TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:30 Lentebeelden
Sfeerbeelden vanuit verschillende Europese vakantiebestemmingen.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
16:00 Radio 1: De wereld vandaag
Nieuwsprogramma, live vanuit de Radio 1-studio.
«
»
17:00 Wielerclub Wattage
Deze week vanuit De Spil in Roeselare.
«
»
17:55 Het Proces dat Niemand wou
Stagiaire Helena en actrices Liesa Naert en Ella-June Henrard vertellen hun verhaal, terwijl we ons langzaam een beeld vormen van de onderliggende problematiek in de zaak-De Pauw.
«
»
18:55 De ideale wereld
Gast: Zita Wauters.
«
»
19:35 The Office
Michael en Holly komen elkaar weer tegen tijdens de bedrijfspicnic. Verder is het volleybaltoernooi een groot succes en krijgen Jim en Pam bijzonder nieuws.
«
»
20:00 Terzake
Terzake gaat dieper in op de actualiteit. Met gasten en reportages die het nieuws bepalen aan de hand van scherpe, kritische en verhelderende interviews.
«
»
20:35 De Afspraak
Dagelijks duidingsprogramma waarin de presentatoren een afspraak hebben met gasten uit het nieuws.
«
»
21:20 Het digitale dilemma
Ligt een AI-systeem dat de mens in alles overtreft binnen handbereik? De hoofdrolspelers uit de sector menen in ieder geval van wel en ze zijn het openlijk grondig oneens over wat er nu moet gebeuren. Dat is tekenend voor het publiek debat.
«
»
22:20 De ideale wereld
Gast: Nabil Mallat.
«
»
23:00 Smog Town
Langfang, in de buurt van Peking, heeft te kampen met ernstige luchtvervuiling. Milieuambtenaren Li en Hu worden gevolgd in hun pogingen om de situatie om te keren. Ze moeten drastische maatregelen nemen, ondanks zware druk van de Chinese overheid.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers