TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:30 Aurora Teagarden Mysteries: Something New
De jonge Aurora Teagarden keert terug naar Lawrenceton om haar postdoctorale opleiding te volgen, maar raakt al snel verwikkeld in een mysterie rond de verloofde van een goede vriendin.
«
»
09:50 Hailey Dean Mystery: Murder, With Love
Voormalig aanklager Hailey Dean is nu therapeut. Wanneer haar patiënt wordt ondervraagd over de plotselinge dood van haar ouders, komt Hailey's vorige baan goed van pas om haar onschuld te bewijzen.
«
»
11:15 Murdered: The Baby on the Beach
In april 1984 wordt op een strand een pasgeboren jongetje dood aangetroffen met vierentwintig steekwonden. De lokale politie start een groot onderzoek. Joanne Haye, afkomstig uit Abbeydorney, wordt samen met leden van haar familie gearresteerd.
«
»
12:00 Murdered: The Baby on the Beach
De Ierse politie is vastbesloten te bewijzen dat een vermoorde baby toebehoort aan de plaatselijke vrouw Joanne Hayes, ook al beschikken ze niet over enig bewijs. De echte moordenaar in de Kerry-babyzaak moet nog worden geïdentificeerd.
«
»
12:45 Murdered: The Baby on the Beach
De onopgeloste dood van een baby en de mishandeling van een onschuldige verdachte veroorzaken schokgolven door heel Ierland. De waarheid van wat er in 1984 gebeurde komt eindelijk aan het licht.
«
»
13:30 Buried in the Backyard
Wanneer een tiener plotseling verdwijnt, moet een wreed roofdier worden gestopt voordat het te laat is.
«
»
14:15 Buried in the Backyard
Onderzoekers bevinden zich midden in een verwrongen affaire en jagen op bewijs over drie staatsgrenzen heen.
«
»
15:00 Buried in the Backyard
Niets is wat het lijkt wanneer onderzoekers in het leven van een alleenstaande moeder duiken. Terwijl de griezelige details duidelijk worden, start de achtervolging op een moordenaar.
«
»
15:45 Buried in the Backyard
Hoewel onderzoekers zich afvragen of een man van God de sleutel is om een mysterie op te lossen, vrezen ze dat blind vertrouwen ook dodelijk kan zijn.
«
»
16:30 Forensic Files II
Een achttienjarig meisje wordt ontvoerd terwijl ze in een telefooncel aan het bellen is. Forensisch bewijs, gevonden op haar kleren, wijst de politie in de richting van een verdachte die bekent dat hij niet alleen heeft gehandeld.
«
»
16:55 Forensic Files II
In een zaak met een ontvoerings-, losgeld- en moordbende in Los Angeles, gebruiken gepensioneerde wetenschappers sonarapparatuur om slachtoffers op de bodem van een reservoir op te sporen.
«
»
17:15 Forensic Files
Een jonge vrouw wordt dood in haar bad gevonden na jaren te hebben geleden onder huiselijk geweld. Er zijn verscheidene aanwijzingen, maar het meest belastende bewijs blijkt een hamburgerbroodje te zijn.
«
»
17:40 Forensic Files
Er is bewijs dat bestaat uit onder andere bedreigende emails, een vermist persoon en een achtergelaten truck. Dit leidt de politie naar de verdachte moordenaar, alleen hebben ze het lichaam van het slachtoffer niet.
«
»
18:05 Forensic Files
Een vrouw valt van een trap af. Het lijkt erop dat ze haar hoofd heeft gestoten, maar er is te weinig bewijs hiervoor. Er ligt nergens bloed en een paar schoenen zijn ook misplaatst. De politie gelooft dat het in scène is gezet.
«
»
18:30 Forensic Files
Een reguliere kerkganger wordt neergeschoten als zij klaar is met een koor-oefening. De getuigen hebben weinig gezien en er is gering bewijs. De onderzoekers komen er echter achter dat ze al jaren een affaire heeft.
«
»
18:55 Forensic Files
Een man overlijdt nadat er brand uitbreekt in zijn garage. Er wordt van uitgegaan dat dit een ongeluk is, totdat een forensisch tandheelkundige ontdekt dat het een moord is. Dit gooit de hele zaak om.
«
»
19:15 Forensic Files
Een man redt zijn vrouw en kind van een brandende trailer. Een maand later wordt de vrouw echter vermoord in haar slaap. Al het bewijs lijkt te wijzen naar de echtgenoot als de dader.
«
»
19:40 Forensic Files
Een man wordt dood gevonden en het lijkt zelfmoord te zijn geweest. Er komt echter al gauw informatie naar voren dat zijn vrouw een prominente rol in zijn dood heeft gespeeld.
«
»
20:05 Forensic Files
Een in stukken gesneden lichaam wordt gedumpt aan de kant van de weg van de New Jersey Turnpike. Al gauw worden lichamen in twee staten gevonden voordat de politie het in de gaten heeft.
«
»
20:30 Hailey Dean Mystery: Deadly Estate
Nadat haar verloofde is vermoord, wordt Hailey Dean een van de meest gerespecteerde aanklagers van het land. Wanneer ze haar goede vriendin Pam helpt de nalatenschap van Pams grootouders te verkopen, komt ze terecht in een aangrijpend mysterie.
«
»
21:50 Hailey Dean Mystery: Dating Is Murder
Hailey Dean wordt betrokken bij een nieuw onderzoek wanneer een populaire nieuwe dating-app meerdere vermiste personenzaken met elkaar verbindt. Hailey wordt herenigd met haar oude team en ontdekt de potentiële gevaren van online interactie.
«
»
23:20 Gestalkt
'Gestalkt' schiet mensen te hulp die voortdurend gestalkt worden en confronteert de daders. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker, om deze vervolgens te confronteren.
«
»
00:05 Gestalkt
'Gestalkt' schiet mensen te hulp die voortdurend gestalkt worden en confronteert de daders. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker, om deze vervolgens te confronteren.
«
»
00:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers