TVgids - NPO 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:05 Petrus in het land
In de Drie Ranken in Apeldoorn is het clubgevoel van groot belang. Dominee Hanneke Siebert vertelt over authentieke verbinding, zonder maskers. Zowel stevig in je schoenen, als beschaamd op je sokken.
«
»
08:30 De verwondering
Kok, culinair schrijver en presentator Nadia Zerouali vond in koken haar levensopdracht. Toen haar man Hakim vlak na de geboorte van hun zoon overleed, werd haar veerkracht op de proef gesteld.
«
»
09:00 Ik mis je
Evert en Yvonne Ripzaad werden plotseling voogd van hun kleinkinderen wanneer hun dochter onverwachts overlijdt. In deze zware periode geven de kleinkinderen hun hoop en kracht om door te gaan.
«
»
09:20 Bid, bedank, bewonder
Marleen ontmoet beeldend kunstenaar Davitha van de Kuilen. Davitha kampte lang met kinderloosheid. Op het moment dat zij haar kinderwens werkelijk aan God overgaf, raakte ze zwanger van haar zoon.
«
»
09:45 Geloofsgesprek
Een katholieke spin in het web. Mark Buck is voorzitter van Verus en van het VKMO. Over zijn geloof zegt hij: 'In het leven gaat het om liefde en zorg voor de naasten en niet om ego of carrière'.
«
»
10:00 Eucharistieviering
Eucharistieviering vanuit de St. Joriskerk te Eindhoven. Celebrant: pastoor René Wilmink.
«
»
11:00 Nederland zingt op zondag
Spreker Gor Khatchikyan is in zijn vaderland Armenië. Vanaf een locatie in de bergen staat hij stil bij het thema 'Houd vol'. Verder klinken er veel bekende samenzangliederen, waaronder een zeer speciale versie van het lied 'Hoe groot zijt Gij'.
«
»
11:30 EO Metterdaad
De 12-jarige Israa is gevlucht uit Syrië en heeft een grote leerachterstand opgebouwd, waardoor ze niet naar de gewone Libanese basisschool mag. Dankzij EO Metterdaad krijgt ze toch les.
«
»
11:40 De Verandering
Sophie van Dormael en haar man verliezen twee van hun vier kinderen en hun jongste zoon wordt getroffen door een herseninfarct. Hoe komt Sophie verder in haar leven en hoe loopt het af met haar zoon?
«
»
12:00 NOS Journaal
Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen.
«
»
12:10 Typisch Katwijk
Judith heeft online succes: ze heeft een date te pakken. Bij Cees slaat de garnalenkoorts plotseling keihard toe. En zeebonk Kees Guijt vertelt stoere verhalen aan z'n vrienden.
«
»
12:35 Wilde Ganzen
Kinderen die slechtziend of blind zijn, krijgen in Zimbabwe vaak geen goede hulp. Er is geen opticien in de buurt en ook professionele zorg kan stukken beter. Met oogmetingen, een bril en begeleiding worden ze vooruit geholpen.
«
»
12:40 Alles op tafel
We willen weten of het mogelijk is om in 2050 de wereldbevolking, die dan waarschijnlijk uit tien miljard mensen bestaat, gezond te voeden zonder roofbouw te plegen op de aarde. Chef-kok Sharon de Miranda schotelt Marijn een duurzame maaltijd voor.
«
»
13:10 Fryslân Dok
Beeldend kunstenaar Evert van Hemert uit Kolderwolde heeft niet meer lang te leven. Hoe gaan hij en zijn vrouw hiermee om?
«
»
13:40 RegioNed
Samenstelling van de beste reportages van de Nederlandse regionale omroepen.
«
»
14:10 Verzamelaarsfortuin
De experts bezoeken een eeuwenoud kasteel om de verzameling antiek, manuscripten en schilderijen te beoordelen. In Londen bekijkt vintage-expert Paula de enorme collectie vintagemode van Pat.
«
»
15:05 BinnensteBuiten
In Delden wonen Sylvia en haar man in een oude stadsboerderij uit 1850. Sylvia houdt van meerdere interieurstijlen en zij is een groot liefhebber van Engeland. Het resultaat is een sfeervol, kleurrijk geheel met veel Engelse invloeden.
«
»
15:30 Appels en sinaasappels, de aantrekkingskracht van de Israëlische kibboets
Vrijwilligers beleefden in Israëlische kibboetsen hun 'coming of age'. Naast de toenmalige vrijwilligers uit Zweden, Denemarken en Engeland, zijn ook twee Nederlanders te zien die hun herinnering aan hun collectieve bestaan delen.
«
»
16:25 Nooit te laat
Narsingh Balwantsingh spreekt met Rishi Hagens en zijn grootmoeder mevrouw Sheombar-Sewnarain.
«
»
16:51 Socutera
In landen waar armoede heerst, zijn paarden en ezels de werkkrachten van de allerarmsten. Brooke Hospital helpt deze dieren met gratis diergeneeskundige hulp en met voorlichting aan de eigenaars.
«
»
17:00 NOS Journaal 17.00 uur
Met het laatste nieuws en de weersverwachting.
«
»
17:10 Kloostergasten
Documentairemaker Sinan Can neemt zijn intrek in Abdij Berne in Heeswijk. Met de broeders praat hij over geloof en beproeving en zijn verlangen om overleden dierbaren na zijn dood weer te ontmoeten.
«
»
17:35 Gorts Wijnkwartier
Ilja Gort en zijn familie heten de kijker welkom op hun wijnchateau in Bordeaux. Ilja vertelt alles over wijn maken, wijn drinken en wat hij en zijn gezin allemaal meemaken op dat 'betoverende stukje aarde'.
«
»
18:00 NOS Journaal 18.00 uur
Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en het weer.
«
»
18:10 Serengeti
Bakari de baviaan zoekt een leefplek voor zijn troep, maar belandt op het territorium van een andere troep. Als het droge seizoen vordert, wordt het water ondrinkbaar. Nalla, de wijze olifant, moet een oplossing vinden voor het te laat is.
«
»
19:15 Wereldse Hotels
Monica Galetti en Rob Rinder bezoeken Italië en begeven zich achter de schermen van het Borgo Egnazia, een hotel gemodelleerd naar de historische dorpen van Puglia.
«
»
20:05 Nu te Zien!
Het Centraal Museum in Utrecht is na bijna twee jaar weer geheel heropend met een nieuwe collectie-opstelling. Directeur van Teylers Museum Marc de Beyer is er enthousiast over. De werken worden op een nieuwe manier gepresenteerd.
«
»
20:20 VPRO Zomergasten
De Palestijns-Nederlandse documentair fotograaf, filmmaker en journalist Sakir Khader (Vlaardingen, 1990) wil mensen een kijkje in zijn hart geven. Hij wil laten zien hoe zijn verbrandingsmotor staat afgesteld om kunst te maken van moeilijke dingen.
«
»
23:25 Cinema Paradiso
Een volwassen regisseur herinnert zich zijn jeugd en liefde voor films in een plaatselijke bioscoop, waar hij een hechte vriendschap met de filmoperateur vormde.
«
»
01:26 Tekst-TV
Een samenvatting van de hoogtepunten van het dagelijks nieuws, van het nieuws tot voetbal tot het weerbericht.
«
»
01:31 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers