TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Een ontdekkingstocht door muzikale groenten, een kleurrijke disco en een boekenjongen die een graafmachine maakt.
«
»
06:05 Bumba
Bumba, Arro, Poppa en Bumbalu eten samen bananen in de ruimte. Arro leert het woord 'raket'.
«
»
06:10 Dimitri
Badou de kameleon speelt verstoppertje met Dimitri. Tama, het aapje, duikt ook op, maar zorgt voor problemen. Badou dreigt gewond te raken. Het is aan Dimitri om de situatie op te lossen.
«
»
06:15 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Viktor wil kamperen met Kaatje, maar dat ziet Kaatje niet zitten. Wanneer kameraadje Mona laat zien hoe leuk het is om in een tentje te slapen, gaat Kaatje toch overstag.
«
»
06:25 Knofje
Knofje is een eigenzinnig meisje van viereneenhalf. Ze woont met haar moeder, vader en babyzusje Elisabeth in een flat waar ze van alles beleeft. Knofje onderzoekt dingen die normaal lijken te zijn voor ons, maar die buitengewoon zijn voor haar.
«
»
06:30 Monty & Co
Lulu helpt Sam met een schram op zijn hand en krijgt te horen dat ze goed zou zijn in verpleging. Ze wil meer patiënten. Eddie slaagt erin om in de watten gelegd te worden, maar Monty zit in het verband als een mummie.
«
»
06:45 Odo
Wanneer Odo's kevertje sterft, weet Doedel niet hoe ze haar vriend kan opbeuren.
«
»
06:50 Pop Papierstad
Er is een bananenoverschot in Pop Papierstad. Dus bedenken de vrienden de Bananengaan Hindernisbaan.
«
»
07:00 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
07:05 Toet Toet Cory Carson
Mama en papa hebben een speciale dag, omdat zij hun jubileum vieren. Cory en Chrissy helpen hun drukke mama om een speciaal diner voor papa te bereiden. De middag zit vol verrassingen.
«
»
07:15 Aap, Poot, Pies
Aisia heeft vandaag zo'n honger dat ze zelfs de vissen voor de pelikanen zou willen opeten. Gelukkig word ze uitgenodigd voor een noedelsoepje op een Chinees verjaardagspartijtje, maar ze kan eigenlijk niet met stokjes eten.
«
»
07:25 Samson en Marie
Van Leemhuyzen vraagt aan Samson en Marie om voor hem een vaas op te halen bij het postkantoor. Marie laat de vaas vallen en deze valt in scherven uiteen. Dit is een ramp. Marie doet haar best om de stukken te lijmen en weer tot een vaas te puzzelen.
«
»
07:30 Plankgas naar de Spelen
In de eerste opdracht draait het om balsporten: de leerlingen moeten zo veel mogelijk ballen in het juiste doel scoren. Lynn ontmoet de Red Lions, die opnieuw een gouden hockeymedaille willen bemachtigen op de Spelen.
«
»
07:55 Zig & Sharko
Marina wil haar vader de klepels laten zien, maar ze is bang voor zijn reactie. Als hij aankomt om haar te vragen hem op de troon te vervangen, doet de zeemeermin er alles aan om ervoor te zorgen dat hij de tapdans niet ziet.
«
»
08:00 #LikeMe
Directeur Wolfs geeft geen toestemming om een feest te organiseren, dus doen Caro en Emma het gewoon achter zijn rug. Met de hulp van Merel en de groep plannen de twee meisjes een episch feestje. Maar de avond neemt al snel een dramatische wending.
«
»
08:30 Nachtwacht: De poort der zielen
De bewoners van het ogenschijnlijk stille dorpje Schemermeer maken zich op voor een groot dorpsfeest. De vreugde is echter van korte duur als blijkt dat enkele kwade wezens uit de onderwereld het op Schemermeer gemunt hebben.
«
»
10:00 Molang
Molang en Piu Piu veranderen per ongeluk een plastic dinosaurus in een gigantische dinosaurus.
«
»
10:05 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
10:10 Zig & Sharko
Marina experimenteert met haar nieuwe benen en ontdekt dat ze magisch zijn. Ze heeft grote moeite om ze onder controle te houden, dus maakt Zig van de gelegenheid gebruik om haar te bijten.
«
»
10:20 De WieWats
Het schoolreisje is elk jaar hetzelfde. Gingen ze maar eens naar de maan voor de verandering. Ollie tekent een raket en daar gaan ze. Maar de maan is saai, want er is alleen maar een museum.
«
»
10:30 De Smurfen
Hippe Smurf geeft een van de smurfen een make-over zodat deze op Grote Smurf lijkt.
«
»
10:40 De Smurfen
Lolsmurf zorgt ervoor dat Dichtersmurf een sensationeel maar nep nieuwtje schrijft voor de krant.
«
»
10:55 De kleine Nicolas: Joepie, vakantie!
Iedereen is uitgenodigd op het verjaardagsfeestje van Geoffroy, en ook Nicolas heeft er zin in. De vrienden beleven allemaal een leuke tijd, behalve Albert.
«
»
11:05 De kleine Nicolas: Joepie, vakantie!
Tijdens een ware krabbeninvasie is Nicolas niet erg op zijn gemak bij het idee om een krab te vangen die hem kan knijpen.
«
»
11:15 Zig & Sharko
Marina realiseert zich de kracht van haar slippers niet en maakt een gapend gat in het midden van het strand door haar enorme voet met geweld in het zand te planten. De strandgangers zijn woedend en Marina wil haar fout goed maken.
«
»
11:20 Coop Troep
Agnes roept de troep om hulp om Reggie's verrassingsverjaardagsfeestje te organiseren. Flo probeert Reggie weg te houden van het huis totdat hij besluit weg te sluipen en een wilde tijd te beleven.
«
»
11:30 Mr. Magoo
Terwijl hij in het park is, denkt Magoo dat hij in het regenwoud van de Amazone is. Hij vindt het pluchen speelgoed van Fizz en verwart het met het legendarische beeld van de Nanoschaal en besluit het object voor zonsondergang terug te brengen.
«
»
11:40 Ninja Express
Terwijl hij op zoek is naar de mysterieuze Yeti, bestelt Daiyu, de online avonturier, een blikopener. Maar terwijl ze proberen te leveren, realiseren de Ninja's zich dat de Yeti niet gevonden wil worden.
«
»
11:50 Zig & Sharko
Marina's nagels zijn vies. Bernie biedt haar een manicure aan, maar Marina weigert. Sharko is erg geïnteresseerd en laat zijn nagels doen. Sharko is een fan van zijn manicure, maar is bang dat hij hem beschadigt. Zig maakt van deze angst gebruik.
«
»
12:00 Imago
Op de berg Talaji ontdekken de helden een tempel gewijd aan Ayyur, de Primago van het IJs. Kemi heeft echter geen tijd om haar vrienden de heilige offers te laten zien die ter ere van haar zijn gemaakt, want Aspic heeft ze al opgeslokt.
«
»
12:20 Girls of Olympus
Auron praat voor het eerst met zijn dochter Sid en vertelt haar hoe hij in de Symphalis terecht is gekomen. Later laat hij haar een splinter obsidiaan zien, gemaakt van een traan van Sid toen hij in de afgrond is gevallen.
«
»
12:45 Kratts in het wild
Als de fruitvlieg van Martin, Juice genaamd, sterft, wil Jimmy weten of dieren ouder dan honderd jaar kunnen worden. De Kratts beginnen aan een missie om de oudste wezens op aarde te ontdekken.
«
»
13:05 Kosmoo
Wanneer Aurelie haar overwinning wil vieren en haar gouden medaille wil opdragen aan haar vader, blijkt dat de medaille verdwenen is. Robbe en Ellis ontdekken dat er kwade opzet in het spel is.
«
»
13:30 Lucas en zo
Jeff valt op zijn hoofd en lijdt aan geheugenverlies. Het hele gezin komt bij elkaar om gezamenlijke herinneringen op te halen.
«
»
13:40 De Hoppers
Elk jaar strijden de Hoppers onderling voor winst in de Grote Hopper Quiz. Dit jaar is er een extra deelnemer, namelijk de dochter van directrice Dezeure en eeuwige rivale van Daria: Olivia. Ze krijgt hulp vanuit onverwachte hoek.
«
»
14:00 De Faker
Op het eerste gezicht lijkt het een doodgewoon gezin, maar er klopt iets niet. Eén iemand hoort er eigenlijk niet thuis en doet maar alsof. Al meteen aan de deur maakt de familie Lemkens uit Genk het Gloria niet gemakkelijk, want ze spreken Spaans.
«
»
14:20 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
14:30 GameKeepers
Mats en Sari komen terecht in een duikboot. In een prachtige onderwaterwereld moeten ze op zoek naar een schat. De opdracht van het spel luidt "Vind de verloren parels en geef ze terug aan de zee".
