TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Project Runway
In deze uitdaging van één dag werken de ontwerpers samen met een opkomende hairstylist om een innovatief ontwerp en unieke haarlook te creëren.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Champions League Magazine
Voetbalmagazine in het kader van de UEFA Champions League.
«
»
10:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:30 André Hazes: Crossroads
Het eerste optreden blijkt ondanks de stress bij André een groot succes, maar thuis ontploft de bom. Nadat hij Monique drie maanden eerder ten huwelijk vroeg, wordt de verloving verbroken.
«
»
13:30 100 jaar jong
Gordon gaat op bezoek bij deelnemers uit het vorige seizoen. Deze mensen zijn allemaal weer een jaartje ouder en zijn nog steeds actief. Er zijn bijzondere dingen gebeurt na de uitzendingen van vorig seizoen.
«
»
14:25 Bridezillas
Vlak voor haar huwelijk krijgt Geknee het aan de stok met haar ouders. Bovendien wil Elain nog steeds niet onthullen wie haar bruidegom is, waardoor het vermoeden bestaat dat de waarheid het huwelijk in gevaar kan brengen.
«
»
15:20 Dirty Home Rescue
Hayley Leitch en haar schoonmaakteam Tom Swire en Chesley Medley-Brown moeten het echtpaar Pippa en Matt uit Oxford redden, die met zes kinderen in een huis met drie slaapkamers wonen.
«
»
16:15 Blind Gesprongen
Sarah floreert in haar nieuwe job, met als eerste grote project de organisatie van de Special Olympics. Audric ontmoet sommelier Jean Luca en samen tillen ze zijn kennis van wijn naar een hoger niveau.
«
»
17:15 Ik vertrek XL
In Friuli is er nog altijd veel onduidelijk over de aankoop van het pand. Door de coronacrisis heeft niet alleen het werk maar ook de bezwaarperiode stilgelegen. De reparatie van het kapotte dak, moet dus nog even wachten.
«
»
18:20 Het echte leven in de ZOO
De chimpansees hebben hun eigen wetten en regels, met een sociale ladder die voortdurend verandert. Nu Mia en Marit opnieuw zwanger mogen worden, verandert de dynamiek binnen de groep.
«
»
18:55 Verslaafd!
Jari wordt geconfronteerd met zijn cokeverslaving. Zijn ouders weten niet wat ze met hem aan moeten. Zijn nicht Xanne hakt de knoop door en meldt Jari aan. Ewout Genemans en een interventionist proberen hem mee te krijgen naar de verslavingskliniek.
«
»
19:55 Back to the Future II
Hill Valley, 1985. Marty en Doc Emmett zijn nog maar net bekomen van hun eerste tijdreis wanneer ze al opnieuw moeten vertrekken naar het jaar 2015.
«
»
21:55 Alles Mag Weg
Raf en Koen, de goedlachse broers van Belga Veilingen moeten meer dan driehonderd koekoeksklokken taxeren. Kimbo en Kevin van Openbare Verkopen hebben de handen vol met het uitpakken van retourgoederen van Amazon.
«
»
23:05 Horrorhuurders & Huisjesmelkers
Verhuurder Paul in Lancashire heeft een huurder die achterloopt met de huur en maar niet wil terugbellen. Uitzettingsadvocaat Chris moet de asociale Kirk uitzetten.
«
»
00:00 Hoarders
Celia dreigt haar huis, dat vol staat met gestolen spullen, te verliezen als ze haar dwangstoornis niet onder controle krijgt. Nathan begint met verzamelen nadat hij zich heeft geuit als homoseksueel.
«
»
00:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers