TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
02:11 NOS Jeugdjournaal met gebarentaal
Nieuwsprogramma voor de Nederlandse jeugd. Geschikt voor kinderen van negen tot twaalf. Met gebarentolk.
«
»
02:31 Tekst-TV
Een samenvatting van de hoogtepunten van het dagelijks nieuws, van het nieuws tot voetbal tot het weerbericht.
«
»
05:30 Pingu
Pingu vindt een magische fluit, maar niemand lijkt zijn luidruchtige getoeter te waarderen, behalve de vis. Als Robby blaft over het effect dat zijn muziek heeft op het zeeleven, denkt Pingu dat het gewoon de zoveelste criticus is.
«
»
05:35 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
05:41 Nurdys
Het konijntje bezoekt België. Plotseling wordt de hemel verlicht door vuurwerk.
«
»
05:46 Ziggy en de Zootram
Het is weer tijd voor de grote schoonmaak en iedereen helpt een handje. Maar dan krijgt de tram pech en moet iedereen een nachtje in de Zoo blijven.
«
»
05:57 Babar en de belevenissen van Badou
Rhudi schept op over van alles, maar als Badou zegt dat hij een Leeuw als vriend heeft, denkt Rhudi dat 'ie dat verzint. Badou besluit om Andi naar het Paleis te halen om het te bewijzen en belooft Andi dat hij naar buiten kan wanneer 'ie maar wil.
«
»
06:09 Knofje
Knofje is een eigenzinnig meisje van vierenhalf jaar oud. Ze woont met haar moeder, vader en babyzusje Elisabeth in een flat waar ze van alles beleeft.
«
»
06:16 Noddy, de detective
Noddy en zijn vrienden bouwen een toren. Als er plotseling één steen verdwijnt, gaat Noddy zoeken.
«
»
06:30 Peppa Pig
Mevrouw Gazelle bezoekt met haar klas een natuurreservaat.
«
»
06:35 Peppa Pig
Mevrouw Gazelle laat haar leerlingen kennis maken met hoepels die je rond je middel kan laten draaien.
«
»
06:40 Ella, Oscar & Hoo
Wanneer zijn ouders even weg zijn, blijft Oscar twee nachten bij Ella. Hoo heeft veel plezier, maar Oscar voelt zich niet thuis.
«
»
06:50 Lucas de spin
Als kameleon zijnde is Bodhi natuurlijk briljant in verstoppertje spelen. wanneer hij de overwinning recht in het gezicht van Lucas viert, besluit Lucas hem voor eens en altijd te verslaan.
«
»
06:58 Prinses Spiegelbelle
De moeders van Ellen en Katy doen een cursus sporten en gezond eten en Ellen en Katy gaan muffins bakken. Spiegelbelle komt mee en maakt wenskoekjes. Dan ziet ze Hans en Grietje en loopt het allemaal anders dan verwacht.
«
»
07:17 Waffel de wonderhond
Het pasgetrouwde gezin gaat naar huis en vindt een hondje tussen hun huwelijksgeschenken. Evie wil hem houden en noemt hem Waffel.
«
»
07:29 Samson & Marie ijsjestijd
Trees probeert haar eigen ontvoering te ensceneren omdat niemand tijd maakt voor haar. Bij een poging met een brief van de zogenaamde ontvoerders loopt het mis, want niemand leest de brief die ze stiekem op de toog heeft gelegd.
«
»
07:35 Dropje
Dropje redt de raket van een buurmeisje en stijgt samen met haar naar de hemel om haar oma te bezoeken.
«
»
07:42 WieKent: De boterhamshow
Een enerverende quiz voor kinderen vanaf zes jaar én hun ouders, waarin teruggekeken wordt op De Boterhamshows van de week ervoor. In de quiz gaat het om de vraag wie van de drie kandidaten De Boterhamshow het beste kent.
«
»
08:04 Het herriehofje
Jessie heeft vandaag geen zin, nergens in. Ze probeert van alles, maar alles is stom. Haar vader denkt dat Jessie een dipdag heeft. Samen besluiten ze te 'bankhangen'. Zo is een dipdag eigenlijk heel gezellig.
«
»
08:14 Kindertijd
Programmablok met verschillende programma's voor kleuters. Met onderdelen als kleuterdocumentaires en zelfs buitenlandse series.
«
»
08:23 Studio Snugger
Onderwerpen: Dromen, Grottenarchitect, Kargadoor, Hondenpoeplantaarn en Pannenkoeken.
«
»
08:40 Zappsport Kantine
Ron ontvangt op eigen wijze kinderen en bekende sporters met hun verhalen, wensen en dromen op sportgebied. We volgen de belevenissen van typetjes als Gerda de kantinejuffrouw en Theo de klusjesman, gespeeld door Ron zelf.
«
»
09:00 Strijder
De vrienden Dylan en Youssef hebben de droom om profvoetballer te worden. Wanneer Dylan een heftig ongeluk krijgt, staat niet alleen deze droom, maar ook hun vriendschap op het spel. Dylan doet er alles aan om terug te keren in het team.
«
»
10:23 Wilde buren
Het probleem: de kippen en kuikens van Mischa en Hiske uit Brabant worden opgegeten door een havik. Nu moeten ze kuikentjes opsluiten in een hok en dat vinden ze zielig. Hoe kunnen de kuikens weer veilig naar buiten?
«
»
10:39 Earth Challenge
Zo'n 170 miljoen jaar lang hebben ze op aarde rondgelopen: de dinosauriërs. Van metershoge langnekken tot de koning van de tiran-hagedissen: de T. rex. Expeditielid Stephanie is in Portugal en gaat als paleontoloog op zoek naar sporen van dino's.
«
»
11:20 Snap Shot
Actiefotografie is magisch omdat het iets kan vastleggen wat je met het blote oog misschien niet zag. Jan Dirk staat stil bij alles dat beweegt en gaat onder andere langs bij een voetbalfotograaf.
«
»
11:35 Groep 8 aan de macht
Emma en Sahil zijn bij een groep 8 in Noord-Brabant waar de automobilisten alle regels aan hun laars lappen. Ze parkeren overal én er zijn niet genoeg zebrapaden. De knappe koppen hebben er genoeg van en gaan de straat op om het dorp veilig te maken.
«
»
11:56 Groep 8 aan de macht
Emma en Sahil zijn bij een groep 8 in Noord-Holland. Samen lossen zij het probleem van eenzame ouderen op door een dag te organiseren met gehaktballen, bingo, klassieke muziek en een beestenboel.
«
»
12:17 Groep 8 aan de macht
Emma en Sahil zijn bij een groep 8 in Gelderland. Al jaren gaan er ballen lek door een prikkelstruik en de gemeente lost dit maar niet op. Er is dus nog maar één redmiddel: een demonstratie.
«
»
12:39 Outer Space
Stan deelt haar alientheorie met Billie. Ze moeten de mensheid redden. Maar gelooft Billie haar wel? Lucas heeft huisarrest en is woedend op zijn moeder. Als Elin ademnood krijgt, wil hij haar helpen.
«
»
12:55 Outer Space
Stan en Billie posten bij het huis van Lucas. Billie schrikt als ze een auto ziet aankomen met een wel heel bekend persoon achter het stuur. Wat doet haar moeder hier? Op de videobanden die Reza heeft gevonden doet Elin een schokkende ontdekking.
«
»
13:12 Outer Space
Billie, Stan en Reza ontdekken een plattegrond in de bunker van Lucas' vader. Lucas ontdekt eindelijk waarom Elin hier is door de videobanden die ze in de bunker hebben gevonden. Reza is dolblij als Lucas terugkomt.
«
»
13:30 Outer Space
Billie kan wel huilen als ze verdwalen, hoe kan ze nu ooit mee naar Elins planeet? Lucas en Reza haasten zich door de ondergrondse gangen van Buitenaardse Zaken. Waar is de energiebron voor Elin?
«
»
13:49 Alles flex
Anne en Pinar bereiden zich voor op hun eerste date samen. Pinar krijgt datingadvies van de meiden en Anne van de boys. Maar al die adviezen zorgen uiteindelijk voor de meest krampachtige date ooit.
«
»
14:05 Rakhi & Peppe
Rakhi en Peppe mogen van Rahul niet meedoen met zijn nieuwe videospel PIPA '23. Ze pakken hem terug door achter zijn rug om zijn hele bedrijf over te nemen.
«
»
14:16 Theodosia
Als Will en Henry door een portaal in Egypte terechtkomen, moeten Theo en Safiya een plan bedenken om ze te redden.
«
»
14:41 Bon Dia Brugklas! weekoverzicht
Stel je voor... Je verhuist naar de andere kant van de wereld, laat al je vrienden achter en kan je draai niet meteen vinden op de nieuwe bestemming.
«
»
15:32 Birk & Magna - het geheim van de mijn
Magna zoekt de waarheid achter haar vaders verdwijning, Birk probeert zijn thuis uit handen van een projectontwikkelaar te houden. Als ze besluiten om samen te werken ontdekken ze een milieuschandaal.
«
»
17:03 Freeks wilde wereld
Freek is op zoek naar grizzlyberen in het uitgestrekte Canadese woud. Hij vertelt wat te doen als je een beer tegenkomt. Aan het einde van het berenspoor vindt Freek deze machtige bosbewoners.
«
»
17:14 In Freudesnaam
Yousouf heeft grootse plannen voor het schoolfeest. Hij klopt aan bij de vertrouwenspersoon voor een spoedcursus slim en snel veel geld ophalen. Alles is te leren, als je maar weet hoe je het moet aanpakken.
«
»
17:30 Enkeltje Verweggistan
De twaalfjarige Jalize is een echte surfchick en daarom verhuist zij met haar broertje Jovi en haar ouders naar een eilandje midden op zee. Maar ze moet wel haar konijn in Nederland achterlaten.
«
»
17:56 Reis naar je roots
De groep vertrekt naar Suriname. Ze ontmoeten elkaar voor het eerst op het vliegveld. De koffers worden ingecheckt en de familie uitgezwaaid. De reis gaat beginnen. Na een lange vlucht is het moment aangebroken waar ze allemaal naar uitkijken.
«
»
18:17 Rachel valt binnen
Rachel leert hoe de aanhoudingseenheid van de politie, ook bekend als de Romeo's, hooligans arresteert en hoe je moet schieten met een stroomstootwapen. En hoe zat het ook alweer met de paskamermoord?
«
»
18:39 Groep 8 aan de macht
Emma en Sahil zijn bij een groep 8 in Utrecht, midden in het groenste gebied van de randstad. De uitgelezen plek om aan de slag te gaan voor een belangrijke diersoort: de bijen. Groep 8 timmert zonder enige kennis een bijenhotel in elkaar.
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
19:20 NOS Jeugdjournaal Extra: discriminatie
Een extra uitzending van het Jeugdjournaal in het kader van discriminatie.
«
»
19:50 3 Op Reis
Dzifa vervolgt haar roadtrip over de Mae Hong Son Loop in het noorden van Thailand. Op deze 600 kilometer lange route door de prachtige natuur, bezoekt ze de ochtendmarkt in Mae Hong Son.
«
»
20:24 Koningshuis the musical
De nominaties voor de Musical Awards worden bekendgemaakt en wanneer alleen Naomi voor een prijs genomineerd blijkt, is niet elk castlid daar blij mee. Omdat Hans 1 zijn stem nu toch echt kwijt is, debuteert Hans 2 als Willem-Alexander deze avond.
«
»
20:58 Draadstaal
In dit satirische sketchprogramma met Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven zijn er naast vele nieuwe personages en een verse lading bijzondere First Dates natuurlijk ook moderne klassiekers te zien.
«
»
21:32 Ramadan Bites
Samenvatting van de meest hilarische sketches, grappigste interviews en video's. Met getalenteerde makers zoals Nora Akachar, Alkan Çöklü, Soumaya Ahouaoui, Musa en Ouassima Tajmout.
«
»
22:12 Who's that girl
Zeynep Dag is een Nederlandse selfmade schoenen-icoon. Ze doet zaken met grote sterren en haar miljoenenbedrijf heeft inmiddels voet aan wal gekregen in meer dan 84 landen. Als Nederlandse met Turkse roots moest ze stevig in haar schoenen staan.
«
»
22:56 Bodem
Wanneer Cat erachter komt dat Bliksem een viral liedje over haar heeft gemaakt, is dat het begin van een dag die lijkt te bestaan uit dieptepunten: van een pijnlijke begrafenis tot een inbraak.
«
»
23:36 Even tot hier
Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.
«
»
00:35 Koningshuis the musical
De nominaties voor de Musical Awards worden bekendgemaakt en wanneer alleen Naomi voor een prijs genomineerd blijkt, is niet elk castlid daar blij mee. Omdat Hans 1 zijn stem nu toch echt kwijt is, debuteert Hans 2 als Willem-Alexander deze avond.
«
»
01:08 NOS Studio Sport Eredivisie
Samenvatting van de op die dag in de Eredivisie gespeelde wedstrijden, met alle doelpunten, belangrijke momenten en interviews na afloop van de wedstrijden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers