TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:20 Verwacht op VTM 3
«
»
10:55 9-1-1
Het team krijgt te maken met een weduwnaar zonder spijt, een arrogante fitness-eigenaar en een nietsvermoedende dief. Ondertussen beslist Bobby om bloed te geven.
«
»
11:50 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:20 Love on the Vines
Wanneer haar oom Hugh sterft, blijkt advocate Diana de helft van zijn wijngaard te erven. De andere helft is voor Seth, de rechterhand van Hugh en tevens ex-vriend van Diana.
«
»
16:00 The Kids Are Alright
Mike geeft Eddie seksuele voorlichting. Peggy is echter niet tevreden met de manier waarop hij de zaken aanpakt.
«
»
16:25 The Simpsons
Selma begint te corresponderen met een gedetineerde. Wanneer hij vrijkomt, nodigt zij hem uit om kennis te maken met haar familie.
«
»
16:50 The Simpsons
Na het zien van een concert wil Bart ook een rocker worden. Hij vraagt een gitaar aan zijn ouders. Wanneer Otto, de buschauffeur, de gitaar ziet, wil hij er ook op spelen.
«
»
17:20 The Simpsons
Samantha Stanky is het nieuwe buurmeisje van de Simpsons. Milhouse wordt tot over zijn oren verliefd op haar en het gevoel is wederzijds. Wanneer Bart hen ziet zoenen, wordt hij jaloers.
«
»
17:45 The Simpsons
Bij een medisch onderzoek op het werk stelt de dokter vast dat Homers sperma beschadigd werd door radioactieve straling.
«
»
18:20 Incredibles 2
De gezinssituatie van de superheldenfamilie Parr komt onder druk te staan wanneer Bob in zijn eentje voor de kleine Jack-Jack moet zorgen, terwijl zijn vrouw de wereld probeert te redden.
«
»
20:30 Rise of the Planet of the Apes
Wetenschapper Will Rodman verdiept zich in genetische manipulatie van apen in de strijd tegen de ziekte van Alzheimer. Caesar, een van de proefdieren, ontwikkelt zich echter sneller dan verwacht.
«
»
22:30 Minority Report
In 2054 staat John Anderton aan het hoofd van de Precrime Unit, een organisatie die toekomstige misdaden moet voorkomen. Maar dan wordt Anderton zelf beschuldigd van moord.
«
»
01:15 Mr. Robot
Elliot krijgt de Deus-groep achter zich aan. Darlene en Dom schieten in actie.
«
»
02:00 Verwacht op VTM 3
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Paul verdiept zich in de manier van frauderen waarbij mensen investeringen worden aangepraat die niet bestaan en waardoor velen van hen al hun spaarcenten zijn kwijtgeraakt. Hij praat ook met een ex-oplichter over deze manier van frauderen.

'Undercover: Fighting the Fraudsters', om 22.35 uur op VTM 4.

Dossiers