TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:25 Blind getrouwd UK: Naspel
AJ Odudu analyseert samen met comedian Tom Allen en presentatrice Chanté Joseph alle drama van de voorbije week. Inclusief exclusieve clips en interviews met de koppels.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:10 Gordon Ramsay's Future Food Stars
Gordon daagt de ondernemers uit om met de hand oesters te vangen aan de kust van Essex. Dan krijgen ze de vrije hand in zijn restaurant Savoy Grill. Ze zullen hard moeten werken om aan zijn hoge verwachtingen te voldoen.
«
»
14:20 The World's Most Luxurious Holidays
Check in in een van de duurste hotels ter wereld: de Royal Mansour in Marrakesh. Feest als een A-lister in Villa One in Mexico en reis naar Italië en het kuuroord Palazzo Fiuggi, waar het Life Rewind pakket 40.000 pond per week kost.
«
»
15:10 Mix Up in the Mediterranean
Wanneer een veelgeprezen chef-kok zich vlak voor een belangrijke culinaire wedstrijd bezeert, vraagt hij zijn tweelingbroer om zich als hem voor te doen en deel te nemen aan de wedstrijd.
«
»
16:50 Gladiators
In deze ronde nemen de kandidaten het op tegen de gladiatoren op een van de meest angstaanjagende onderdelen: The Edge, een gigantisch rooster dat hoog in de arena hangt.
«
»
17:55 America's Got Talent: Fantasy Team
Tien oud-deelnemers betreden opnieuw het 'Got Talent'-podium tijdens de derde kwalificatieronde.
«
»
19:35 Gordon Ramsay's 24 Hours to Hell and Back
Gordon en zijn team proberen visrestaurant Seafarer's nieuw leven in te blazen. Het restaurant ligt in de buurt van de snelweg in Virginia en wordt gerund door twee zussen die altijd ruzie hebben.
«
»
20:30 The Bourne Supremacy
De vingerafdrukken van Jason Bourne worden gevonden na de moord op een aantal CIA-medewerkers. Jason moet de beschuldiging weerleggen en wordt daarbij achtervolgd door zowel de CIA als de echte dader, de Russische huurmoordenaar Kirill.
«
»
22:30 The Man With the Iron Fists
Na de diefstal van een lading keizerlijk goud wordt een jungledorpje in het feodale China onder de voet gelopen. Een zwarte smid doet er alles aan om de dorpelingen te beschermen.
«
»
00:15 Ambulance
Ambulanceverpleegkundige Kev is op weg naar iemand die een hartaanval heeft gehad. Terwijl anderen mond-op-mond beademing geven, bekommert Kev zich om de familie van het slachtoffer.
«
»
01:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers