TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
14:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:15 Joe
Muziekprogramma.
«
»
15:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
16:15 Slisse & Cesar
Jan en Rik zoeken verwoed naar een manier om Melanie en Slisse de deur uit te krijgen. De jongelui willen een houseparty geven en dat zien Jan en Rik uiteraard absoluut niet zitten.
«
»
16:45 SOS Piet
Bonen in tomatensaus. Sophie uit Vorst wil dit gerechtje graag zelf kunnen maken zodat ze het niet meer uit blik hoeft te kopen. Dat is gezonder en goedkoper, maar haar eigen versie smaakt heel flets. Piet gaat haar graag een handje toesteken.
«
»
17:20 SOS Piet
Béarnaisesaus bereiden volgens de strikte regels, garnaalkroketten bakken zonder dat ze openbarsten, en het openen van oesters. Piet Huysentruyt schiet Magda, Heidi en Annemie te hulp.
«
»
17:50 SOS Piet
De steak van Inge wil maar niet lukken, het bladerdeeg van Jacqueline blijft steeds droog, en de chocolademousse van Carine is niet wat het moet zijn. Gelukkig is Piet Huysentruyt er om de dames te helpen.
«
»
18:25 SOS Piet
Mayonaise die schift tijdens de bereiding, stoofvleessaus die niet wil binden en biscuits die niet willen rijzen. Problemen waar Piet Huysentruyt wel raad mee weet. An, Myriam en Wim roepen zijn hulp in.
«
»
18:55 SOS Piet
Witloof in kaassaus met te veel water, gebakken vis die steeds uit elkaar valt en tiramisu die te vloeibaar uit de koelkast komt. Piet Huysentruyt heeft de oplossing voor Els, Inge en rebecca.
«
»
19:30 De Rodenburgs
De brief van Marie-Claire stuurt een schokgolf door de Rodenburgs. Op de familievergadering wacht hun een verrassing van formaat. Er moeten blijkbaar heel wat oude rekeningen worden vereffend.
«
»
20:25 De Rodenburgs
Hanne is razend op Freya. Het blijkt namelijk dat het interview dat ze aan het blad Jetset heeft gegeven om het imago van Simon te verbeteren, als een boemerang in haar gezicht terugkomt.
«
»
21:20 De Rodenburgs
Na een wilde nacht fuiven rijdt een dronken Olivier, met een al even dronken Freya naast zich, een fietser aan. Hij maakt zich echter uit de voeten. Bénédicte vraagt haar zus Marie-France om hulp.
«
»
22:10 De Rodenburgs
Fred denkt dat zijn dochter in Inda zit, want hij heeft haar op een foto gezien. Hij wil er onmiddellijk naartoe en is voor geen rede vatbaar. Intussen krijgt Claudia Isabelle aan de praat.
«
»
23:05 Slisse & Cesar
Slisse vindt dat Cesar te veel vrije tijd heeft en stelt zijn boezemvriend aan als butler. Maar wanneer Melanie en Slisse tegelijkertijd een beroep doen op hun nieuwe kracht, zitten ze met een probleem.
«
»
23:35 All Saints
Paula's zoon Max vertoont ernstige gedragsstoornissen. Ze vraagt zich af of zijn toestand met medicatie kan verbeteren. Mitch en Terri vinden de zwangerschap reden genoeg om op zoek te gaan naar een nieuwe woning.
«
»
00:25 All Saints
Jared neemt risico's om de heroïneverslaafden, die in de ondergrondse tunnels leven, te helpen. Hij kan niet voorkomen dat een van hen aan een overdosis sterft. Ondertussen realiseert Kylie zich hoe leeg haar leven is buiten het werk.
«
»
01:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers