TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:10 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
06:00 Joe
«
»
10:30 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:00 Joe
«
»
14:45 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
15:45 Meester
Komische serie.
«
»
16:10 Pa heeft een lief
Charlotte is er zeker van dat Victor zijn zoektocht naar een lief heeft gestaakt omdat hij Emiel opnieuw is tegengekomen. Tijdens de familieraad wordt besloten om alle contact met pa te verbreken.
«
»
16:40 Super 50
Muziekshow.
«
»
17:35 Chez Bompa Lawijt
Albert en Francine hebben het hotel La Chatelaine in Herbeumont overgenomen en zijn alles aan het organiseren. Kok Ward en klusjesman André komen op hun eerste werkdag al te laat.
«
»
18:10 Chez Bompa Lawijt
Albert eist het respect van zijn personeel. Wanneer hij het niet meer ziet zitten, gaat hij te rade bij Bompa's geest, die alleen hij kan oproepen en zien.
«
»
18:40 Chez Bompa Lawijt
In afwachting van de eerste klanten wordt in het hotel geoefend. Francine vindt dat het personeel te traag werkt en probeert het tempo op te voeren.
«
»
19:10 Chez Bompa Lawijt
Ward leert Achmed wijn schenken. Albert slaagt erin het weerzien van Francine en haar oude vriendin volledig in de war te laten lopen.
«
»
19:40 Chez Bompa Lawijt
Albert en Francine zijn tevreden. Iedereen in het hotel krijgt immers stilaan zijn specifieke taak onder de knie. Ward begint echter zijn vrouw Marie-Louise te missen.
«
»
20:10 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
20:40 Binnen zonder bellen
Koen Wauters brengt ons een avond vol verrassingen.
«
»
21:50 Vakantiekriebels
Magazine.
«
»
22:30 De Planckaerts
Eddy moet van de gemeente zijn erf opruimen. Junior bedient de kraan voor de grote afbraakwerken. Een groep wandelaars komt het Planckaert-erf bewonderen.
«
»
23:05 Meester
Komische serie.
«
»
23:40 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
00:05 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The Good Doctor' (foto: Videoland - © RTL 2018)

De afdeling verwelkomt enkele nieuwe stagiaires en gedurende enkele dagen strijden zes kandidaten om de vier gegeerde residentieplekken. Shaun, Claire en Park staan in voor hun begeleiding. Andrews bespreekt een moeilijke operatie op een minderjarige. Shaun beledigt Lea per ongeluk. Morgan roept de hulp in van Claire en Lim.

'The Good Doctor', om 22.55 uur op VTM.

Dossiers