TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
05:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Een magische lampenkap van zeilschepen en een theater van dansende grootvaders klokken.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Stoppeltje
Stoppeltje belandt middenin de besneeuwde bergen, waar hij bewusteloos raakt. Gelukkig wordt hij opgevangen door drie vriendelijke marmotten, die hem meenemen naar hun hutje. Dan arriveert Bob, de grote, onhandige yeti en het is gedaan met de rust.
«
»
06:15 Sarah doet yoga
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad en betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met Sokpop probeert ze leuke yogahoudingen uit. Iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Frits en Frats zijn ervan overtuigd dat de maan van kaas is. Wanneer Kaatje dit tegenspreekt, geloven ze haar niet. Tot kameraadje Sander hen aantoont dat de maan niet van kaas, maar van steen is.
«
»
06:25 Rintje
Rintje heeft geen zin om naar school te gaan. Hij doet alsof hij ziek is. Maar nepziek zijn is heel saai. Misschien kan hij toch maar beter aan mama vertellen dat hij eigenlijk alleen maar een beetje schoolziek is.
«
»
06:30 Dinostad
Ricky en Tyra willen niet dat het nacht is, want dan laat mama ze niet buiten spelen en moeten ze naar bed. Dus Ricky besluit de zon te vangen en te voorkomen dat deze de lucht verlaat.
«
»
06:35 Pingu in de stad
Pingu raakt bevriend met een speler van het lokaal voetbalteam die altijd op de bank zit. Pingu komt er snel achter dat zijn nieuwe vriend een verborgen talent heeft.
«
»
06:40 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:50 Dropje
Dropje maakt met Mijo een vleugelmachine om naar haar opa en oma te vliegen, want die wonen ver weg.
«
»
06:55 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
07:00 Simon Superkonijn
In bad vindt Simon het leuk om Gaspard bang te maken met een plastic octopus. Maar terwijl hij rondwaggelt in het bad, trekt hij per ongeluk de badstop eruit, waardoor het water wegloopt terwijl Simon doet alsof de reuzenoctopus hen wil opzuigen.
«
»
07:05 Pop Papierstad
Hooper heeft zijn eerste uitje georganiseerd en hij heeft aan alles gedacht. Maar Phoebe wil zó graag voor hem dat alles goed gaat dat ze het stranddagje daardoor juist in de war schopt.
«
»
07:15 Saïd & Anna
Sai?d en Anna zijn winkeltje aan het spelen met oude spullen. Sameer en Zonia moeten heel even weg. De winkel kan wel een momentje dicht. Maar als de ouders vertrokken zijn, doen Saïd en Anna de winkel weer open en gaan ze achter de toonbank staan.
«
»
07:25 Samson en Marie
De Burgemeester vertelt Samson en Marie dat hun busje te oud is en dus jammer genoeg weg moet, naar de schroothoop. Het duo is triest. Ze moeten met pijn in het hart afscheid nemen van hun geliefde busje...
«
»
07:30 Molang
Piu Piu wordt een officiële ambtenaar dankzij Molang, die hem heeft geholpen en aangemoedigd. Maar omdat hij het erg druk heeft met zijn werk, lijkt Piu Piu Molang al snel te zijn vergeten.
«
»
07:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Mush-Mush en zijn beste vrienden Chep en Lilit beleven in het bos allerlei avonturen. Ze beschermen het woud en hebben elk een unieke kracht. Mush-Mush praat met de natuur, Chep heeft een heel goed geheugen en Lilit geeft licht in het donker.
«
»
07:50 Lou
Elke woensdag gaat Lou's oogappel Tristan 's middags naar gitaarles en daarna naar een computerspelletjeswinkel. Er zijn dus genoeg gelegenheden voor Lou om hem toevallig tegen het lijf te lopen en hem eindelijk te spreken.
«
»
08:00 Schijtluizen
Sien en Thomas experimenteren met het sap van de reuzenberenklauw, en de gevolgen blijven niet onopgemerkt.
«
»
08:10 De Raad van Soekie
Eén dag per jaar wisselen leerlingen en leraars van plaats. Het lot beslist dat Pedro dit jaar directeur wordt voor één dag. Pedro leidt de school met harde hand. Zo moeten de leerlingen betalen om op een stoel te zitten. Soekie leidt het verzet.
«
»
08:30 De beroemde bereninvasie van Sicilië
De zoon van de berenkoning - een echte berenprins dus - is verdwenen. Vermoedelijk is hij meegenomen door mensen en woont hij nu in de mensenwereld. Alle beren gaan naar hem op zoek. Daarbij moeten ze afrekenen met een tovenaar.
«
»
09:50 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Tijdens het piratenspel vinden Piya en de kakkerlakken op zolder een vreemde kist die Oggy angstvallig bewaakt. Terwijl de kakkerlakken er alles aan doen om de inhoud te ontdekken, gedraagt Oggy zich vreemd, wat de jonge olifant zorgen baart.
«
»
09:55 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Piya ontdekt een ei in de tuin en laat het aan Oggy zien, die het gaat uitbroeden. Hoewel Piya aanvankelijk enthousiast is, wordt ze al snel in de steek gelaten door haar oom, die door het moederschap is getransformeerd.
«
»
10:00 Kapot gaan
Francisco uit #LikeMe, Jean-Romy uit Hoppers en Ketnet-wrapster Gloria nemen het tegen elkaar op in de gekste uitdagingen. De vraag is wie van hen het hardst kapot zal gaan.
«
»
10:10 Meisjes
Compilatie van videofragmenten van de webreeks 'Meisjes' die gedurende de week op de online platformen van Ketnet te zien waren. De reeks volgt hartsvriendinnen Luna, Amélie, Cleo en Fleur. Ze steunen elkaar door dik en dun, op school en daarbuiten.
«
»
10:35 Heldenland Weekend
De Helden gaan op zoek naar een locatie voor Heldenland en vinden die in Tienen. Ze nodigen kinderen uit met tekeningen en maquettes van hun droomspeeltuinen en vertrekken met die ideeën naar Griekenland.
«
»
11:15 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Oggy wordt door Piya gezien als een superheld nadat hij haar heeft gered van Kevins drone. Hij sluit een deal met de kakkerlakken. In ruil voor voedsel, brengen ze zichzelf in gevaar om gered te worden door Super Oggy.
«
»
11:25 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
11:40 De Faker
Sander probeert te ontdekken wie er niet thuishoort bij de Familie Cnudde. Deze gezellige familie met opa uit Sint-Pieters-Leeuw gaat het Sander niet gemakkelijk maken. Gloria en Sarah kijken vanuit de Fakerbus mee met de zoektocht van Sander.
«
»
12:00 Helden
Spannend programma waarin vier waaghalzen hun krachten bundelen om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Sieg, Dempsey, Nico en Maureen en zijn dan ook helden in hart en nieren.
«
»
12:10 Ket & Doc
De elfjarige Jip is voor het eerst verliefd. Daar wil zijn kleine zusje Fien van negen jaar alles over weten. Ze is nieuwsgierig, maar ook een beetje jaloers en bang dat hun onafscheidelijke band verbroken kan worden.
«
»
12:25 GameKeepers
Mats en Sari komen terecht in een verlaten gesticht uit 1950 waar waan en werkelijkheid door elkaar lopen. De gamekey is een pop die een geheim met zich meedraagt. De opdracht is Geef terug wat is afgenomen. Maar wat wil dat zeggen?
«
»
12:50 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
13:00 Onze natuur
Om te voorzien in zijn eigen voorbestaan heeft de mens zich toegelegd op landbouw. Daarvoor is ruimte nodig, open ruimte waarin gewassen kunnen groeien en vee kan grazen. Maar andere diersoorten hebben deze rijke oases ook nodig.
«
»
13:25 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Wanneer Piya gefascineerd raakt door magie, willen Oggy en Jack haar hun goochelkunsten tonen. Er ontstaat een strijd tussen deze goochelaars en de katten vergeten bijna Piya, die graag deel zou uitmaken van de show.
«
»
13:30 Spike en de magische steen
Als een beer een magische steen steelt om het water in het bos voor zichzelf te houden, proberen een dappere egel en een verlegen eekhoorn de steen terug te halen.
«
»
14:50 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Oggy laat Piya, Kevin en de kakkerlakken op pad gaan. Kevin speelt echter bij alle activiteiten vals met de hulp van Bob. Oggy heeft niets door en Piya raakt steeds meer gefrustreerd. Boos op het onrecht raken de kakkerlakken betrokken.
«
»
14:55 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
De coole kat Oggy en de speelse olifant Piya beleven gekke avonturen, terwijl kakkerlakken al hun plezier proberen te verpesten.
«
»
15:00 Rox
Op de luchthaven wordt een kist met vierentwintig mosterdgasbommen onderschept die verstopt zaten in een vliegtuig met als bestemming Afrika. Team Rox moet van de kolonel uitzoeken waar deze gevaarlijke wapens vandaan komen en de wapenhandel stoppen.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Trees krijgt haar schilderijen maar niet verkocht aan Hans van de Galerij. Trees besluit haar tentoonstelling in de ijssalon te houden. Er staan zoveel schilderijen dat de ijssalon niet meer gezien kan worden.
«
»
15:30 Molang
De beste vrienden Molang en Piu Piu zijn op vakantie en proberen overal van de zon te genieten, maar Piu Piu wordt voortdurend achtervolgd door een grappige wolk die hem te veel ongewenste schaduw geeft.
«
»
15:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Mush-Mush en zijn beste vrienden Chep en Lilit beleven in het bos allerlei avonturen. Ze beschermen het woud en hebben elk een unieke kracht. Mush-Mush praat met de natuur, Chep heeft een heel goed geheugen en Lilit geeft licht in het donker.
«
»
15:50 Mr. Magoo
Mr Magoo is een vriendelijke man die vaak per ongeluk in de problemen komt maar altijd graag anderen helpt. Door zijn gebrek aan een bril veroorzaakt hij echter voortdurend rampen.
«
»
15:55 Mr. Magoo
Mr Magoo is een vriendelijke man die vaak per ongeluk in de problemen komt maar altijd graag anderen helpt. Door zijn gebrek aan een bril veroorzaakt hij echter voortdurend rampen.
«
»
16:00 Imago
In het hart van de Sarawi-woestijn worden de helden verrast door de gewapende Bracognards. Ze richten op Zayn, maar missen hun doel en verwonden in plaats daarvan Shiqq; de piloot is besmet met Darkness-gif.
«
»
16:25 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Piya ziet Kevin vertrekken en ziet Bob huilend zijn ogen uitkijken. Ze nodigt de hond uit om de dag door te brengen aan het meer met Oggy en de kakkerlakken. De hond blijkt een echte lastpost te zijn en verandert hun uitje in een nachtmerrie.
«
»
16:30 Rox
Tijdens het vierlandentoernooi slaat het paard van prinses Sofia van Pruisen op hol. Het gaat niet om een ongeluk, want er is een dreigbrief gevonden. De opdracht van de kolonel voor Team Rox is duidelijk: bescherm prinses Sofia met jullie leven.
«
»
17:00 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Oggy kan niet langer dagelijkse taken uitvoeren zonder Piya's hulp en voelt zich infantiel. Dus duwt hij de kleine olifant aan de kant om zijn onafhankelijkheid terug te krijgen. Piya voelt zich afgewezen door haar oom die haar hulp niet langer wil.
«
»
17:10 Nachtwacht
Reika, een oude vriendin van Vladimir, duikt plots op in Schemermeer. Het lijkt een hartelijke ontmoeting tussen de twee te zijn, maar Keelin en Wilko vertrouwen het niet helemaal.
«
»
17:35 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
17:50 Kapot gaan
Francisco uit #LikeMe, Jean-Romy uit Hoppers en Ketnet-wrapster Gloria nemen het tegen elkaar op in de gekste uitdagingen. De vraag is wie van hen het hardst kapot zal gaan.
«
»
18:00 Ket & Doc
Een dochter uit een circus familie heeft grote dromen en ambities.
«
»
18:15 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
18:30 Wannabe's
Mike en Shoana proberen de bekende modeontwerpster Davina Divani warm te maken voor een kledinglijn van 'So Shoana'. Maar ze voelt niet meteen een klik. Ook al is Davina erg arrogant, toch toch willen Mike en Shoana vrienden worden met haar.
«
»
18:45 De Hoppers
Arno wil dit jaar voor de eerste keer de Hopper Cup winnen. Daria heeft zich ingeschreven voor een zomerkamp van NASA. Ze hoopt dat ze toegelaten wordt.
«
»
19:05 De Raad van Soekie
Al het turnmateriaal is stuk. Soekie belooft dat ze voor een nieuwe trampoline zal zorgen. Pedro eist dat indien dit Soekie niet lukt tegen het einde van de week, ze moet opstappen als voorzitter van de leerlingenraad.
«
»
19:20 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Piya heeft een tol gekregen en Oggy wil er dolgraag mee spelen. De kleine olifant verijdelt de listen van haar oom om het kostbare geschenk te stelen door het als een spel te zien, zonder te vermoeden wat de tol werkelijk betekent voor Oggy.
«
»
19:30 Vanille
Vanille, een kleine Parisienne die net in Guadeloupe is geland, belandt in een avontuur vol mysterie, bijzondere karakters en een magische bloem. Het is een vakantie om nooit te vergeten.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
20:40 Sportweekend met VGT
Een uitgebreid overzicht van de sportactualiteit. Getolkt in Vlaamse Gebarentaal, oftewel VGT.
«
»
21:15 Juliet
Het onderzoek naar de moord op Jeffrey Bauwens komt in een stroomverstelling. In de hoop de definitieve waarheid naar boven te halen, gaat Juliet in de fout en dreigt ze het hele onderzoek in gevaar te brengen.
«
»
22:00 Flikken Maastricht
Een jonge student wordt dood aangetroffen bij een vuilcontainer. Hij is door verstikking om het leven te gekomen. Het blijkt dat de vader van de jongen recent slachtoffer is geworden van een drugsoorlog tussen twee Limburgse bendes.
«
»
22:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers