TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 Midsomer Murders
Barnaby vindt de overeenkomsten tussen een verdrinking en een andere zaak treffend. Het lichaam van het slachtoffer verdwijnt namelijk na haar dood. Ook haar baby, die ze op de oever van de rivier achterliet, is verdwenen.
«
»
02:55 Midsomer Murders
Barnaby vindt de overeenkomsten tussen een verdrinking en een andere zaak treffend. Het lichaam van het slachtoffer verdwijnt namelijk na haar dood. Ook haar baby, die ze op de oever van de rivier achterliet, is verdwenen.
«
»
03:40 The Watch
Carcer heeft alles wat hij nodig heeft om de macht te krijgen over de Nobele Draak en Ankh-Morpork te vernietigen. Er heerst chaos in de straten en de Dood bereidt zich voor op een drukke dag. De stadswacht moet de stad zien te redden.
«
»
04:25 Unforgotten
Het onderzoek naar het verleden van David Walker doet het team vermoeden dat hij veel psychologische problemen had. Marion heeft met Cassie een gesprek over haar verleden, dat al snel stekelig wordt.
«
»
05:10 Unforgotten
Als er een zorgwekkende beschuldiging geuit wordt over David, onderzoekt het team de zaak opnieuw, waarbij ze het ook van deze kant bekijken. Marion heeft ondertussen op haar werk problemen die ook haar persoonlijke leven in gevaar brengen.
«
»
06:00 Ghosts
Mike maakt zich steeds meer zorgen over de toekomst. Het stel denkt erover een stuk land te verkopen, tot grote woede van Lady Button. Misschien worden de gedichten van Thomas eindelijk gepubliceerd.
«
»
06:30 Death in Paradise
De gespannen, afgemeten detective Richard Poole is aangekomen op het Caribische eiland Saint-Marie. Hij wordt meteen aan het werk gezet: in een gesloten paniekkamer wordt het dode lichaam van een Engelse politieagent gevonden.
«
»
07:25 Death in Paradise
Het lichaam van de pas getrouwde Lisa Moore wordt gevonden in een kamer waarvan zij geen sleutel had. Het onderzoek leidt detective Richard Poole tot de conclusie dat ze een affaire gehad moet hebben met haar moordenaar.
«
»
08:20 Death in Paradise
Een voodoo-priesteres doet een voorspelling dat zij zelf vermoord zal worden. Niet veel later wordt ze inderdaad vergiftigd. Dit roept vele vragen op bij detective Richard Poole.
«
»
09:10 Call the Midwife
Trixie krijgt een ingewikkelde zaak toegewezen waarbij een verlamde echtgenoot betrokken is. Lucille's aanwezigheid bij een ongecompliceerde bevalling neemt een verontrustende wending.
«
»
10:05 Call the Midwife
Zuster Monica Joan gaat voor advies naar een helderziende. Matthew is geschokt als hij krakers vindt in een van zijn magazijnen. Shelagh komt een van de uitdagendste bevallingen van haar carrière onder ogen.
«
»
11:00 Sister Boniface Mysteries
Boniface onderzoekt de dood van een huishoudelijke hulp van wie het lichaam vermomd als pop op het plaatselijke Wurzel Festival is aangetroffen. Dit maakt een eind aan de festiviteiten. Felix arriveert in Great Slaughter in plaats van Scotland Yard.
«
»
11:45 Midsomer Murders
Het lichaam van een vermiste belastinginspecteur wordt gevonden in een reservoir op een festival. Jones en Barnaby onderzoeken de zaak.
«
»
12:30 Midsomer Murders
Het lichaam van een vermiste belastinginspecteur wordt gevonden in een reservoir op een festival. Jones en Barnaby onderzoeken de zaak.
«
»
13:20 Midsomer Murders
Barnaby en Jones onderzoeken de afgezonderde wereld van Midsomer Priory als er een non wordt gevonden die blijkt te zijn gewurgd.
«
»
14:05 Midsomer Murders
Barnaby en Jones onderzoeken de afgezonderde wereld van Midsomer Priory als er een non wordt gevonden die blijkt te zijn gewurgd.
«
»
15:00 New Tricks
Een mobiele telefoon die al een aantal jaren zoek was, wordt gevonden. Dit zorgt ervoor dat een oude zaak heropend wordt. Het onderzoek leidt het team naar een instituut voor dubbelgangers en een dubbele zelfmoord van 13 jaar geleden.
«
»
16:00 Ghosts
Het is Kerst in Button House, en Mike is vastberaden om het perfect te krijgen voor zijn familie. Alison is vastberaden om de beste Kerst te leveren voor zowel de levenden als de doden, hoewel die laatsten niet vervuld zijn van feestgevoel.
«
»
16:30 Ghosts
Wanneer een filmploeg naar Button House komt om opnames te maken voor een historische documentaire, ontdekken Alison en de geesten dat het moordcomplot waar de documentaire over gaat verband houdt met een van hen.
«
»
17:05 London Kills
De vrouw van DI David Bradford wordt vermist. Wanneer de zoon van een parlementslid wordt vermoord, vinden de rechercheurs haar handtas in het huis van het slachtoffer. De vraag is hoe de tas daar is terecht gekomen.
«
»
18:05 London Kills
Nadat een vrouw in bed belandt met een man die dood blijkt te zijn, stuiten de inspecteurs op een zaak rond overspel, afpersing en verraad. Intussen houdt stagiaire Billie belangrijke informatie achter over de verdwenen handtas van Bradfords vrouw.
«
»
19:00 Shakespeare and Hathaway: Private Investigators
Wanneer een verwend huisdier wegrent van zijn luxueuze leventje, worden Frank en Lu gevraagd het dier te vinden.
«
»
20:00 The Mallorca Files
Als de beroemde icoon van St. Nicholas voor het oog van een geschokte menigte door een gemaskerde aanvaller wordt gestolen, betreden Miranda en Max de wereld van de Russische oligarchen.
«
»
21:00 The Outlaws
De politie doet onderzoek naar het misdrijf en Rani's betrokkenheid bij de zaak.
«
»
22:10 Hope Street
De nieuwe rechercheur van Port Devine, de mysterieuze Jo Lipton, komt meteen in actie als ze op een gewapende uitbraak in een gevangenis inrijdt. Terwijl ze de situatie onder controle krijgt, maakt Jo veel indruk, vooral op agent Callum McCarthy.
«
»
23:00 Ms Fisher's Modern Murder Mysteries
Wanneer op een drukke bowlingbaan opeens het afgehakte hoofd van een bendelid het ballenrek op komt rollen, raken Peregrine en James verwikkeld in een oorlog tussen mods en rockers.
«
»
00:00 Ms Fisher's Modern Murder Mysteries
Wanneer in een duiventil het met pek en veren bedekte lichaam van een duivenmelker wordt aangetroffen, voert het onderzoek Peregrine en James naar een duivensportclub in een buitenwijk van Melbourne.
«
»
00:45 Scott & Bailey
Rachel keert terug uit Londen voor een complexe moordzaak. Wanneer het team toegang krijgt tot een sinistere verzameling video's en hints. De zaak wordt al snel groter dan gedacht.
«
»
01:30 Scott & Bailey
Rachel weet dat het overlijden van het laatste slachtoffer voorkomen had kunnen worden. Janet heeft moeite om haar verantwoordelijkheden op privé- en op professioneel vlak in evenwicht te houden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers