TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
09:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:55 Walker, Texas Ranger
Wapenhandelaar Randall Hooks wordt door Walker gedood tijdens een interventie. Randalls oudere broer, huurling Caleb Hooks, neemt wraak door een FBI-agent te vermoorden en Walker te ontvoeren.
«
»
15:45 Walker, Texas Ranger
Een televisiecrew volgt Trivette op de voet terwijl hij een voortvluchtige agent probeert te vangen. Walker laat het neefje van de burgemeester hem volgen om hem te laten zien hoe het leven van een Ranger eruitziet.
«
»
16:35 Motorway Cops: Catching Britain's Speeders
Agenten Matt en Ian starten een onderzoek nadat een elfjarig kind wordt aangereden door een busje.
«
»
17:30 Mr. Bean
Mr. Bean belandt, op de een of andere manier, met een vreemd persoon in een pashokje. Alsof dat nog niet gek genoeg is ontmoet hij de koningin ook nog.
«
»
18:00 De Familie Backeljau
Er is telefonisch ingebroken in de computer van de NASA en de Space Shuttle vliegt achteruit. De politie komt langs en verdenkt de Bomma van dit strafbare misdrijf. Maar de familie bezit geen computer, en de Bomma zit al een week braaf in haar kamer.
«
»
18:30 De Familie Backeljau
Het botert niet zo goed bij de Backeljaus. Maria is niet te spreken over Cois' inzet in het huishouden en Franky vindt Cois' legerverhalen flauwekul. Lionel weet de familie weer bij elkaar te brengen, maar dan komt Lionel met een blauw oog thuis.
«
»
19:00 De Familie Backeljau
Die rosse doe-het-zelvers van over de deur zijn door de Backeljaus vakkundig weggepest. Er trekken nieuwe overburen in en de familie zet zich aan het gluren. Ondertussen wordt er in de straat een wedstrijd voor paalwerpers georganiseerd.
«
»
19:30 De Familie Backeljau
De Miss Luchtbalverkiezing staat voor de deur. Als de Bomma naast Sabrina ook Janine begint te coachen, ontstaat er grote rivaliteit tussen de twee. De Bomma kiest voor Janine. Sabrina is ontroostbaar. Maria biedt zich aan als Sabrina's nieuwe coach.
«
»
20:00 De Familie Backeljau
De Backeljaus houden zich bezig met het milieu, omdat het milieubewustzijn van de Belgen ondermaats blijkt te zijn. Zo wordt er zelfs overgeschakeld op vegetarisch eten met veel vlees en wordt een milieu-actiegroep opgericht.
«
»
20:30 Magnum Force
Inspecteur Harry Callahans onderzoek naar enkele moorden leidt naar zijn eigen politiebureau. Hij ontdekt dat alle slachtoffers zijn gedood met een .357 Magnum revolver.
«
»
22:50 Jacques Vermeire: Compilatie Zaalshow IV
Compilatie van de vierde zaalshow van comedian Jacques Vermeire waarin verschillende legendarische typetjes de revue passeren.
«
»
00:05 60 Days In
De vrijwilligers proberen geaccepteerd te worden binnen de verschillende groepen in de gevangenis. Eén van hen belandt in een confrontatie die fysiek dreigt te worden.
«
»
00:55 60 Days In
Monalisa vindt het leven achter de tralies zwaar. Quintin probeert zijn dochter te bellen. Ryans celgenoot heeft een gewelddadige confrontatie met een andere gevangene.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers