutenblij' en Julie Van den Driesschen sluit af met smakelijke baksels.
«
»
12:50 In de Mix (magazine Njam)
Jeroen De Pauw en Julie Van Den Driesschen kiezen vandaag volop voor zoete zaligheden. Alexia Stevens en Steffi Vertriest houden de balans met een gezonde maaltijd.
«
»
13:20 De Zomerkeuken
Peppe legt de Italiaanse zon op ons bord met gevulde tomaten van caponata en een frisse tapenade van olijven en bottarga. Maar de beauty vandaag is de varkensschouder waar hij porchetta van maakt.
«
»
13:45 Ottolenghi
Ottolenghi toont hoe je van elk gerecht een Mediterraans feest kan maken. Hij neemt ons mee naar verschillende landen en eilanden in het Middellandse Zeegebied.
«
»
14:42 Come a Peppe
Peppe Giacomazza geeft inspiratie voor onder meer zuiderse aperitiefhapjes, een kleurrijk kindermenu en gaat ook helemaal back to the roots van de lasagne.
«
»
14:45 Apero-Dining
Andy laat tomaten uitlekken voor de ultieme bloody mary. Jeroen lepelt kruidige tonijntartaar op toastjes, bakt balletjes van lamsgehakt en rolt cheesy cigarillo's met een paprikadip erbij.
«
»
15:20 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Dominique! Vandaag speelt hij Cowboy en Mexicaantje, want hij legt een stuk Tomahawk op de grill dat hij combineert met een salsa.
«
»
15:50 De zomertafel
Bart Desmidt en Jeroen De Pauw maken zomerse gerechten.
«
»
16:20 Lekker Lang Leven
Michaël Sels maakt een gezond alternatief voor chips met een heerlijke dip erbij. En als hoofdgerecht waagt hij zich nog aan een risotto met verborgen spruitjes.
«
»
16:45 Het Weekmenu - reeks 2
Ovenschotel met vis, prei en puree // Gebakken rijst met groentjes, worstjes en tomatensaus // Burrata met linzen, kikkererwten, bonen en tomatensaus // Boerenomelet met restjes (met Johan Segers)
«
»
17:30 De Garde van Gert
Presentator en foodie Gert Verhulst roert vandaag in de potten met de wandelende encyclopedie van njam!, namelijk Jan Buytaert.
«
»
18:05 Ottolenghi
Ottolenghi toont hoe je van elk gerecht een Mediterraans feest kan maken. Hij neemt ons mee naar verschillende landen en eilanden in het Middellandse Zeegebied.
«
»
18:55 Roger van Damme - Goud 2
De beste patissier ter wereld nodigt bekende sportieve wereldkampioenen uit bij hem thuis en draagt een hemels dessert aan hen op!
«
»
19:20 In de Mix (magazine Njam)
Steffi Vertriest gaat voor zero food waste, Jeroen De Pauw maakt ijscreaties, Alexia Stevens houdt iedereen 'glutenblij' en Julie Van den Driesschen sluit af met smakelijke baksels.
«
»
19:55 Toasted!
's Morgens eten als een koning. Met deze zin brainwasht elke ouder zijn kind. En terecht: ontbijten ís belangrijk, maar ook plezant en ontspannend en dat laatste zit 'm vooral in het bereiden ervan.
«
»
20:15 Lekker Lang Leven
Michaël Sels maakt een gezond alternatief voor chips met een heerlijke dip erbij. En als hoofdgerecht waagt hij zich nog aan een risotto met verborgen spruitjes.
«
»
20:40 De Garde van Gert
Gert Verhulst kookt vandaag zij aan zij met chef Thierry Theys. Ze gaan de 'terre et mer' toer op en bereiden sint-jakobsvruchten met witte pens.
«
»
21:15 De sterrenkaart
Margo Reuten is de enige vrouwelijke sterrenchef van Nederland. Haar lach & kunde zorgden ervoor dat haar restaurant Da Vinci in Maasbracht in 1999 de 1ste ster kreeg.
«
»
21:50 Ellemieke's KIDchen
Een zoete sushi, en lekker frisse aardbeien shake en versgebakken havermoutkoekjes met een eigen gezicht.
«
»
22:10 De Zomerkeuken
Peppe legt de Italiaanse zon op ons bord met gevulde tomaten van caponata en een frisse tapenade van olijven en bottarga. Maar de beauty vandaag is de varkensschouder waar hij porchetta van maakt.
«
»
22:41 BBQ vanavond?!
Varkenskotelet met gegrilde romanesco / Erwtenpeulen met parmaham / Tarbot op de BBQ.
«
»
23:00 In de Mix (magazine Njam)
Steffi Vertriest gaat voor zero food waste, Jeroen De Pauw maakt ijscreaties, Alexia Stevens houdt iedereen 'glutenblij' en Julie Van den Driesschen sluit af met smakelijke baksels.
«
»
23:30 Ottolenghi
Ottolenghi toont hoe je van elk gerecht een Mediterraans feest kan maken. Hij neemt ons mee naar verschillende landen en eilanden in het Middellandse Zeegebied.
«
»
00:20 Bal National
Wim vult de gehaktballen met twee soorten vullingen: de eerste wordt gevuld met een vulling op basis van prei en Thaise groene curry en de andere met gerookt spek en uien.
«
»
00:50 Nuances
In het programma 'Nuances' wil Thierry Theys elke gepassioneerde hobbykok laten kennismaken met een keuken die buiten de lijntjes kleurt zonder in extremen te vervallen.
«
»
01:20 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag een vrouw die kookt met kilo's passie en een vleugje glos: Dagny Ros! Ze maakt kip à l'orange.
«
»
01:50 Meesterlijke Klassiekers
Sterrenchef Peter Goossens doet de grootste klassiekers uit onze keuken alle eer aan doen.
«
»
02:20 Ware delicatessen
Chef Bart Desmidt maakt in deze aflevering 4 gerechten waarbij truffel de hoofdrol spelt. Een verse truffel wel te verstaan!
«
»
02:50 De Garde van Gert
Gert Verhulst kookt vandaag zij aan zij met chef Thierry Theys. Ze gaan de 'terre et mer' toer op en bereiden sint-jakobsvruchten met witte pens.
«
»
03:25 De sterrenkaart
Margo Reuten is de enige vrouwelijke sterrenchef van Nederland. Haar lach & kunde zorgden ervoor dat haar restaurant Da Vinci in Maasbracht in 1999 de 1ste ster kreeg.
«
»
03:55 Ellemieke's KIDchen
Een zoete sushi, en lekker frisse aardbeien shake en versgebakken havermoutkoekjes met een eigen gezicht.
«
»
04:15 De Zomerkeuken
Peppe legt de Italiaanse zon op ons bord met gevulde tomaten van caponata en een frisse tapenade van olijven en bottarga. Maar de beauty vandaag is de varkensschouder waar hij porchetta van maakt.
«
»
04:40 BBQ vanavond?!
Varkenskotelet met gegrilde romanesco / Erwtenpeulen met parmaham / Tarbot op de BBQ.
«
»
04:55 In de Mix (magazine Njam)
Steffi Vertriest gaat voor zero food waste, Jeroen De Pauw maakt ijscreaties, Alexia Stevens houdt iedereen 'glutenblij' en Julie Van den Driesschen sluit af met smakelijke baksels.
«
»
05:25 Ottolenghi
Ottolenghi toont hoe je van elk gerecht een Mediterraans feest kan maken. Hij neemt ons mee naar verschillende landen en eilanden in het Middellandse Zeegebied.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Sinds 1970 vonden in Amerikaanse scholen iets meer dan 1600 schietpartijen plaats, waarbij 598 dodelijke slachtoffers vielen. In de meeste gevallen waren de schutters minderjarigen die nog bij hun ouders woonden. In deze documentaire komen enkele ouders aan het woord van tieners die een bloedbad aanrichtten in hun school.

'Raising a School Shooter', om 21.55 uur op Canvas.

Dossiers