TVgids - Play 5

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:55 Crazy Ex-Girlfriend
Rebecca vindt onverwacht troost bij haar moeder. In West Covina doen Rebecca's collega's hun best om het zonder haar te redden.
«
»
08:40 Crazy Ex-Girlfriend
Rebecca's vrienden staan achter haar wanneer ze iets nieuws over zichzelf ontdekt. Nathaniel vraagt zijn ouders naar een voorval uit zijn jeugd.
«
»
09:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:20 Criminal Minds
Een anonieme man neemt contact op met Rossi en Reid en vertelt hen dat hij zeven vrouwen heeft vermoord. Hij voegt eraan toe dat hij vijf andere personen heeft ontvoerd.
«
»
11:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:35 Criminal Minds
Prentiss en Todd gaan undercover in Atlanta om op zoek te gaan naar een seriemoordenaar. De moordenaar heeft zijn kunsten geperfectioneerd en lokt zijn slachtoffers met zijn charmes in de val.
«
»
12:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:00 Criminal Minds
Het team gaat op zoek naar een seriemoordenaar die in Phoenix toeslaat en het telkens op politiemannen heeft gemunt. De lokale politie heeft het echter niet zo begrepen op hun interventie.
«
»
14:10 Criminal Minds
Het team zakt af naar Orange County, waar ze de zaak van de Road Warrior onderzoeken, een seriemoordenaar die het op blonde vrouwen heeft gemunt.
«
»
15:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:35 Love Island
Love Island volgt enkele singles, die hopen om de ware liefde te vinden. Ze verblijven in een luxueus vakantiehuis op een idyllisch eiland.
«
»
16:35 De Bachelorette NL
Romantische dates onder de Zuid-Afrikaanse zon: het lijkt wel een sprookje. Achttien vrijgezelle mannen proberen het hart van influencer Gaby Blaaser voor zich te winnen.
«
»
17:30 Younger
Kelsey heeft een date te pakken, maar Lauren en Liza zijn van mening dat ze hier nog niet klaar voor is. Op een doktersfeestje neemt Josh zijn relatie met Liza onder de loep.
«
»
18:00 Younger
Liza en Kelsey zijn geschokt wanneer ze de ware identiteit van een erotische auteur ontdekken.
«
»
18:30 Younger
Kelsey en Liza proberen de anonimiteit van de erotische auteur te vrijwaren, maar de waarheid dreigt onthuld te worden op een erotica-event.
«
»
19:00 Younger
Diana heeft een ontmoeting met een knappe onbekende. Ondertussen maakt Liza haar scheiding officieel. De twee werelden komen elkaar tegen wanneer Liza in het ziekenhuis eindigt.
«
»
19:30 Wipeout US
Zeemeerminnen, motiverende sprekers en cosplayers nemen het op tegen de veeleisende Wipeout-hindernisbaan, in de strijd om het prijzengeld van 25.000 dollar.
«
»
20:25 Step Up All In
Danscrew The Mob keert na een reeks tegenslagen terug naar Miami. Sean blijft alleen achter en besluit zijn kans te wagen in een danscompetitie in Las Vegas.
«
»
22:35 Naked Attraction: Naughtiest bits
Naarmate de show vordert, wordt steeds meer van de lichamen blootgegeven. De deelnemers die op basis van hun naakte uiterlijk het minst aantrekkelijk worden gevonden, verlaten het podium.
«
»
23:40 Sex Tape Germany
Kan het maken van een sekstape je relatie nieuw leven inblazen? In 'Sex Tape Duitsland' zoeken een aantal koppels het uit samen met seksuologe Jana Welch.
«
»
00:55 OH MY GOD
Na enkele dagen in het klooster is het nog steeds al God wat de klok slaat. En daar heeft vooral Chloë het erg moeilijk mee. De zusters besluiten daarom om wat heilig water bij de wijn te doen.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Eerste aflevering 'FC De Kampioenen' in oktober 1990 op TV1

Pico vindt dat het niet langer kan dat Boma zonder meer voorzitter is van de ploeg: er moeten verkiezingen komen. De vrouwen van de spelers ontdekken dat er vreemde elementen zitten in de vuile was van de ploeg. Daar moet DDT voor iets tussenzitten. Als ze hem om uitleg gaan vragen, blijkt hij net bezoek te hebben van zijn strenge moeder. Moeder DDT komt op het idee haar zoon kandidaat te stellen voor de verkiezingen. Pascale vindt dan weer dat Oscar moet meedoen. Het voorzitterschap van Boma wordt langs alle kanten bedreigd, maar Boma weert zich...

'F.C. De Kampioenen', om 20.50 uur op Eén.

Dossiers