TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 Mad Dogs
De mannen zitten opgesloten in hun Zuid-Afrikaanse huis, terwijl een man die is gewapend met een geweer het terrein afstruint. Hij stuit op een Mallorcaanse drugsbende die uit is op revanche.
«
»
02:50 Mrs Sidhu Investigates
Boksliefhebber Tez is opgetogen wanneer Mrs. Sidhu een cateringklus krijgt bij een groot boksevenement. Maar als een van de boksers wordt ontvoerd voor losgeld, kan ze het niet laten om op onderzoek te gaan.
«
»
03:35 Scott & Bailey
Wanneer Rachel wordt bekritiseerd voor de trage vooruitgang van het onderzoek, verscherpt ze haar focus. Scott en Bailey moeten belangrijke beslissingen nemen over hun toekomst.
«
»
04:25 DCI Banks
DCI Banks en DS Annie Cabbot moeten een brandstichting op een woonboot onderzoeken. In de boot wordt het verkoolde lichaam van Leslie Whittaker gevonden.
«
»
05:10 DCI Banks
Banks richt zijn onderzoek op de leider van een bende die in kunstvervalsingen handelt, nadat Tom McMahon om het leven komt bij een verdachte brand. Banks realiseert zich dat hij nu een seriemoordenaar op het spoor is.
«
»
06:00 The Chelsea Detective
Een man ontdekt een geschreven boodschap op zijn spiegel. Vervolgens komt hij onder een trein. Het is de vraag of het een ongeluk betreft, of dat er meer aan de hand is. Inspecteur Max Arnold en zijn team onderzoeken de zaak.
«
»
06:45 Death in Paradise
Jack en het team vinden een nest met addertjes wanneer een dierentuineigenaar gedood wordt met een kalmeringspijltje. Iedereen heeft een alibi.
«
»
07:40 Death in Paradise
De presentator van een televisieprogramma wordt dood aangetroffen. Hij is verdronken. Iedereen kijkt al snel met argusogen naar de crew.
«
»
08:35 Rosemary and Thyme
Wanneer Rosemary en Laura aan de slag gaan om een wilde tuin te creëren op het landgoed van rockster Nev Connolly, stuiten ze op botten van een renpaard en van een jonge vrouw.
«
»
09:25 Rosemary and Thyme
Spa-eigenares Frances Caldecott vraagt Laura en Rosemary om haar tuin met waterpartijen te restaureren. Maar wanneer Frances wordt vermoord, duiken Rosemary en Laura in de geheimen van de familieleden van Frances.
«
»
10:15 Mrs Sidhu Investigates
Mrs Sidhu en Tez verzorgen de catering voor de opnames van een populaire fantasy-serie. Maar als een lid van de cast dood in de bossen wordt gevonden, maakt fantasy plotseling plaats voor harde realiteit.
«
»
11:05 Midsomer Murders
Barnaby en Troy worden geconfronteerd met een bijzonder ingewikkelde zaak. Een ongeval dat gebeurde tijdens de restauratie van een kanaal blijkt opzettelijk gebeurd te zijn. Het onderzoek leidt naar een groep gewelddadige tieners.
«
»
11:50 Midsomer Murders
Barnaby en Troy worden geconfronteerd met een bijzonder ingewikkelde zaak. Een ongeval dat gebeurde tijdens de restauratie van een kanaal blijkt opzettelijk gebeurd te zijn. Het onderzoek leidt naar een groep gewelddadige tieners.
«
»
12:45 Midsomer Murders
Barnaby krijgt een nieuwe assistent, sergeant Scott. Hij krijgt meteen de vuurdoop, wanneer hij als eerste opdracht een moord moet oplossen. Het lichaam van Fiona Thompson wordt gevonden na een avond dansen op een Spaans feest.
«
»
13:35 Midsomer Murders
Barnaby krijgt een nieuwe assistent, sergeant Scott. Hij krijgt meteen de vuurdoop, wanneer hij als eerste opdracht een moord moet oplossen. Het lichaam van Fiona Thompson wordt gevonden na een avond dansen op een Spaans feest.
«
»
14:25 Miss Scarlet and the Duke
Eliza is de eigenaar van het detectivebureau, maar ze ondervindt obstakels doordat ze een vrouw is.
«
»
15:20 Beyond Paradise
Er is ingebroken in een woning, maar de hoofdverdachte zat op het moment van inbraak vast op het politiebureau. Het is Esther die de radeloze Humphrey de juiste kant op wijst, zodat het raadselachtige misdrijf kan worden opgelost.
«
»
16:35 Death in Paradise
Een passagier gaat aan boord van een vlucht naar Dominica, om vervolgens doodgeschoten te worden aangetroffen op Saint Marie grond. De piloot en stewardess ontkennen het slachtoffer ooit in hun vliegtuig te hebben gezien, wat argwaan wekt.
«
»
17:50 Dickensian
Een potentiële rivaal in Satis House is voor Compeyson reden tot bezorgdheid. Als een dronken grap gevaarlijk uitpakt, realiseert Arthur zich hoe ver Compeyson bereid is te gaan om zijn doel te bereiken.
«
»
18:20 Dickensian
Arthur is moed aan het verzamelen om Matthew Pocket in vertrouwen te nemen, voordat Compeyson zijn plan voortzet om Satis House van zijn rivaal af te pakken. Inspecteur Bucket krijgt Edward Barbary in het vizier.
«
»
18:50 Ghosts
Door een persoonlijk kerstgeschenk van Alison begint Pat aan zijn eigen identiteit te twijfelen. De geesten willen Alison verrassen met een kerstcadeau, en eerste kerstdag verloopt voor Mike en Alison anders dan gepland.
«
»
19:25 Ghosts
Na het verlies van hun B&B-activiteiten wil Mike met Alison hun financiële situatie bespreken. Maar Alison is drukker met het nemen van wraak op de geesten vanwege 1 april.
«
»
20:00 Harry Wild
Een etentje in de woning van Lawrence Cavendish, een oud-collega van Harry, neemt een dodelijke wending wanneer de gasten opeens allemaal hevig moeten overgeven, met uitzondering van Harry.
«
»
21:00 The Castaways
Erin raakt verder verstrikt in een gevaarlijk complot dat ze niet begrijpt en brengt zichzelf in gevaar in de hoop dichter bij de verblijfplaats van haar zus te komen.
«
»
22:00 Silent Witness
Wanneer onder het King's Cross Station-museum acht lichamen worden ontdekt, doet het team onderzoek in het verleden en het heden om de identiteit van de man die de King's Cross-seriemoordenaar wordt genoemd te achterhalen.
«
»
23:15 Silent Witness
Nikki, Jack en het team komen voor nieuwe onverwachte wendingen te staan terwijl ze samen met de politie meerdere scenario's onderzoeken bij het oplossen van een twintig jaar oude zaak.
«
»
00:30 Smother
Anna besluit de confrontatie aan te gaan met haar nieuwe stiefvader Paul over hun onenightstand en nodigt hem uit in het hotel. Na de zoveelste ruzie met Val grijpt Elaine weer naar de fles.
«
»
01:25 Scott & Bailey
Rachel weet dat het overlijden van het laatste slachtoffer voorkomen had kunnen worden. Janet heeft moeite om haar verantwoordelijkheden op privé- en op professioneel vlak in evenwicht te houden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers