TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:10 Kabouter Plop
Kwebbel vuurt op iedereen tientallen vragen af omdat ze altijd alles wil weten. Haar vriendjes vinden dat ze veel te nieuwsgierig is en besluiten haar een lesje te leren.
«
»
06:15 Kabouter Plop
Kwebbel klaagt over tandpijn. Plop weet dat een glas Plopmelk wonderen kan doen. Ondertussen gaat hij verder met zijn werk en reinigt hij met de mattenklopper een tapijt. Als Klus en Lui binnenkomen, zien ze niet goed wat er gaande is.
«
»
06:20 Kabouter Plop
Lui wil radijsjes planten in de tuin van Plop. De vogels mogen de zaadjes uiteraard niet opeten en daarom zet hij een vogelverschrikker neer. Die draagt de kleren van de postbode. Kwebbel en Klus begrijpen er niets van.
«
»
06:25 Kabouter Plop
De kabouters spelen in de zandbak. Na een tijdje is de lol er af en ze besluiten het spelletje spannender te maken. Lui zal een balletje in het zand verstoppen, terwijl de anderen in de keuken wachten. Ze wachten en wachten en wachten.
«
»
06:30 Super Monsters
De kinderen leren over de verschillende plaatsen die mensen en dieren als huis gebruiken. Op het dak maken ze kennis met de waterspuwer Doyle, die al eeuwen in de school woont en het grootste deel van de tijd slaapt.
«
»
06:40 Nils Holgersson
Een deel van de kroon van Gabor wordt gestolen in opdracht van de Zwarte Elf, die er de meester der paddestoelen mee wil worden. Als blijkt dat de rest van de kroon in bezit is van de ganzenvrienden, daagt de Zwarte Elf ze uit voor een race.
«
»
06:55 Super Monsters
Nadat Drac en Katya hebben vernomen dat Spike ervan droomt om te kunnen vliegen, besluiten ze hem te helpen door hem vliegles te geven. Maar eigenlijk zijn zijn vleugels daar te klein voor.
«
»
07:05 Maya de Bij
Lara laat Willy geloven dat ze zijn vriendinnetje is. Eigenlijk wil ze dat hij wat koninginnengelei voor haar steelt. Maya probeert Willy te laten inzien dat hij gemanipuleerd wordt door het kleine lieveheersbeestje.
«
»
07:15 De avonturen van Lolly Lolbroek
Marx is met de fiets van Kara op een boom gereden. Het voorwiel is geplooid, een grote ramp. Lex stuurt Marx een superfloepspil. Zo wordt hij ijzersterk en kan hij het wiel weer maken. Hij is echter veel sterker dan hij denkt en breekt de fiets.
«
»
07:30 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
07:40 Hallo K3
De dames vinden hun eetgewoonten te weinig gevarieerd. Josje beslist daarop dat zij eens een keertje zal koken. Maar dan blijkt dat ze zelfs niet weet hoe het gasfornuis werkt. Marcel moet op zijn petekindje babysitten.
«
»
08:05 Tarzan en Jane
Tarzan en Jane zijn op weg naar Marokko, waar ze nieuwe aanwijzingen hopen te vinden in hun zoektocht naar het sabotagebrein. In het proces komen ze meer verontrustend nieuws tegen over het jungledorp van Tarzan.
«
»
08:30 Het Lichaam van Coppens
Mathias en Staf begeven zich in hogere sferen en kijken hoe een ballon met helium zich gedraagt in een rijdend voertuig. Ook trekken de jongens naar de Urban Memorial Van Damme om te testen of kunstmatige adrenaline de sportprestaties kan verbeteren.
«
»
09:15 Slisse & Cesar
Slisse kan een antieke bakfiets op de kop tikken en wil die in de woonkamer etaleren. Maar achter zijn rug heeft Melanie een piano gekocht. De postbode wil deelnemen aan het kampioenschap wielrennen voor postbodes.
«
»
09:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Beestig
Lut en haar zoontje Erik wonen in een kangoeroewoning, samen met Eriks grootouders. Het gezin is gek op honden en droomt ervan om zelf een adoptiehond in huis te nemen. Waar moet je op letten? Dierenarts Joshua leert hen alles over adopteren.
«
»
12:20 SOS Piet XL
Piet gaat op bezoek bij Rudy. Hij wil asperges in botersaus maken, maar zijn botersaus maakt Rudy en zijn gezin letterlijk ziek. Vastgoedexperte Béa Vandendael helpt mensen in 'Huis Gemaakt', maar in haar eigen keuken kan zij wat hulp gebruiken.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:35 Lego Masters
De competitie begint steeds zwaarder te worden. Er zijn nog vijf teams in de race die vandaag op de proef worden gesteld. De eerste opdracht is er één die de bouwers enorm tegen de borst stuit.
«
»
15:00 Huisdiergeheimen 2
Max krijgt te maken met grote veranderingen in zijn leven wanneer zijn baasje trouwt en een baby krijgt. Tijdens een bezoek aan het platteland ontmoet Max gemene koeien, vossen en een enge kalkoen. Gelukkig is daar ook de boerderijhond Rooster.
«
»
16:40 America's Funniest Home Videos
Amerikaanse show rond grappige, waargebeurde videobeelden, ingestuurd door de kijkers. Elke week kan het studiopubliek aangeven welke clip zij het grappigst vinden.
«
»
16:55 Dr. Ken
Op het trouwfeest van een collega gaat Ken erop los met zijn beste dansmoves, maar Allison is niet onder de indruk. Dave roept de hulp in van een vriend om de babysitter voor de gek te houden. Damona, Julie en Clark belanden op het verkeerde feest.
«
»
17:20 Benidorm Bastards
Bejaarden zijn helemaal mee met de socialenetwerksites. Op de Facebookpagina van zuster Germaine staan heel wat pikante foto's en die heeft een bejaarde snoeper meteen naar een vriend getwitterd.
«
»
17:45 Helden Van Hier: Op Interventie
Zowel bij de kleine interventies van alledag als bij spectaculaire achtervolgingen of invallen met getrokken wapens is 'Helden van Hier' erbij. Waar de camera voor de veiligheid moet stoppen, gaan de bodycams van de agenten verder.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
19:55 De kotmadam
Het snoeiseizoen begint bijna en desondanks is Jef super vrolijk. Mimi vertelt Jeanne dat er op de planning van de plantsoendienst een nieuwe kracht werkt waar veel over geroddeld wordt.
«
»
20:30 Tien Om Te Zien
Willy, Anne, Aaron en Laura verwelkomen opnieuw enkele nationale en internationale sterren in Westende. Deze keer komen langs: Dean & Laura Lynn, Gene Thomas, K3, 2 Fabiola, Tina Bride en Metejoor.
«
»
21:50 Niets Te Melden
Bill wordt geholpen door het neefje van de baas, Glenn. Staes en Hendriks krijgen problemen met een bewakingsagent die zijn werk erg serieus neemt. Anke vertelt over haar overplaatsing.
«
»
22:20 Baantjer: Het Begin
Amsterdam wordt overspoeld met zware wapens. Een schietpartij in seksclub Belinda heeft het leven geëist van een Turkse familie, kopstukken van de maffiabende genaamd De Grijze Wolven.
«
»
23:20 Around the World in 80 Days
Phileas en zijn reisgenoten arriveren in Hongkong. Wanneer ze vervolgens na aankomst bij de bank geld willen opnemen, blijkt het dat iemand heeft geprobeerd de rekeningen te blokkeren.
«
»
00:20 Dr. Ken
Op het trouwfeest van een collega gaat Ken erop los met zijn beste dansmoves, maar Allison is niet onder de indruk. Dave roept de hulp in van een vriend om de babysitter voor de gek te houden. Damona, Julie en Clark belanden op het verkeerde feest.
«
»
01:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers