TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:50 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
10:45 Xena, The Warrior Princess
Godin Aphrodite heeft de Mystieke Diamant gestolen. Deze edelsteen zorgt ervoor dat de Noordster blijft schijnen, het oriëntatiepunt voor reizigers doorheen de duisternis.
«
»
11:40 Xena, The Warrior Princess
Een waarzegster voorspelt Gabrielle dat ze heel binnenkort een knappe, grote man zal ontmoeten en een reis zal maken.
«
»
12:40 The A-Team
Naar alle verwachtingen zal de jury Joe Scarlett veroordelen voor moord. Toch maakt de misdadiger zich geen zorgen.
«
»
13:40 The A-Team
De reddingsoperatie van het A-Team mislukt door toedoen van Don Gino Scarlatti, de broer van Joe. Die brengt het meisje naar Palermo. Hannibal en zijn team reizen op hun beurt naar Europa.
«
»
14:35 Fresh off the Boat
Eddie stelt eindelijk zijn vriendin Tina voor aan zijn moeder. Het lijkt meteen te klikken tussen de dames en dat baart hem zorgen. Louis gaat op zoek naar een nieuwe passie.
«
»
15:05 Fresh off the Boat
De Huang-broers gaan op zoek naar een kostuum voor Halloween. Louis wil het huis omtoveren tot een spookhuis, maar daar wil Jessica niet van weten.
«
»
15:35 Motorway Cops
Een vader en zijn tweejarige dochter hebben autopech en wachten op de vluchtstrook op hulp.
«
»
16:50 Motorway Cops
Agenten Chris en Mike houden een bestuurder tegen die zonder verzekering blijkt rond te rijden. Een achtervolging leidt tot de arrestatie van een man die in het bezit is van cannabis.
«
»
18:05 Spuiten en slikken op reis
Tim is in het mekka van de implantaten, botox en liposuctie: Californië. Hij is er bij wanneer drie zussen een nieuwe voorgevel krijgen. Sophie is in Nepal om te zien hoe ze daar met de dood omgaan.
«
»
19:00 Spuiten en slikken op reis
Tim gaat naar het festival in Pamplona en leert dat seksuele intimidatie richting vrouwen al jaren een groot probleem is en loopt een stuk mee met de politie.
«
»
19:55 Altijd prijs
Wanneer Sandra ontdekt dat Evi de nacht met Carl heeft doorgebracht, is ze in de wolken. Rudy is echter minder enthousiast.
«
»
20:30 Game of Thrones
In haar zoektocht naar haar draken krijgt Daenerys een uitnodiging om het Huis van de Onsterfelijken te bezoeken. Theon begint een zoekactie naar de Stark-kinderen.
«
»
21:35 Game of Thrones
Robb voelt zich verraden door zijn moeder wanneer die Jaime laat ontsnappen. Jorah maant Daenerys aan om Qarth te ontvluchten, maar ze wil enkel haar draken terug.
«
»
22:40 Game of Thrones
Wanneer de vloot van Stannis de aanval op King's Landing inzet, moeten Tyrion en de Lannisters vechten voor hun leven.
«
»
23:50 Motorway Cops
Michelle Rookes en Brian Harrison krijgen te maken met een heel eigenaardige situatie wanneer ze een auto tegenhouden en de bestuurder allerhande bizarre excuses begint af te ratelen.
«
»
01:05 Homicide for the Holidays
Wanneer de brandweer tijdens de kerstperiode uitrukt voor een woningbrand treffen ze ter plekke drie lichamen aan. Al snel wordt duidelijk dat ze doodgeschoten werden.
«
»
02:00 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Paul verdiept zich in de manier van frauderen waarbij mensen investeringen worden aangepraat die niet bestaan en waardoor velen van hen al hun spaarcenten zijn kwijtgeraakt. Hij praat ook met een ex-oplichter over deze manier van frauderen.

'Undercover: Fighting the Fraudsters', om 22.35 uur op VTM 4.

Dossiers