«
»
14:55 Wannabe's
Wanneer Lisette met haar tarotkaarten voorspelt dat Mike dringend zijn kinderdroom moet waarmaken, of dat hem anders iets ergs overkomt, vraagt Mike zich af waar hij als kind van droomde. Een oude foto biedt het antwoord: een speeltuin.
«
»
15:15 Coop Troep
De missie van vandaag bestaat uit het schoonmaken van de vissenkom van goudvissenpaar Fred en Frieda. Klinkt eenvoudig genoeg, tot Fred en Frieda per ongeluk het riool in worden gespoeld.
«
»
15:25 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
15:30 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
15:40 Lena & Benedict
Lena vertelt op school over de hereniging met Benedict. Klasgenoot Summer begint Lena onmiddellijk te pesten. Juf Carola vertrouwt het niet en wil erg graag een ontmoeting met Benedict.
«
»
16:05 Wannabe's
Olly wordt aangenomen bij Video King, een videobedrijfje dat online wil scoren. Om aan haar volgers te tonen dat ze een dierenvriend is, gaat Shoana vloggen met een echte kat. Die vlog gaat meteen de mist in, en dus mag Olly aan de slag als kat.
«
»
16:20 Mr. Magoo
Magoo kijkt ernaar uit om elke ochtend verse eieren te eten, maar de kip Janine is verdwenen. Hij gaat naar het huis van Wezel en verwart Fizz met de vogel. Hij vangt haar en sluit haar op in zijn kippenhok.
«
»
16:30 De Strafste Sporter
Julie is goed op weg om binnen een paar jaar mee te kunnen naar de Olympische Spelen voor BMX-race. Geen tricks, maar keihard racen over een hobbelig parcours. Dat het een gevaarlijke sport is merkt vooral Diete aan den lijve.
«
»
16:55 Trefbal Royale
Trefbaltornooi waarin acht Ketnet-teams strijden om de titel van de ultieme trefbalkampioen.
«
»
17:05 Spring
Tussen Chantal en Katrijn is alles terug koek en ei. Maggy moet beslissen of ze naar Parijs vertrekt voor een dansopdracht. Roger en David zijn nog steeds koortsachtig op zoek naar de graffitispuiter.
«
»
17:30 Spring
Het feestje voor Maggy wordt een groot succes. Roger voelt zich volledig in zijn nopjes tijdens de hotdogparty. De meisjes maken ondertussen voor het eerst kennis met de nieuwe danslerares.
«
»
17:50 Kapot gaan
Gloria trekt met Gio en Louis naar Plopsaland De Panne waar ze kapot gaan onder druk. Ze ondervinden hoe het is om een dagje onder gigantische tijdsdruk te werken in een overvol pretpark.
«
»
18:00 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
18:05 Nachtwacht
Een visser keert niet terug van zijn laatste uitje. Onze helden en Cooper gaan naar hem op zoek, maar er is geen spoor van hem te vinden. Aan het meer voelt Keelin een aanwezigheid, en ze vermoedt dat ze te maken hebben met een waterwezen.
«
»
18:30 De camping
Deze keer wordt Lea uitgedaagd door Andrine - het is tijd voor een duel.
«
»
18:35 Trefbal Royale
Trefbaltornooi waarin acht Ketnet-teams strijden om de titel van de ultieme trefbalkampioen.
«
»
18:50 De Hoppers
Arno wil veel geld verdienen en maakt zijn eigen superheldenfilm met een laag budget. Mo speelt de rol van superheld 'Mosselman'. Geert speelt de slechterik en moet een gevaarlijke stunt uitvoeren. Mo's allergie voor mossels speelt hem parten.
«
»
19:05 Gogogooris
Kenji Gooris leert tips over penalty's van Club Brugge-spelers Hans Vanaken en Cyril Ngonge.
«
»
19:15 De Raad van Soekie
De lessen maatschappijleer zijn fel verouderd. De meisjes moeten leren strijken en de jongens mogen de krant lezen. Soekie komt in opstand en wil dat meisjes en jongens als gelijken worden behandeld.
«
»
19:30 Find Me in Paris
Lena en Claudine bedenken een plan om Nico's armbandje te stelen om hem te ontwapenen, en daarmee Ines haar herinneringen terug te geven. Henri neemt in 1905 contact op met Frank, met het verzoek om hem te helpen de armband opnieuw te configureren.
«
»
19:55 Where's Chicky?
Chicky, het schattige kuikentje, bezoekt de Notre-Dame in Parijs, Frankrijk.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
20:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers