TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:35 It's a Sin
1991. De flatgenoten staan aan de vooravond van de donkerste dagen van hun leven. Maar wanneer Valerie op oorlogspad trekt, is het aan Jill om Ritchie te helpen voor het te laat is.
«
»
03:30 Samenvatting Pride Amsterdam - Canal Parade
Splinter Chabot doet verslag van de wereldberoemde botenparade en ontvangt verrassende gasten aan zijn regenboogdesk. Zo schuiven onder meer acteur Diego González-Clark en professioneel dartster Noa-Lynn van Leuven aan.
«
»
04:00 Samenvatting Pride Amsterdam - Canal Parade
Splinter Chabot doet verslag van de wereldberoemde botenparade en ontvangt verrassende gasten aan zijn regenboogdesk. Zo schuiven onder meer acteur Diego González-Clark en professioneel dartster Noa-Lynn van Leuven aan.
«
»
04:30 NOS Jeugdjournaal met gebarentaal
Nieuwsprogramma voor de Nederlandse jeugd. Geschikt voor kinderen van negen tot twaalf. Met gebarentolk.
«
»
04:52 Tekst-TV
Een samenvatting van de hoogtepunten van het dagelijks nieuws, van het nieuws tot voetbal tot het weerbericht.
«
»
05:31 Timmy tijd
Na het horen van onweer tijdens een regenbui, raakt Timmy geobsedeerd door harde geluiden en begint hij alles te raken wat hij vindt. Maar het arme varkentje Apricot is bang voor al deze geluiden.
«
»
05:35 Woezel en Pip
Woezel en Pip gebruiken hun verbeelding om een verhaal te verzinnen dat geen einde heeft.
«
»
05:40 Hoi Duggee
Duggee en de eekhoorns ontmoeten de leider van de grote optocht, maar wanneer die zijn been bezeert, is het aan Duggee en de eekhoorns om de parade in goede banen te leiden.
«
»
05:45 Angelina Ballerina
Marco is zijn bladmuziek kwijtgeraakt. Vicky wil graag detective worden en helpt hem samen met Angelina om de bladmuziek te vinden.
«
»
06:00 Jojo & Ouma
Jojo en Ouma gaan samen het bos in. Jojo leert over verschillende bomen en hun blaadjes en zaadjes.
«
»
06:10 Noddy, de detective
Opwindmuis geeft allemaal rare opdrachten aan de bouwers en alles loopt in de soep. Noddy komt erachter dat iemand Knutsel-klei op haar sleutel heeft geplakt en dat ze niet meer goed opgewonden kan worden.
«
»
06:25 Pip en Posy
Pip en Posy gaan naar de zandbak. Pip maakt een schatzoek-speurtocht voor Posy, maar net als ze met graven wil beginnen, rent ze naar de wc. Als Pip vervolgens met Vic speelt, voelt Posy zich in de steek gelaten. Ze verstopt Vics lievelingsspeelgoed.
«
»
06:30 Bob de Bouwer
Terwijl het team een volière bouwt in de dierentuin, hoort Scoop een vogel iets aan Bob vragen.
«
»
06:40 Splat & Seymour
Wanneer Splat in een doos ontbijtgranen een verzamelmunt van Superkat vindt, beschouwt hij het als zijn geluksbrenger. Hij gelooft dat hij alles kan als hij de munt bij zich heeft. Maar als hij hem verliest, verliest hij ook zijn zelfvertrouwen.
«
»
06:50 Lucas de spin
Lucas en Findley ontdekken een stuk cake en houden Avocado in slaap zodat iedereen ervan kan eten.
«
»
07:00 Brandweerman Sam
De Piekepolder Pioneers moeten een kopje thee zetten om een badge en een nieuw pioniersvest te verdienen, maar Peter en Mandy slagen erin om per ongeluk een bosbrand te stichten.
«
»
07:10 Biff and Chip
Oma's verjaardagscadeau is verdwenen. Zou het per ongeluk in de schatkist terecht zijn gekomen die Piraat Papa en zijn scheepsmaatjes Biff en Kipper hebben verborgen?
«
»
07:20 Samson en Marie
Samson en Marie hebben veel te veel hamburgers gegeten. Ze nemen zich voor om een dag niks te eten.
«
»
07:25 Waffel de wonderhond
De kies van Dirk valt eruit. Hij legt hem onder zijn kussen, zodat de tandenfee hem kan komen halen. Waffel kan niet wachten om de tandenfee te ontmoeten en zijn wens komt uit.
«
»
07:35 Vilda
De vijfjarige Vilda woont samen met haar vader in een appartement. Ze maakt van alles mee en komt er zo achter dat ze vaak dapperder is dan ze zelf denkt. Ze ontdekt dat dingen die je voor het eerst doet vaak heel leuk zijn.
«
»
07:45 WieKent: De boterhamshow
Een enerverende quiz voor kinderen vanaf zes jaar én hun ouders, waarin teruggekeken wordt op De Boterhamshows van de week ervoor. In de quiz gaat het om de vraag wie van de drie kandidaten De Boterhamshow het beste kent.
«
»
08:05 Bouwer Power
De benodigdheden voor de glijbaan van een nieuw zwembad zijn zoek. Lukt het presentator Soy en Shane om de glijbaanbouwer te helpen?
«
»
08:20 Trex
Simon wil pittige barbecuesaus gebruiken om van Trex een vuurspuwende draak te maken.
«
»
08:25 Kindertijd
Programmablok met verschillende programma's voor kleuters. Met onderdelen als kleuterdocumentaires en zelfs buitenlandse series.
«
»
08:30 Studio Snugger
Showprogramma waarin vliegensvlug onderwerpen uit de wereldoriëntatie voorbijkomen. Met de onderwerpen: Jeukpoeder, Scheten ontploffen, Tour de France, Suikerkristal, Hondenmetro en Appelstickers.
«
»
08:50 Zappsport Kantine
Gerda en Theo spelen een bijzonder spelletje met Ron. In het dorp van paling en muziek mag de jeugd van FC Volendam Latjetrappen. En een bezoek aan het NK inline skaten.
«
»
09:10 De club van lelijke kinderen
De elfjarige Paul heeft grote flaporen. Op een dag moet hij plotseling mee op schoolreisje. Al snel ontdekt Paul dat hij samen met honderden andere kinderen wordt opgesloten, omdat hij lelijk is. Op deze manier wil president Isimo het land opschonen.
«
»
10:35 Proefkonijnen
Jurre en Sahil onderzoeken of je een leugendetector kan verslaan en testen of je beter kunt grijpen naar grote of kleine knuffels op de kermis. In 'Glijdt't?' is het de beurt aan slibberig slijm.
«
»
11:10 Earth Challenge
Zo'n 380 miljoen jaar geleden ontwikkelden vissen poten en kropen ze het land op. Een wereld die bestond uit metershoge schimmels en bizarre dieren zoals duizendpoten van 2,5 meter lang.
«
»
11:50 Klaas kan alles
Het is de elfde van de elfde en dat betekent de start van het carnavalsseizoen. Klaas is voor twee dagen carnavalswagenbouwer bij CV de Black Eagles. Klaas staat weer voor een bijna onmogelijke missie: Kan Klaas een monowheel besturen?
«
»
12:05 Alles flex
Anne wordt op zijn eerste dag op de middelbare school gezien als een loser. Ravi heeft een idee: wat als ze zich aanmelden voor de schoolband? Anne wil niet, tot hij ziet dat Naomi ook in de band zit.
«
»
12:20 Alles flex
Pinar is bang dat men tijdens de gymles zal zien dat ze nog geen borsten heeft, dus stopt ze sokken in haar bh. Het plan lijkt te slagen, maar mislukt als een trefbal tegen haar borst wordt gegooid.
«
»
12:35 Alles flex
Patrick heeft zin in zijn eerste bandrepetitie, maar het gaat direct mis: Naomi en MC hebben ruzie over de muziekkeuze. Er moet gestemd worden en tot zijn schrik krijgt Patrick de beslissende stem.
«
»
12:50 Alles flex
Ravi parkeert in één van de laatste fietsenplekken, waardoor Jens, de gevreesde bovenbouwer, zijn fiets niet meer kwijt kan. Als Ravi hem dan ook nog beledigt, daagt Jens hem uit voor een gevecht.
«
»
13:05 Silverpoint
Louis waarschuwt het kamp dat er een monster in het bos zit. Glen raakt bevriend met een zeemeermin.
«
»
13:25 Silverpoint
Louis, Kaz, Bea en Glen zijn in een virtuele wereld, terwijl Meg in het kamp hulp zoekt bij Finn en Alice. Fisher neemt het kamp over.
«
»
13:50 Dance Camp
Kyra is met alle dansers uitgenodigd om mee te doen aan het populaire tv-programma Best Dance Crew. Lukt het de Dance Camp crew om alle spanningen achter zich te laten en het programma te winnen?
«
»
14:05 Theodosia
Henriëtta en Alistair komen terug uit Egypte, maar er is iets mis met Henriëtta. Ze gedraagt zich nogal vreemd.
«
»
14:30 Bon Dia Brugklas! weekoverzicht
Weekoverzicht van het programma 'Bon Dia Brugklas!'.
«
»
15:25 Pijnstillers
Casper heeft zijn vader nooit gekend en woont alleen met zijn moeder. Hij houdt van muziek en speelt veel piano. Zijn vader kent hij niet, maar Casper gaat naar hem op zoek wanneer het noodlot zijn moeder treft.
«
»
16:55 Taarten van Babel
Gepest worden, je moeder uitschelden, je vader in de gevangenis bezoeken, verliefd, eenzaam of anders zijn. Nick Toet en een kind bespreken het leven tijdens het versieren van een reusachtige taart.
«
»
17:25 Topdoks in de tropen
Rachel en Elbert helpen in Freetown mee in een kinderkliniek. Rachel mag er baby's wegen en Elbert assisteert de dokter. Op het ziekenhuisschip wordt James geopereerd aan een bobbel in zijn kin.
«
»
17:45 De dikke data show
Internet kan fijn zijn, wanneer jij je eigen seksualiteit aan het ontdekken bent. Quinty praat met iemand die een veilige plek heeft gecreëerd op TikTok en ze spreekt iemand over coming-out video's.
«
»
18:05 Teenage Boss
Anna wil aan het eind van de maand 1120 euro overhouden om met het hele gezin naar Londen te reizen. Haar ouders en broertje moeten overleven op een dieet van kipnuggets en ovenfriet.
«
»
18:35 Welkom in de IJzeren Eeuw
Dorine ontvangt drie piepjonge arme fabrieksarbeidertjes die haar vertellen over kinderarbeid en armoede in hun eeuw. Ze willen graag ijs en snoep en nooit meer weg bij Dorine.
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
19:20 De Mensenbieb
De ouders van de twaalfjarige Ian zijn al lange tijd gescheiden. Hij wil weten hoe om te gaan met eenzaamheid. Eeneiige tweeling Pim en Thijs vragen klimaatactivist Sebastiaan het hemd van het lijf.
«
»
19:40 Na Down the Road
Zelfstandig wonen is de droom van de deelnemers aan Down The Road en tijdens hun reis konden ze hiermee oefenen. Voor Maarten was dit niet makkelijk en hij vertelt hoe het met hem gaat.
«
»
19:50 NOS Olympische Spelen: Parijs Live
Live sportverslagen van de Olympische spelen vanuit Parijs. Hierbij worden de wedstrijden van de Nederlanders zoveel mogelijk live uitgezonden.
«
»
20:40 Ik vertrek: Even weg
Marcel, Walter, en zijn alter ego drag Queen Charlotte, staan niet te springen als ze hun villa moeten verlaten voor een bezoek aan Edward en Inge die al jaren bezig zijn met de verbouwing.
«
»
21:30 Het jaar van Douwe Bob
Deze documentaireserie geeft een kijkje in het leven van zanger Douwe Bob. Hij besluit het roer om te gooien en doet er alles aan om een goede vader te zijn en een gezonder leven te leiden.
«
»
22:10 Lost Boys & Fairies
Gabriel weet het adoptiepanel te overtuigen. Hij en Andy mogen Jake adopteren. De voorbereidingen beginnen, maar de avond voordat Jake voorgoed bij hen komt, gebeurt er iets vreselijks.
«
»
23:20 Love and Hate Crime
Na jaren gepest te worden door homofobe bullebakken, besluit de tiener Abel Cedeno een mes mee te nemen naar school om zichzelf te beschermen. Een paar uur later is een van zijn klasgenoten dood, een ander zwaargewond. Abel noemt het zelfverdediging.
«
»
00:20 Samenvatting Pride Amsterdam - Canal Parade
Splinter Chabot doet verslag van de wereldberoemde botenparade en ontvangt verrassende gasten aan zijn regenboogdesk. Zo schuiven onder meer acteur Diego González-Clark en professioneel dartster Noa-Lynn van Leuven aan.
«
»
01:00 Ik vertrek: Even weg
Marcel, Walter, en zijn alter ego drag Queen Charlotte, staan niet te springen als ze hun villa moeten verlaten voor een bezoek aan Edward en Inge die al jaren bezig zijn met de verbouwing.
«
»
01:55 Het jaar van Douwe Bob
Deze documentaireserie geeft een kijkje in het leven van zanger Douwe Bob. Hij besluit het roer om te gooien en doet er alles aan om een goede vader te zijn en een gezonder leven te leiden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT Canvas logo

Vijftien jaar lang vervolmaakte Arnout zich in de kunst van het werk uitstellen, papieren goed leggen, bazen paaien en koffiedrinken. Omdat hij toch niets nuttigs te doen had, begon hij zijn collega's te observeren. Wie zijn ze, hoe werken ze én hoe doen ze alsof? In deze show passeren zowat alle archetypes van de werkvloer de revue: de overgevoelige seut, de vergaderbemoeial, de chef zonder privéleven, de bazin die elke middag alleen haar boterhammen opeet enz.
'Arnout Van den Bossche - Burn-out voor beginners', om 21.30 uur op VRT Canvas.

Dossiers