TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
08:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:15 The Good Doctor
Wanneer de stroom wegvalt in het ziekenhuis, moeten Lea en dr. Glassman snel met een oplossing komen. Tijdens een hittegolf worden Powell en Shaun het niet eens over de operatie van hun patiënt.
«
»
12:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:35 Spider-Man
Nadat student Peter Parker gebeten wordt door een radioactieve spin, krijgt hij superkrachten. Hij moet snel aan zijn nieuwe kracht wennen, want hij zal het moeten opnemen tegen de maniakale Green Goblin.
«
»
16:40 The Goldbergs
Beverly en Murray maken zich zorgen over Adams speelgoedobsessie en proberen hem warm te krijgen voor een nieuwe hobby. Ondertussen besluiten de Dropouts om auditie te doen voor Star Search.
«
»
17:10 The Goldbergs
Barry beseft dat hij zich als toekomstig arts meer om Murrays gezondheid moet bekommeren. Hij schakelt de hulp in van de Jenkintown-bende en van coach Mellor om zijn vader weer fit te krijgen.
«
»
17:30 The Goldbergs
Barry denkt dat hij een ruig vrijgezellenfeest wil, maar uiteindelijk voelt hij meer voor Adams idee van een feest om de vrijgezellenstatus van zijn broer te vieren. Beverly verrast Murray.
«
»
17:55 The Goldbergs
Barry verheugt zich op Kerstmis nu hij verloofd is met Lainey, iets wat Beverly allesbehalve zint. Ondertussen doet Murrays broer Marvin Adam een belofte met een verrassend resultaat.
«
»
18:20 The Goldbergs
Barry en Lainey's huwelijk komt eraan, maar Barry begint misschien toch te twijfelen. Geoff vraagt zich af of Adam wel geschikt is om foto's te nemen tijdens de bruiloft.
«
»
18:45 Paddington
Een jonge Peruaanse beer met een passie voor alles wat Brits is, reist naar Londen op zoek naar een nieuw thuis. Wanneer hij strandt in Paddington Station, beseft hij dat het leven in de grote stad misschien toch niets voor hem is.
«
»
20:30 The Sorcerer's Apprentice
Meestertovenaar Balthazar Blake moet New York verdedigen tegen zijn kwaadaardige aartsvijand Maxim Horvath, die van plan is om de stad te vernietigen.
«
»
22:30 9-1-1
Bobby en de 118 reageren op een brand in een gevangenis en komen terecht in een dodelijke rel.
«
»
23:25 Magnum P.I.
Magnum gaat samen met Katsumoto op zoek naar twee mannen die spoorloos verdwenen tijdens een familievakantie. Higgins en Kumu onderzoeken intussen de moord op een geliefde hond.
«
»
00:15 L.A.'s Finest
Syd ontdekt dat de misdaadgolf die Koreatown teistert mensen dwingt om hun huizen te verlaten. De situatie trekt ook de aandacht van Ricky Leon. Ondertussen zoekt het team naar de verantwoordelijken van een dodelijke overval op een apotheek.
«
»
01:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers