TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:00 In Het Spoor Van De Dader: Natascha Kampusch
In 1998 wordt Natasha ontvoerd terwijl ze naar school loopt. Ze laat persoonlijke bezittingen zien die ze bij zich had tijdens haar gevangenschap van acht jaar.
«
»
09:45 In Het Spoor Van De Dader: Natascha Kampusch
Natasha wordt door Wolfgang Priklopil ontvoerd en in zijn kelder gevangengehouden. Hij mishandelt en manipuleert haar. De moeder van het meisje wordt verdacht van betrokkenheid.
«
»
10:35 In Het Spoor Van De Dader: Natascha Kampusch
Op zes augustus 2006 weet Natasha eindelijk te ontsnappen. Ze wordt vervolgens overspoeld door de media, en daar lijkt geen verandering in te komen.
«
»
11:40 Deadly Greed
Michele Williams bedenkt een moordplan als de financiën van haar echtgenoot opraken. Susan Russo's drugsverslaving leidt tot de dood van haar man. Annie Monahan's verdachte sterfgevallen roepen vragen op.
«
»
12:30 Deadly Greed
Carol Croydon plant de moord op haar rijke echtgenoot. Rhonda Orr besluit haar invalide man te doden voor geld. Vernice Ballenger bedriegt haar tante voor haar spaargeld. Sandra Barajas schakelt haar dochter in om haar echtgenoot te vermoorden.
«
»
13:25 Killer Couples
Wanneer een politieagent komt te overlijden, wordt een jong stel als hoofdverdachten gezien.
«
»
14:05 Killer Couples
De politie verdenkt Lynn Hajny en Tommy Douyette van de moord op de rijke zakenman John Aegerter in zijn garage. Hebzucht zou hen hebben gedreven om hem in juni 2011 te vermoorden.
«
»
14:50 Killer Couples
De vriendschap van een vrouw met een jonge man wordt verdacht wanneer haar man wordt vermoord.
«
»
15:35 Killer Couples
Wanhopige tienerminnaars veroorzaken een dodelijke reeks gebeurtenissen.
«
»
16:20 Murdered at First Sight
In juni 1993 verlaat de elfjarige Jeralee Underwood het huis op haar lokale krantenronde. Het is schemerig als haar ouders ongerust worden en al snel bevestigt een buurman hun ergste vrees: ze is ontvoerd.
«
»
17:05 Murdered at First Sight
Op 9 juni 2017 mist de zesentwintigjarige Yingying Zhang een bus naar een afspraak. Ze wordt voor het laatst gezien terwijl ze in de auto van buurtbewoner Brendt Christensen stapt. Yingying is nooit meer gezien.
«
»
17:55 Murdered at First Sight
In 2009 verdwijnt de veertienjarige Amber op weg naar school. Een jaar later verdwijnt de zeventienjarige Chelsea in een nabijgelegen stad. Een paar dagen later zijn de levens - en de dood - van de twee tieners voor altijd met elkaar verbonden.
«
»
18:45 Murdered at First Sight
De twintigjarige Tashan Daniel wachtte op een trein die hem naar een voetbalwedstrijd zou brengen, toen een noodlottige ontmoeting op het perron alles veranderde.
«
»
19:40 Murdered at First Sight
In april 1993 wandelt de 35-jarige zakenvrouw Debbie Buxton met haar honden langs de rivier in het dorp Marston-on-Dove in Derbyshire als ze het pad kruist met de man die haar leven zal beëindigen.
«
»
20:30 Martha's Vineyard Mysteries
Als er een lokale serveerster dood wordt gevonden op het strand en er een mysterieuze borg op Zee's bankrekening verschijnt, is Martha's Vineyard alles behalve het eenvoudige schilderachtige leven waar Jeff Jackson naar op zoek was.
«
»
22:00 Martha's Vineyard Mysteries
Bernie, de manager van een kunstgalerie, wordt dood aangetroffen en een sculptuur is van een zeilboot gestolen. Sheriff Madieras leidt het onderzoek samen met zijn dochter Zee en voormalig politieagent Jeff Jackson.
«
»
23:30 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
De al twee jaar durende jacht op de bitcoinbende neemt een spectaculaire wending. Kees neemt de dader, die hij afgelopen voorjaar ontmaskerde, voor een week in dienst om te solliciteren bij een van de vele foute beleggingskantoren op Cyprus.
«
»
00:20 Kees van der Spek: Oplichters Aangepakt
Samen met een gedupeerde die 230.000 euro verloor aan de handel in nepaandelen, gaat Kees op jacht naar de daders. Via het oude Oostblok volgen ze het spoor naar Malta, waarna een confrontatie volgt met de oplichters.
«
»
01:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers