TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
09:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:45 The Bold Type
Jane voelt zich niet op haar gemak in haar lichaam na de operatie, maar een bezoek van haar vader kan haar kijk veranderen. Sutton en Richard maken plannen voor de toekomst. Kat probeert vooruit te komen op het werk met een podcast.
«
»
12:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:05 The Call of the Wild
Het rustige leventje van de heldhaftige hond Buck staat op zijn kop wanneer hij plotseling zijn thuis in Californië moet verruilen voor de wildernis van Alaska. Als het nieuwste lid van een groep sledehonden, beleeft Buck het avontuur van zijn leven.
«
»
16:55 The Big Bang Theory
Leonard en Penny ontwikkelen een ingewikkeld systeem dat ervoor moet zorgen dat hun dates goed verlopen. Ondertussen vindt Raj een vrouw waar hij makkelijk mee kan praten, jammer genoeg bestaat ze niet buiten zijn telefoon.
«
»
17:20 The Big Bang Theory
Sheldon en Leonard ondervinden problemen binnen hun vriendschap, en vernietigen daarom hun samenwooncontract. Intussen probeert Howard een stoere astronautnaam voor zichzelf te verzinnen.
«
»
17:45 The Big Bang Theory
Als Sheldon door de universiteit gedwongen wordt om vakantie op te nemen, besluit hij om als Amy's lab-assistent aan de slag te gaan. Intussen raakt Howard van slag wanneer Bernadette hem vraagt bepaalde huwelijkse voorwaarden te ondertekenen.
«
»
18:10 The Big Bang Theory
Sheldon en Barry Kripke steggelen over wie de beschikking krijgt over het beste kantoor van de universiteit krijgt. Tegelijkertijd krijgt Penny een zeer ongewoon cadeau van Amy.
«
»
18:40 The Big Bang Theory
Als blijkt dat Sheldons kapper - waar hij al jarenlang vaste klant is - in het ziekenhuis ligt raakt hij paniek, hij besluit dat zijn kapsel nu beter bij een hippie-levensstijl past. Intussen heeft Howard problemen bij zijn training als astronaut.
«
»
19:05 The Big Bang Theory
Sheldon breekt zijn belofte om met Amy mee te gaan naar de verjaardag van haar tante. Peggy overtuigt Amy om hem daarmee te confronteren.
«
»
19:30 The Big Bang Theory
Raj vraagt, na een hoop teleurstellingen door de jaren heen, aan zijn ouders of ze hem aan de vrouw kunnen helpen. Intussen koopt Penny een aantal leuke souvenirs voor Sheldon en Leonard.
«
»
20:05 The Big Bang Theory
Als Sheldons held, Dr. Stephen Hawking, op de universiteit langskomst wil hij hem koste wat het kost ontmoeten. Tijdens het bezoek is er, tot ongenoegen van Sheldon, een belangrijke taak weggelegd voor Howard.
«
»
20:30 Inglourious Basterds
In het door de nazi's bezet Frankrijk gaan Aldo Raine en zijn groep op jacht naar nazi's. Ze worden bijgestaan door een Duits actrice. Ook de Joodse bioscoopeigenares Shosanna speelt een belangrijke rol.
«
»
23:15 Snowpiercer
De bewoners van de Staart beramen hun volgende opstand. Hoofd Dienstverlening Melanie vraagt Layton, de leider van de Staartjes, om te helpen bij een onderzoek.
«
»
00:15 Snowpiercer
Na de poging tot opstand worden verschillende Staartjes gestraft. Layton en Remmer Till onderzoeken de eerste misdaad. Er doet zich een vreselijk ongeval voor.
«
»
01:10 Anoniem
Na een bedreiging door Stef Cabo heeft Saar de nacht op kantoor doorgebracht. Samen met haar collega Eva zoekt ze Stefs broer Chris op in de gevangenis. Jurre realiseert zich hoe groot de drugshandel op zijn school is.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers