TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Kabouter Plop
Plop schildert zijn vloertje met de verf van Klus. Als Kwebbel binnenkomt, blijft ze vastkleven aan de vloer. Hetzelfde overkomt ook Lui en Plop en ze kunnen nergens heen.
«
»
06:05 Kabouter Plop
Plop moet houtblokken splijten. Klus wil hem helpen en bouwt speciaal voor Plop een zaagmachine, maar het apparaat doet vervolgens meer dan de takken splijten.
«
»
06:10 Flin & Flo
Flin heeft een heuptas omhangen. Flo geniet van een koekje, maar Flin steekt het stiekem weg. Na het derde koekje weg te steken wordt hij betrapt. Hij lijkt wel Kangu, de Kangoeroedraak. Die stak ook alles in haar buidel. Flo vertelt over Kangu.
«
»
06:20 Flin & Flo
Flin heeft een plantje en wil dat het snel groeit. Hij heeft gelezen dat praten en zingen tegen een plant helpt. Hij zingt heel luid waardoor Flo zich niet meer kan concentreren. Om hem af te leiden vertelt Flo over Bast, de Boomdraak.
«
»
06:30 Heidi
Juffrouw Rottenmeier en Clara komen aan in Dörfli, maar het gaat niet helemaal zoals Heidi had gehoopt. Volgens de gouvernante is de blokhut geen geschikte omgeving en kunnen ze beter in het landhuis blijven. Heidi en Clara verzinnen een plan.
«
»
06:55 De Wereld Van K3
De meiden van K3 nemen kinderen mee op een fantastisch ritje door hun ontzettend leuke en verrassende wereld. De meiden laten zien dat ze niet alleen goed kunnen zingen en dansen, maar ook heel handig zijn.
«
»
07:10 Wakandy
In het tweede seizoen van Wakandy gaat Andy Peelman opnieuw elke uitdaging aan die zijn pad kruist.
«
»
07:25 VLOGLAB Secrets #Stories
Deze jeugdserie volgt de vloggers van de Vloglabband. Liefde, vriendschap, maar vooral veel drama lijkt hen steeds te achtervolgen. Gelukkig hebben ze elkaar en een vriendschapsband waar niemand tussen kan komen.
«
»
07:50 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Scriptedrealityreeks over Vlaamse politieagenten die de misdaad bestrijden. De zaken zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen.
«
»
08:15 Corgi
De geliefde hond van de koningin leidt een luxe leven in Buckingham Palace. Hij belandt echter op straat, nadat hij tijdens een diner met Trump de schuld krijgt van een ongepaste diplomatieke situatie. Nu moet hij een manier vinden om terug te keren.
«
»
09:35 Nonkel Jef
Het feit dat professionele golfspelers miljoenen verdienen, inspireert Jef om zijn wei om te vormen tot een golfterrein. Hij knutselt ook zijn eigen golfsticks. Bruno weet dat er veel meer bij komt kijken en trekt met Jef naar een echt golfterrein.
«
»
09:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 Benidorm Bastards
Compilatie van de beste sketches van het tweede seizoen, doorspekt met de grappigste sketches van de buitenlandse versies van 'Benidorm Bastards'.
«
»
12:30 Altijd Prijs
Rudy en Sandra zijn alleen thuis en beslissen een spelletje Monopoly te spelen met echt geld. Wanneer Jasper thuiskomt, kunnen ze het geld op tijd in de kluis stoppen. Eén bundeltje valt echter onder de kast en verdwijnt vervolgens in de stofzuiger.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:35 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:45 Aspe
Carlos Minne wordt dood aangetroffen op het strand. Het onderzoek leidt naar een stel vrienden waarmee Carlos die avond nog een feest heeft gehad. Onder hen is de malafide advocaat Arnould en zakenman Roger Daems.
«
»
15:20 Chicago P.D.
Een lokale ondernemer wordt in zijn winkel neergeschoten in dezelfde buurt waar Atwater als jonge politieagent patrouilleerde. Samantha Miller komt naar Voight met een speciaal verzoek over Andre Cooper.
«
»
16:10 Kan ik het ook?
Een programma dat de kijker inspireert en informeert over diverse vakgebieden en beroepen. Door samen te werken met een expert krijg je als kijker mee hoe het er in die beroepsgroep aan toe gaat.
«
»
16:45 America's Funniest Home Videos
Amerikaanse show rond grappige, waargebeurde videobeelden, ingestuurd door de kijkers. Elke week kan het studiopubliek aangeven welke clip zij het grappigst vinden.
«
»
17:10 De MUG
Reportagereeks over het levensreddende werk van de artsen, verplegers en ambulanciers van de spoeddienst van ZNA Stuivenberg in Antwerpen.
«
»
18:15 SOS Piet XL
Inge Onsea is gek op clafoutis met kersen, maar haar versie lijkt meer op een cake.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
19:55 Boer zkt Vrouw
Boer Michiel, de sympathieke jongeman uit Geraardsbergen die een groot melkveebedrijf runt, krijgt vandaag zijn dames te zien. Op de boerderij van Martijn blijft Lisanne steeds het voortouw nemen.
«
»
21:05 Eenmaal Andermaal
Jacques en Axel krijgen tijdens een schattenjacht bij onze noorderburen, in Gouda, de steun van jong geweld. 'VTM NIEUWS'-journaliste Hannelore Simoens vormt een duo met Axel en tv-kok Loïc Van Impe gaat met Jacques op zoek naar verborgen parels.
«
»
22:20 Moordzaken: Levenslang
Misdaadjournalist Faroek Özgünes interviewt zes gedetineerden die zijn veroordeeld tot levenslang. Ze vertellen hun versie van het verhaal, hoe ze zijn opgegroeid, hoe het zo is fout gelopen.
«
»
23:20 Blind Gesprongen
Sarah floreert in haar nieuwe job, met als eerste grote project de organisatie van de Special Olympics. Audric ontmoet sommelier Jean Luca en samen tillen ze zijn kennis van wijn naar een hoger niveau.
«
»
00:25 Telefacts
Putten en barsten in de weg, gevaarlijke bochten, de Belgische wegen behoren tot de slechtste van Europa. Ieder jaar laten rond de vijfhonderd mensen het leven op onze wegen, de staat van het wegdek speelt daarbij vaak een rol.
«
»
01:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers