TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Stargate SG-1
Een machtsstrijd binnen de gelederen van de dodelijke 'Lucian Alliance' vormt gevaar voor SG-1. Nu Carter, Vala en Daniel gevangen worden gehouden, is Mitchell misschien wel hun enige kans op overleving.
«
»
02:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:10 Police Interceptors
Carl 'Charlie' Farley en Wayne Hutchison achtervolgen een Astra aan hoge snelheid. Bij enkele wegwerkzaamheden gaat het mis. De agenten gaan op zoek naar een zeventienjarige verdachte van een overval.
«
»
14:55 Police Interceptors
Acht politiewagens maken jacht op een krachtige Porsche Cayenne die een bloedbad aanricht. De bestuurder rijdt met hoge snelheden en daagt de onderscheppers uit. Hij slaagt er zelfs in om verschillende politiewagens uit te schakelen.
«
»
15:55 MacGyver
MacGyver zoekt in de bayou naar een afvallige agent die Thorntons ex-vrouw en zoon vasthoudt.
«
»
16:55 Stargate SG-1
SG-1 moet samenwerken met de vijand om de Sangreal te vinden op een planeet.
«
»
17:50 Airwolf
Een mysterieuze man dreigt een schip vol nucleair afval te vernietigen als mensen met besmettelijke ziekten niet in quarantaine worden geplaatst.
«
»
18:45 Police Interceptors
Interceptor Steve Oliver wordt op gemene wijze aangevallen. De verdachte slaat Steve in zijn gezicht met zijn autosleutels, ramt de politieauto en gaat ervandoor. Steve heeft ondertussen dringend medische hulp nodig.
«
»
19:40 Top 20 Funniest
Kijk mee hoe twee professionele badmintonspelers het tijdens de Canadian Open iets te bont maken.
«
»
20:35 Barb Wire
Tijdens de Amerikaanse burgeroorlog van 2017 raakt premiejager Barb Wire door een ex-geliefde verwikkeld in een geheim conflict, om een speciaal apparaat te vinden waarmee een voortvluchtige wetenschapper miljoenen mensen kan redden.
«
»
22:25 Ultimate Police Interceptors
De Ultimate Police Interceptors gaan de weg op met de beste verhalen van de supersnelle, adrenalinejunkiespecialisten terwijl ze de misdaad in de straten van Groot-Brittannië bestrijden.
«
»
23:25 Godfather of Harlem
Jose Battle vraagt zijn nieuwe partner Bumpy Johnson om een gunst: een politieke moord. Malcolm X wordt vastgehouden door de Saoedische autoriteiten wanneer hij naar Mekka reist. Het Openbaar Ministerie richt zich op Mayme.
«
»
00:20 Godfather of Harlem
Wanneer twee geüniformeerde agenten de Geechee aanvallen, maken Bumpy en Battle zich sterk voor de controle van het lokale politiebureau. Stella aarzelt of ze Colombo bij de FBI moet aangeven. Ondertussen wordt Malcolms leven bedreigd in Cairo.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers