TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:30 Lentebeelden
Sfeerbeelden vanuit verschillende Europese vakantiebestemmingen.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
16:45 Onze continenten
In Afrika zie je goed hoe enorme tektonische krachten een uniek landschap hebben doen ontstaan, een landschap dat een grote invloed heeft op de verschillende regio's, volkeren en culturen van het continent.
«
»
17:40 Joe Bonamassa: Guitar Man
De Amerikaanse gitarist Joe Bonamassa heeft de blues getransformeerd van een relatief marginaal genre naar een arenavullend spektakel. Hij toerde met B.B. King, van wie hij het vak leerde, en stond op het podium met grootheden zoals John Lee Hooker.
«
»
19:30 Vranckx
De rivieren Eufraat en Tigris dienen als economische ruggengraat voor miljoenen Syriërs en voorzien het hele Midden-Oosten van graan. Maar extreme droogte en de bouw van Turkse dammen die de watertoevoer inperken, bedreigen de landbouw.
«
»
20:00 Conquistadors: The Rise and Fall
Na het succes van Hernán Cortés bij de Azteken, zet conquistador Francisco Pizarro zijn zinnen op de verovering van de grootste beschaving in Amerika, die van de Inca's.
«
»
20:50 Narco Circus
Onder het bewind van Felipe Calderón eiste de oorlog tegen drugs duizenden levens. Zodra president Peña Nieto aan de macht kwam, begon de DEA arrestaties te plannen.
«
»
21:50 Dopesick
Richard Sackler en Purdue werken met het systeem om te voorkomen dat hun drugs de overhand krijgen. Bridget heeft een doorbraak in haar missie, Betsy bereikt een dieptepunt, Finnix verkent nieuwe wegen en Rick en Randy bereiden hun strafzaak voor.
«
»
22:50 Dopesick
Het strafrechtelijk onderzoek van Rick en Randy bedreigt het rijk van Richard Sackler. Activisten ondernemen actie tegen Purdue. Finnix probeert zijn geliefde gemeenschap te genezen die is geteisterd door verslaving.
«
»
23:55 De popcast
Stijn Van de Voorde laat in deze podcast samen met Otto-Jan Ham, Kirsten Lemaire, Thibault Christiaensen en Lennert Coorevits zijn licht schijnen over het popnieuws van de afgelopen week.
«
»
00:55 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers